עבור לתוכן

מחפש נייד 13.3 אינץ' (אולי 16) תקציב של כ- 10,000

Featured Replies

פורסם

שימושים במחשב:

תיכנות, גלישה, צפייה בסרטי HD, סטודנט, (מומלץ שיהיה קל משקל, אני מקווה ש-13.3 אינץ' לא יהיה קטן מדי), אולי משחק מדי פעם לפעם, אבל לא תמיד.

בגלל שאני משתמש multi-tasking חזק ביותר, איני יכול לסבול איטיות בשום מצב, פתוחים אצלי עשרות חלונות בו זמנית ואני מצפה למהירות של מאית השנייה.

חשוב לי שיהיה מבית טוב, עם אחריות טובה

יצא לי להתקל ב- studio xps 13.3 - שהוא לדעתי אדיר, צריך עוד תגובות.

ובקיצור שאר המלצות יהיו מבורכות.

תודה

פורסם

Dell Latitude E4300 Intel SP9600 שעולה 7800 שח (7550 בערך למזומן)

אני לא חושב שיש מחשב נייד לא מקוסטם אישית עם מעבד חזק מזה בגודל 13.3 אינצ'..

שים לב שאתה גם מקבל 3 שנים אחריות

ה-E4300 נחשב איכותי פי כמה מסדרת הסטודיו

פורסם
  • מחבר

מכיוון שלא עבדתי מעולם עם DELL ( כל המחשבים בבית, הם HP) אשמח לקבל טיפה יותר מידע או ביקורת עליהם, איך הם מבחינת שירות או\ו תמיכה.

בנוסף, הייתי מעדיף שהמחשב גם יראה יפה, כך שגם עיצוב חשוב לי ( שכחתי לציין זאת ), ככה שה- e4300 ירד מהפרק, עיצוב משעמם לחלוטין, גם נראה לי מפרט פחות חלש, מן ה studio xps (בדקתי והשוויתי).

כך שאם לעוד מישהו יש עוד המלצות, אשמח לשמוע. ושוב, לא חייב 13.3, אפשר יותר גדול, השאלה כמה כבר מומלץ לסטודנט.

פורסם

עיצוב משעמם? זה כבר נתון לויכוח.. אם אתה רוצה אתה יכול למצוא אותו בצבע כחול או אדום..

לגבי החוזק מול הסטודיו זה כבר ממש חד משמעי. אני לא יודע איפה בדקת אתה אתה צריך להיות עיוור כדי לא לראות ש-SP9600 לוקח P8700.

לגבי כל שאר המאפיינים הם דיי זהים למעט כרטיס המסך שקיים בסטודיו (לא אמרת שאתה זקוק לאחד)

ל-E4300 יש יתרון עצום במה שקשור בזמן עבודה. המחשב הזה פשוט עובד המון זמן (משהו כמו 7 שעות)

השירות של דל הוא אחלה לפי דעתי. לכל הפחות כמו זה של HP

אם אני במקומך, אני עוזב את הקטע הדבילי הזה של "מחשב יפה" ללמודים והולך על T400s שאפשר למצוא ב-9000 שח עם מעבד SP9600

עריכה:

אם אתה מדבר על המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1797

הוא באמת יותר חזק, אבל לא בצורה משמעותית מאוד..

החסרון שלו הוא שהוא שוקל הרבה יותר, המסך שלו פחות טוב לשימושים של סטודנט וזמן הסוללה שלו דיי גרוע

פורסם
  • מחבר

בדיוק מה שערכת ושמת בלינק, עליו דיברתי עם ה P9600, מבחינת זמן סוללה, סטודנטים תמיד מקומבנים מבחינת שקעים, כמובן שמומלץ כמה שיותר, אך זה לא בעיה כזו קשה עם המחשב שורד אך ורק 4 שעות..

אגב, (אשמח לדעת בערך מה ההדבל בין ה sp9600 לבין ה P9600), הבנתי אגב כי בגלל שהצ'יפסט ב XPS הוא של NVIDIA, ויש לו אופציית בחירת כרטיס מסך, זה משפר את זמן הסוללה משמעותית, והבנתי כי האופציה פועלת באופן פנטסטי.

אממ, לחברתי יש LENOVO והאמת שזו חברה שממש לא שמעתי עליה מאף אחד חוץ ממנה, אשמח גם לדעת עליה מבחינת בית, אחריות, שירות תמיכה.

נשמעת לי כחברה אשר מספקת פתרונות זולים ולא איכותיים מספיק לצרכיי, בנוסף לפי מה שהבנתי הוא בא עם DDR2, ומהירות תדר של 800, לעומת ה XPS, שבא עם DDR3 במהירות 1000.

מצטער נורא על החפירה, אך בחירה של נייד בסכום כזה, אינה בחירה קלה.

עריכה:

הבנתי כי גם ישנו מעבד T9600, אשמח גם עליו לקבל מעט מידע בהקשר זה.

בנוסף קראתי כי הם אינם באים בפלטפורמת CENTRINO ארצה לדעת אם אפשר, עד כמה זה פוגע מבחינת ביצועים.

פורסם

לנובו לא פחות איכותית, ואף יותר איכותית\הכי איכותית מהמבחר שמוצע בסביבה.

פורסם

SONY Z ולא תסתכל אחורה..

פורסם

לסוני יש רק בעיה אחת.. שאין אחריות בארץ מעבר לשנה הראשונה

זה שאתה לא מכיר לנובו, זה בעיה שלך.. אחת מחברות המחשבים הגדולות בעולם (היא שייכת ל-IBM)

לרוב מחשבי לנובו יקרים מהמקביל שלהם בדל

לגבי השאלה שלך, T9600 הוא דגם ישן יחסית שצורך יותר חשמל ופולט יותר חום מ-P9600

בגדול ה-T9600 מהיר מה-P9600 ב-100mhz וה-P9600 מהיר מה-SP9600 ב-100mhz

אבל בבנצ'ים שאני ראיתי דווקא ה-SP9600 לוקח את ה-T9600 בכל מה שקשור בסופר פאיי או פריים

אתה מוזמן לראות בעצמך: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

פורסם
  • מחבר

אז האופציות שעומדות כרגע לפניי הן:

Dell studio xps 13/16

Lenovo T400s

על מה באמת כדאי לי ללכת? אני מפחד מ-2 החברות, כי לא עבדתי איתם מעולם, אך על הלנובו בכלל לא שמעתי המלצה אחת,

פורסם

היה לי מספיק מחשבי IBM/LENOVO בחיים בשביל להכיר את החברה. יש להם מחשבים טובים, אבל יש יותר טובים מהם.

בכל מקרה, ה DELL XPS מחשב יפה, נראה קצת שברירי לטעמי, וגם תבדוק את תלונות החום/סוללה שרצות סביבו, חוץ מזה הוא אופציה לא רעה בכלל.

לגבי הלנובו, אם נפשך לא חשקה ב SONY בכל זאת, ולא בא לך על ה DELL, אז סדרת ה T אופציה מעולה.. (ממוניטין ומנסיון, אך לא עם הדגם הספציפי הזה).

פורסם
  • מחבר

עוד לא מצאתי מספיק ביקורות על סידרת ה S של לנובו, גוגל חושב שמדובר על T400, ולא T400s.

אשמח לקבל עוד מעט מידע על ה SONY, לא מצאתי כלום, ממש אפס אחוז מידע.

במיוחד איפה אפשר לקנות, מפרט ועוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים