פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים בזמן שפתחתי את המחשב לנקות מאווררים שמתי לב שתושבת של המאווררהולכת ליפול?איך אני יכול להדביק\לסדר את העניין?משחה תרמית תעזור?תודה
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים 1. מה זה 6400GT ? :s05: ;D2. התושבת של המאורר או הגוף קירור ? איזה דגם זה וקצת פירוט יעזרו יותר.. ;D
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים כמו שכבר נאמר, לא קיים 6400GT, וחוץ מזה, התושבת של המאוורר תמיד מוברגת למקומה בשני ברגים לפחות. מה זה "הולכת ליפול"?
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר מתנצל הנה הפירוט המלא:PINE XFX 6600GT 128 MB DDR3+ TV+ DVIהמחשב עצמו משנת 2005, AMD ATHLON 3000 SOCKET 939פתחתי אותו לנקות מאווררים וכשרציתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסךאז רציתי לפרק אותו מהתושבת כמובן שם יש ברגים אבל בין התושבת לכרטיס עצמוזה רופף כנראה מודבק והוא די הולך ליפול, לא יציב יותר מידימה עושים?
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים פותח התרד כמו שציינתי כבר..שאתה אומר "תושבת" אתה מתכוון לכל הגוף קירור כולל המאוורר ?או שהמאוורר התפרק מהצלעות קירור ?
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים פתחתי אותו לנקות מאווררים וכשרציתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסךאז רציתי לפרק אותו מהתושבת כמובן שם יש ברגים אבל בין התושבת לכרטיס עצמוזה רופף כנראה מודבק והוא די הולך ליפול, לא יציב יותר מידיזה הקירור המדובר?איך שהבנתי ממך, הגוף קירור עצמו מתנדנד מעט על ליבת הכרטיס? הדבר יכול להיות נכון, כי הקירור עצמו מוצמד ע"י תופסנים שהלחץ עליהם הוא מקפיצים.יש כרטיסי מסך עם קירורים אשר מורכבים ע"י ברגים ובהם הקירור יהיה מקובע יותר.יש לוודא כאשר הכ.מסך מורכב (וכמובן הקירור פונה מטה) , בסיס הגוף קירור צמוד ומקביל לליבת הכ.מסך.תן קריאות טמפ' של הליבה בזמן מנוחה ומאמץ.
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים או קי והבעיה היא...? שכל הריבוע הכסוף כולל המאוורר מתנדנדים ? או רק המאורר בתוך הגוף קירור ?
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר כן כל הריבוע הכסוף, וזה יותר ממתנדנדזה מרגיש כאילו עוד שנייה זה נתלשורואים שזה מודבק שם ללא בורג
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים אז כל הגוף קירור רופף..אתה בטוח שהברוג נפל ? או שזה פשוט עניין של הסרה..התקנה מחדש וזהו ?
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים אתה צריך ללחוץ את הקליפסים עד הסוף ואז הם יתפסו וילחצו את הגוף קירור לליבת הכרטיס (סימנתי לך את הקליפסים באדום). אם הם לא תקינים, אז שני אפשרויות: 1. הפיתרון הזול -> רכוש שני ברגים דקים עם אומים תואמים והחלף את הקליפסים בהם. 2. הפיתרון היקר -> קניית קירור חדש - ציין תקציב. בכל מקרה, אם תצלם תמונות ו\או סרטון המתארים את הבעיה, נוכל לעזור לך יותר.
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר 1. אני אגיע הביתה בסוף שבוע ואז אני אצלם תמונה או סרטון.2. אני לא חושב שהבעיה באומים אלא יש הדבקה של כל העסק (כסוף מרכזי), לכרטיס עצמו בלי בורג,וכשאני רוצה להחזיר את המגן של המאוורר עם הברגים אני שמעתי רעש מוזר של דבק שנמשך (לא יודע איך לתאר), ושמתי לב שפשוט כל העסק שם רופףולא הפינים, יש הדבקה בין הכרטיס למרכז החלק הכסוף שבו יושב המאוורר, ושם נראה כאילו עומד ליפול.אני יכול להדביק עם משחה תרמית או אפוקסי?
פורסם 2009 בנובמבר 116 שנים פותח התרד "ההדבקה" זה המשחה הטרמית שכנראה התיישנה..מה שמחזיק את הקירור אלו הקליפסים בצד..אתה צריך פשוט להסיר אותם..לרענן משחה..וזהו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.