פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים למה רק אותי לא מתרידים!!!קודם כשאנשים מארצות אחרות התרידו...אותי לא...ערבים התרידו...אותי לא!ועכשיו זה!אני מרגיש מכופח!
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים הייתה תקופה שהטרידו אותי מצרים בני 20.... בערך 3 שבועות....כל יום מישהו אחרוהם "סתם" רצו לדבר... לפחות הם לא כתבו משהו מאיים או גזעני...ככה שאתה לא היחיד עם בעיות ערבים
פורסם 2003 בספטמבר 1522 שנים למה רק אותי לא מתרידים!!!קודם כשאנשים מארצות אחרות התרידו...אותי לא...ערבים התרידו...אותי לא!ועכשיו זה!אני מרגיש מכופח!פיני, גם ערבים לא רוצים אותך :-*
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר אלוהים ישמור, עכשיו אני הומו ?!"היי Orאני דניאל ומצאתי אותך באיי סי קיו.אני צריך גבר כמוך עכשיו, אז תעשה הפסקה מהאיי סי קיוותתקשר אלי. אני מחכה לך במירס שלי *צונזר*"קיבלתי את זה הרגע !
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים אותי הטרידיאבל זה היה לפני הרבה הרבה זמן... שנה בערךמאז אף אחד לא מתעסק איתי 8)
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים דניאל זה גם שם של בת... אלוהים ישמור, עכשיו אני הומו ?!"היי Orאני דניאל ומצאתי אותך באיי סי קיו.אני צריך גבר כמוך עכשיו, אז תעשה הפסקה מהאיי סי קיוותתקשר אלי. אני מחכה לך במירס שלי *צונזר*"קיבלתי את זה הרגע !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.