עבור לתוכן

כמה שאלות בנושא לוח ל AMD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אני מתכוון לרכוש בקרוב באנדל AMD בארטון 2800 . יש לי כבר את כל החומרה מסביב כולל כ.מסך ATI 9800 NP .

יש לי כמה התלבטויות עדיין בקשר ללוח שאני רוצה אז בבקשב תעזרו לי . התקציב ללוח הוא 500 - 600 ש"ח.

חשבתי ללכת על MSI ( אני אוהב ת'לוחות שלהם ) השאלה האם לקחת צ'יפסט מבוסס KT-600 או NFORCE2 מבחינת ביצועים

ותאימות עם הרדיאון . אל תתחשבו באוברקלוק כי אני לא מתכוון לעשות. פשוט מטרידה אותי השאלה האם צ'יפסט של NVIDIA

לא עושה התנגשויות מסויימות אם כרטיס מסך של ATI ... (-:

אם יש לכם רעיון אחר בקשר ללוח אז אני אשמח לשמוע . רק לא לחרוג מתקציב של 550 עד 600 ש"ח.

תודה לעוזרים.

פורסם

יש לך את ה Abit NF7 REV2.0 בכ 550 שקלים חדשים.

פורסם

יש לך את ה Abit NF7 REV2.0 בכ 550 שקלים חדשים.

הלוח הטוב ביותר למעבדי AMD

פורסם
  • מחבר

קראתי באתר אחר על האביט . אני מודע לכך שהוא לוח מעולה לאוברקלוק . אבל כמו שציינתי אני לא עשיתי ולא אעשה בעתיד אוברקלוק.

אבל לפי הציון שהוא קיבל אני חושב שזה היה 7 מתוך 10 ( בינוני מאוד ) האפוקס למשל היתה בחירה הרבה יותר טובה מבחינת ביצועים/אוברקלוק

לכן דווקא ה MSI נראה לי יופי של לוח . חוץ מזה שבכל הביקורות שניתקלתי בהן באתרים שונים ה MSI קיבלו ציונים מעולים ביחס עלות/ביצועים.

בכל מקרה אם ישנו כאן מישהו עם לוח MSI שמתאים לתקציב שלי כמו ה KT6 או K7N2 DELTA -L בבקשה שירשום לי חוות דעת עליו.

שנייהם עולים באזור ה 500 ש"ח והם נראים לי בחירה טובה. אני כבר מתכנן ללכת לקנות אחד מהם אז אני צריך עוד דעה כדי להיות שקט.

תודה.

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים , אני חוזר בי. לאחר חיפוש מעמיק הבנתי שכנראה טעיתי. מצאתי את הביקורת הזו -

http://www.gruntville.com/reviews/motherboards_AMD/abit_nf7s/index.php

הלוח הזה הוא באמת משתלם מכל הבחינות - מחיר/ביצועים/אוברקלוק .

תודה רבה רבה לפונים שהמליצו לי עליו . אפשר לסמוך עליכם (-:

ביי.

פורסם

אם אתה הולך כבר על הNF7 אזאל תלך על הNF7-S אלא על הNF7-SL כיוון שעולה יותר זול ורק חסר לו את מתאם הSATA

(אבל אם זה חשוב לך ... לא חושב - אז תיק'ח תS)

פורסם

ה S או ה SL 'כרוכים' בתוספת של מאה שקלים על הגירסה הרגילה.

פורסם

נכון ... אבל בביקורת שהוא נתן לה לינק זהו הלוח S ...

לפותח התגובה: תדע שהS והSL זה אותו לוח ותמיד יקרא S גם בעידכוני הביוס ובכל מה שקשור אליו.

ההבדל היחיד הוא מתאם הSATשכמושאמרתי שלא כלול בבאנדל

פורסם
  • מחבר

סבבה .. הבנתי גם אני עכשיו. אין לי שום צורך בגירסת ה S . מה גם שהיא חורגת מהתקציב שלי בהרבה. אני אקח את ה SL .

תודה על העזרה ובמיוחד על זה שאמרת שהעדכון ביוס מתאים ל S ו SL כאחד. אחרת הייתי כבר פותח על זה תרד מן הסתם (-:

פורסם

ואפילו על הלוח כתוב NF7-S ולא SL כיוון שאין דגם רשמי כזה.

בבקשה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים