עבור לתוכן

איזה טלפון כדאי לי לקחת? HD2 או 3GS ?

Featured Replies

פורסם

ה3GS נחמד אבל אין בו שום דבר מיוחד, מצלמה פשוטה בלי פלאש, מעבד 600 מגה''ץ ואין אפשרות להוציא את הבטרייה.

והHD2 נראה מענין מאוד עם מעבד של 1GHZ !! וממשק וונדאוס, הבעיה היחידה זה האם אפשר לצרוב בו עברית? כי אני לא מאמין שבחו''ל מוכרים אותו עם עברית מובנת, וכשהוא יצא יהיו לו אפליקציות מגניבות כמו בIPHONE??

• תגובות 42
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה החשובה ביותר היא איך אתה מתכוון לרכוש אותם?

כי אם אתה מתכוון לרכוש אותם בחו"ל ואין לך איזה אזרח זר שיביא אותם, אתה צריך להיות מוכן לשלם עוד כ34% מכס ומע"מ...

פורסם

ללא ספק HD2 יותר מוצלח.

אמור להגיע ארצה עד סוף 2009.

פורסם
  • מחבר

יש לי חבר שחוזר בעוד חודשיים מארה''ב וגם אני נוסע בעוד כמה חודשיים אז לא בעיה

ואני גם חושב שהHD2 אבל החסרון שלו לאומת הIPHONE זה שיש מיליון אפליקציות לIPONE ולכל דבר שאני רק צריך יש 10 אפליקציות שיקלו עלי את החיים

האם לHD2 גם יהיה את זה? כי מניסיון קודם שלי הWINDOWS MOBILE זה מערכת מחורבנת ולא נוחה בכלל.

ודרך אגב היה לי N97 (זרקתי אותו על הרצפה מרוב עצבים והוא התרסק) וזה המכשיר הכי חרא שיצא אי פעם זה פשוט בדיחה שNOKIA חברה כזאת גדולה ומכובדת מוציאה כזה זבל ועוד מוכרת אותו בתג מחיר כל כך גבוהה!! אני אישית עם NOKIA גמרתי! ואני מציע פה לכולם לעשות את אותו הדבר! ואל תתפטו לקנות את הN900 גם הוא זבל!!! חבר של אבא שלי מצרפת קנה אותו וזה זבל של מכשיר! המסך בכלל לא מולטי טאץ' והוא נתקע כל 10 דקות בדיוק כמו הN97

פורסם

במקומך הייתי קודם משרטט על נייר את הגודל של הHD2

רוחב של 120.5 מ"מ על 67 מ"מ אורך נראה בגבול/כבר עובר את הגבול של שמיש ולא שמיש.

בכל מקרה, מכשיר ששווה בדיקה הוא לדעתי הDROID של MOTOROLA.

מסך שנראה מהטובים שהיו איי פעם (CAPACATIVE בגודל 3.7 אינץ', 16 מיליון צבעים, רזולוציה 854X480, וגם מולטיטאץ'), מקלדת QWERTY מלאה נשלפת, עובי של 13.7 מ"מ (ממש דק בהתחשב במקלדת ושאר החומרה), שקע 3.5MM, זכרון אחסון 16GB + חריץ להרחבה, ACCELEROMETER (מזהה את האוריאנצטיה של המכשיר), WIFI, GPS, מצלמה 5 מגה עם DUAL LED, וידאו 720*480@24FPS, וכמובן הדובדבן שעל הקצפת מערכת הפעלה ANDROID V2 ;D. בקיצור נראה מכשיר קטלני, מה גם שלעומת הHD2 הוא מציע מערכת הפעלה גמישה וחכמה יותר. מה שכן, לא הבנתי מה בדיוק קורה עם השחרור של המכשיר. אבל על הנייר, וואלה, נראה באמת מדהים.

http://www.engadget.com/2009/10/30/motorola-droid-review/

פורסם

^^^

יש שמועות שהHD2 ייצא גם בגרסא של אנדרואיד V2...

בכל מקרה, אני לא רואה טעם לקנות מכשיר כל כך יקר כיום.

פורסם

תתקנו אותי אם אני טועה אב אחד הדברים שיותר חשובים לי כיום בפלאפון זה היכולת להריץ סקייפ מלא ולפי מה שידוע לי זה קיים כיום רק ל n900 ול WinMo

האת שאני ממש אשמח לשמוע שאני טועה כי המערכת שהכי הייתי רוצה לעבוד איתה כרגע היא האנדרואיד

חוץ מזה לגבי המערכת של ה HD2 מכל הסקירות שקראתי עד עכשיו אומרים שה 6.5 יציבה ומהירה, יהיה מעניין לראות מה קורה אבל יש מצב שמייקרוסופט הצליחו להוציא לשם שינוי מערכת טובה

פורסם
  • מחבר

תתקנו אותי אם אני טועה אב אחד הדברים שיותר חשובים לי כיום בפלאפון זה היכולת להריץ סקייפ מלא ולפי מה שידוע לי זה קיים כיום רק ל n900 ול WinMo

האת שאני ממש אשמח לשמוע שאני טועה כי המערכת שהכי הייתי רוצה לעבוד איתה כרגע היא האנדרואיד

חוץ מזה לגבי המערכת של ה HD2 מכל הסקירות שקראתי עד עכשיו אומרים שה 6.5 יציבה ומהירה, יהיה מעניין לראות מה קורה אבל יש מצב שמייקרוסופט הצליחו להוציא לשם שינוי מערכת טובה

ראיתי סקייפ מלא ועובד גם בIPHONE

פורסם

אני הרצתי SKYPE גם על HTC HD וגם על NOKIA 6120C...

למרות שFRING עדיפה בכמה רמות על SKYPE....

פורסם

^^^

יש שמועות שהHD2 ייצא גם בגרסא של אנדרואיד V2...

מנכ"ל (או אחד הסמנכ"לים, לא זוכר כבר) HTC הודיע רשמית שלא תהיה גירסת אנדרואיד לHD2

ואני גם חושב שהHD2 אבל החסרון שלו לאומת הIPHONE זה שיש מיליון אפליקציות לIPONE ולכל דבר שאני רק צריך יש 10 אפליקציות שיקלו עלי את החיים

האם לHD2 גם יהיה את זה? כי מניסיון קודם שלי הWINDOWS MOBILE זה מערכת מחורבנת ולא נוחה בכלל.

במרקט של WM יש כמות מזערית של תוכנות אבל באופן כללי יש אינספור תוכנות לWM

מה שכן ל3GS יש יתרון אחד ברור על פני הHD2 והוא ביכולות הגרפיקה, המאיץ שלו חזק משמעותית ממה שיש בHD2

אז אם אתה גם בקטע של משחקים לך על ה3GS.

בקשר לWM היא באמת מערכת מחורבנת, אבל בHD2 אתה לא מגיע איתה כמעט במגע בגלל הSENSE UI

פורסם

יש כזה בארץ, יעלה 3.7K

http://www.tgspot.co.il/cellphone/htc-hd2-pre-sale-in-israel/

לטעמי האישי - זה מאוד יקר, אבל לא משהו יוצא דופן. עד כמה שזכור לי N97 עולה יותר (או עלה יותר לפחות בזמנו)

פורסם

תן לאנדרואיד של מוטורולה להיכנס לשוק ושיצא הטאצ' של SE בכלל תיהיה מלחמה בין החברות ככה שמהחירים יתחילו להראות פחות צורמים.

פורסם
  • מחבר

תן לאנדרואיד של מוטורולה להיכנס לשוק ושיצא הטאצ' של SE בכלל תיהיה מלחמה בין החברות ככה שמהחירים יתחילו להראות פחות צורמים.

מה זה הטאצ' של SE?

פורסם

הוא הולך להיות יחסית יקר פצצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים