עבור לתוכן

איזה טלפון כדאי לי לקחת? HD2 או 3GS ?

Featured Replies

פורסם

כל מי שמגיב לך פה אין לו איפון...

אני עם 3gs ואני אומר לך שזה הטלפון הכי טוב בעולם!

למי איכפת מהירות המעבד??? כל עוד הכל עובד חלק ובמהירות מה זה משנה אם זה מגהרץ אחד או מליון???

בנתיים כל מכשיר שיצא שניסה להידמות או להתחרות באיפון נכשל ולא הגיע לקמצוץ ממה שהאיפון יכול לעשות..

• תגובות 42
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למי איכפת מהירות המעבד??? כל עוד הכל עובד חלק ובמהירות מה זה משנה אם זה מגהרץ אחד או מליון???

בנתיים כל מכשיר שיצא שניסה להידמות או להתחרות באיפון נכשל ולא הגיע לקמצוץ ממה שהאיפון יכול לעשות..

האמת שאחרי שקראתי על כל מכשיר שיצא בשנה האחרונה ועומד לצאת בשנה הקרובה כולל כוווווווווולם, הגעתי גם אני למסקנה ששום דבר לא משתווה ל3GS

גם אחרי התייעצות עם 3 אנשים שאני עובד איתם שלשנים מהם יש 3G ולאחד יש 3GS הגעתי למסקנה שזה פשוט המכשיר הכי טוב והכי כדאי שיכול להיות, למרות שיש לו כמה חסרונות מעצבנים הוא עדין הבחירה הכי כדאית ולא בגלל מעבד או מסך טאצ' וכל זה, אלא רק בגלל שיש לו מבחר עצום של אפליקציות שעושות לך את החיים קלים.

פורסם

אין ספק שזו הבחירה הנכונה.

ואין לך מושג כמה הטאצ של המכשיר הזה משנה.. אין לאף מכשיר בעולם טאצ כל כך שימושי וחלק, וגם המעבד משנה אם מדובר בהשוואה בין ה3G וה3GS.

בכל מקרה לך על הgs מכשיר מושלם! המצלמה מצויינת אפילו שזה "רק" 3.2 ועוד כל מני שיפורים על ה3g.

רק תהיה בטוח שאתה קונה עם גרסה 3.0.1 מקסימום או סיםפריי.

תתחדש!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

חח אם היו נותנים לי HD2 במתנה הייתי מוכר אותו וקונה איפון 3G ושומר את העודף :smile1:

זה כמה האיפון יותר טוב מכל מכשיר אחר.

יש כמה אלטרנטיבות לא רעות אבל אם אין הגבלות בבחירה אז לדעתי אין על האיפון.

פורסם

אין ספק שזו הבחירה הנכונה.

ואין לך מושג כמה הטאצ של המכשיר הזה משנה.. אין לאף מכשיר בעולם טאצ כל כך שימושי וחלק, וגם המעבד משנה אם מדובר בהשוואה בין ה3G וה3GS.

בכל מקרה לך על הgs מכשיר מושלם! המצלמה מצויינת אפילו שזה "רק" 3.2 ועוד כל מני שיפורים על ה3g.

רק תהיה בטוח שאתה קונה עם גרסה 3.0.1 מקסימום או סיםפריי.

תתחדש!!!!!!!!!!!!!!

די עם השטויות

היה לי אייפון, אין ספק שמדובר במכשיר נחמד

אבל בשום פרמטר הוא לא מתעלה על הHD2

בטח לא במסך

האמת שאחרי שקראתי על כל מכשיר שיצא בשנה האחרונה ועומד לצאת בשנה הקרובה כולל כוווווווווולם, הגעתי גם אני למסקנה ששום דבר לא משתווה ל3GS

גם אחרי התייעצות עם 3 אנשים שאני עובד איתם שלשנים מהם יש 3G ולאחד יש 3GS הגעתי למסקנה שזה פשוט המכשיר הכי טוב והכי כדאי שיכול להיות, למרות שיש לו כמה חסרונות מעצבנים הוא עדין הבחירה הכי כדאית ולא בגלל מעבד או מסך טאצ' וכל זה, אלא רק בגלל שיש לו מבחר עצום של אפליקציות שעושות לך את החיים קלים.

יש אינספור אפליקציות לWM וזה רק ילך ויגבר עם המרקט של מיקרוסופט

אתה צריך להחליט קודם מה יהיו השימושים של המכשיר

אם זה למשחקים אז האייפון הוא הבחירה הנכונה

לכל השאר, הHD2 יהיה טוב יותר

פורסם

כל אחד והטעם שלו... חבל שהטעם שלך גרוע. ;D

פורסם

מילא טעם, אבל להגיד שטויות כמו:

אין לאף מכשיר בעולם טאצ כל כך שימושי וחלק

זה לא יותר משקר

פורסם

זכותך לומר שהוא הטוב בעולם, בפועל זה לא נכון.

אייפון הוא מכשיר נהדר וטוב בתחומו וכמו בכל מכשיר יש את היתרונות שלו ומצד שני החסרונות.

ה-HD2 די מבטיח בתכונותיו ואף מרשים.

אך שוב, זה עניין של טעם וצרכים אישיים של הבן אדם.

מה שטוב לך לא בהכרח יהיה טוב לאחר.

פורסם

אולי מישהו יוכל לענות לי על השאלה:

במפרט הסנסורים מופיע של-HD2 יש G-Meter ולאייפון יש Accelerometer. את האייפון אני מכיר ויודע בדיוק למה זה משמש וכו'.

עכשיו G זה תאוצה.. אז מה הקטע? זה סתם שם שונה לאותו דבר? פטנט אחר..? מה הסיפור של זה?

פורסם

זה אותו דבר

פורסם
  • מחבר

בעקרון השימוש שלי הוא

קודם כל לדבר!! יש הרבה אנשים ששוכחים שזה הסיבה שיש טלפון, כמו למשל NOKIA שהוציאה את הN97 שנתקע כל 10 שניות אפילו בפעולות הפשוטות כמו לדבר.

אחרי זה מיילים

אחרי זה SMS

ואולי פעם בשנה בGPS

אני אפילו לא צריך להשתמש בפלאפון בתור נגן MP3 כי יש לי כבר IPOD TOUCH דור שני חדש.

בקיצור אני לא מכביד על הטלפון והדבר הכי חשוב לי זה שלא יתקע, שיעבוד חלק, כמו הפלאפונים הפשוטים של פעם שלא היה להם בכלל אופציה להתקע.

פורסם

אז למה לעזאזל אתה רוצה להוציא 4000 שקל על פלאפון :screwy:

פורסם

למה 4000שח ?!?!

אני קניתי את שלי ב2400שח בארהב (ebay) ועוד עם כמה מתנות נחמדות מאוד (מגן מסך, נרתיק, שני מטענים ושני כבלים).

מדובר על ה 3GS 16gb.

פורסם

זה כזה משנה?...

כמו שיש תחליפים הרבה יותר טובים מה IPOD, ישנם תחליפים הרבה יותר טובים מה Ip0wn. מכאן זה כבר עניין של FANBOYאיזם.

פורסם

גילוי נאות: אני לא מכיר את HTC חוץ מסרטונים ושטויות ושם הוא נראה מבטיח

אבל דבר אחד שכן אפשר להגיד על האייפון שקשה להגיד על כל מכשיר אחר, כמות האפלקציות בין אם זה תוכנות או משחקים

היא פשוט עצומה וכ'כ מגוונת שאני מחכה כבר שהוא יגיע לארץ וככה יהיו הוזלות ויהיה יותר שפוי לקנות אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים