פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים http://news.walla.co.il/?w=//441014זה פשוט מדהים שכל פעם מוצאים מישהו חדש להאשים ברצח ...
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים אוי איזה עלוב זה..... מתוך כל המיליונים שמשחקים במשחק הזה שני אחים רצחו.....
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים עד כמה שאני זוכר בכל משחק לפני שמתקינים צריך להסכים לתנאים, אני אף פעם לא קראתי את זה בחיים שלי אבל אם אני לא טועה שם אתה מסכים שהם לא לוקחים שום אחריות על כל פגיעה מהמשחק, תקנו אותי אם אני טועה.... חוץ מזה זה באמת מעורר רחמים ..... כניראה הם ממש נואשים, הרי אין סיכוי שהם יזכו בתביעה ! זה סתם משיכת זמן.....
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים זה פשוט דפוק!!! להאשים מישחק ברצח.. !?!?!זה פשוט דפוק!!איזה פסיכים.. עכשיו כל רוצח שני יבוא ויגיד ששיחק בפוסטל או איזה משחק אלים ושהמישחק אשם!!פשוט אידיוטי!
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים אוי אני מת לאיזה רמה עורכי דין מסוגלים לרדת על מנת לספק את רצון הלקוחות שלהם! זה פשוט בושה! אני לא מאמין גם עד כמה בן אדם יכול להיות טיפש!
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים עד כמה שאני זוכר בכל משחק לפני שמתקינים צריך להסכים לתנאים, אני אף פעם לא קראתי את זה בחיים שלי אבל אם אני לא טועה שם אתה מסכים שהם לא לוקחים שום אחריות על כל פגיעה מהמשחק, תקנו אותי אם אני טועה.... חוץ מזה זה באמת מעורר רחמים ..... כניראה הם ממש נואשים, הרי אין סיכוי שהם יזכו בתביעה ! זה סתם משיכת זמן..... תראה... החוקים הם לא שחור ולבן אם כל דבר היה כל כך פשוט לא היה צריך שופטים. כמו שבהתקנה של קאזאא אתה מצהיר שלא תבטל זכויות יוצרים זה אומר שלא תובעים אותם? (טוב, אולי זאת לא דוגמא טובה כי לא הצליחו לתובע את קאזאא :-X ) אהה הא! אבל את נאפסטר כן! ;D בכל מקרה דווקא יש סיכוי שאם הם יקחו את מייקל בולדווין (צעירים חסרי מנוח למי שמכיר ולמי שלא הוא עורך דין תותח) הם יוציאו כמה דולרים. שיהיה בהצלחה
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים עוד מקרה לאוסף.רק מה שכחו להגיד בכל המקרים האלה? שההורים לא הקדישו לילדים יותר מחצי דקה ביום.חוץ מזה, איך לכל הרוחות משחק יכול להפוך אותך לאלים?! אם בעקבות משהו שראית הלכת לרצוח משהו או לשחוט לעצמך את הזרג, אז היית מפגר מהתחלה, זה לא שבשניה אפשר להשתנות.
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים עוד מקרה לאוסף.רק מה שכחו להגיד בכל המקרים האלה? שההורים לא הקדישו לילדים יותר מחצי דקה ביום.חוץ מזה, איך לכל הרוחות משחק יכול להפוך אותך לאלים?! אם בעקבות משהו שראית הלכת לרצוח משהו או לשחוט לעצמך את הזרג, אז היית מפגר מהתחלה, זה לא שבשניה אפשר להשתנות.בדיוק. הדפיקות באה מבפנים. זה רק עניין של זמן עד שהיא תתפרץ
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים אם תחשבו על זה כל זה לא היה קורה אם לא היו נותנים לילדים בגיל הזה לשחק ולראות דברים אלימים כאלה,כמו לירות באקדח על אנשים ולהמשיך לשחק כאילו כלום לא קרה ולאף אחד יחסרו 20 איש שהתפוצצו מבזוקה,אני דווקא מוצא את חברות המשחקים אשמים.
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים בגלל זה יש חוק בארה"ב שאוסר על מכירה של משחקים אלימים לקטיניםפלא שלא העבירו אותו גם פה
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים ומה זה ישנה החוק הזה?כיאלו מישהו פה בארץ קונה משחקיםואם כבר כן קוניםתאמין לי שלא יגידו לילד היחיד שבא להם פעם בשבוע לקנות משחק, לאובGTA אנחנו משחקים קצת יותר מדקהמשהו כמו כמה ימים\שבועות עד שנמאס
פורסם 2003 בספטמבר 2322 שנים אם תחשבו על זה כל זה לא היה קורה אם לא היו נותנים לילדים בגיל הזה לשחק ולראות דברים אלימים כאלה,כמו לירות באקדח על אנשים ולהמשיך לשחק כאילו כלום לא קרה ולאף אחד יחסרו 20 איש שהתפוצצו מבזוקה,אני דווקא מוצא את חברות המשחקים אשמים.אז הם היו רואים את זה בסרט.המשחק הוא לא המניע, במקרה הגרוע ביותר הוא רק קטליזטור - מה שהם עשו לא נעשה כי הם שקעו כל כך במשחק ולא ראו את ההבדל בין מציאות לדמיון אלא כי ההורים שלהם לא לימדו אותם לעשות את ההבחנה בין טוב לרע, בין אסור למותר.מי שצריך לשבת בכלא הם ההורים, ולא מפתחי המשחקים; גם אני שיחקתי ב GTA, ועדיין לא יריתי באף אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.