עבור לתוכן

סוף תפקיד באתר

Featured Replies

פורסם

לאחר תקופה לא קצרה באתר, אני מודיע על סיום תפקידי באתר במנהל פורום, וכמנהל מדור אלקטרוניקה ומודינג.

אני עושה זאת בצער רב, אך ההחלטה נובעת מאילוצים אישיים, לכן אני מקווה שתגלו הבנה

אני מקווה שהחכמתם ולמדתם כמה דברים, בין אם מדובר בפרוייקטים שלי ובעיקר בפרוייקטים של משתמשים אחרים באתר.

כל עוד זה תלוי בי - אני אחזור בעתיד לנהל את הפורום, אך קשה לי לאמוד את פרק הזמן הדרוש.

תמשיכו להיות גולשים טובים כמו שאתם, נהנתי מאוד לענות לשאלות שלכם, ולתת טיפים הדרושים להצלחת הפרוייקטים שלכם

במשך כל השנים האלה לא נתתי ולו אזהרה אחת, וזה לא בגללי, אלא בעיקר שאתם שאפתם ללמוד ולא להתעסק במשמעת.

שלא תטעו, אני לא זנחתי את התחום, להיפך, היצר שבי גדל והפך לרעב יותר לתחום הזה, אני עדיין יהיה פעיל באתר, אך לא בצורה יומיומית.

במידה ויש לכם שאלות, או אם אתם רוצים לפנות אלי, אתם יכולים לעשות זאת בשמחה דרך הודעה פרטית.

שלכם

ARKADUR.

פורסם

דפקה שהאתר צריך אנשים מוכשרים כמוך ,זה חבל ,אבל היות והחלטה שלך נובעת מאילוצים אישיים,אני מאחל לך

כל טוב,ושתצליח בכל אשר תפנה,ושנשוב לראות אותך פעיל באתר.

בברכה

max74

פורסם

חבל.. אני לא מכיר אותך אישית. אבל בהחלט עקבתי אחרי הפרוייקטים שלך , עזרת לי (ולעוד הרבה אני מניח) רבות ולמדתי ממך הרבה.

גם אני מאחל לך הצלחה ומקווה שלא תנטוש אותנו לחולטין.

פורסם

חבל.. אני לא מכיר אותך אישית. אבל בהחלט עקבתי אחרי הפרוייקטים שלך , עזרת לי (ולעוד הרבה אני מניח) רבות ולמדתי ממך הרבה.

+1

אני מאחל לך הרבה הצלחה בכל דרך שתבחר ! אתה בן אדם מוכשר מאד ויותר חשוב מזה אתה אוהב לחלוק את הכישורים שלך וללמד אחרים!

עלה והצלח!

פורסם

אלי,

חבל לי שאתה נאלץ לעזוב, אך כל סוף - זאת התחלה חדשה.

אז שיהיה לך בהצלחה בהמשך חייך ושתמשיך לעסוק במודינג.

בברכה,

דני ליסיאנסקי.

פורסם

בהצלחה בהמשך

פורסם

שיהיה בהצלחה בהמשך

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אלי חבל שאתה נאלץ לעזוב את האתר באמת עשית כמה דברים כשרוניים בפרויקטים שלך שעכבתי אחריהם.. אם כי הם היו ארוכים למדי (כמעט כמו שלי ;) ) אבל איך אומרים "הסבלנות משתלמת"

ANY WAY

תצליח בכל מה שאתה עושה

בברכה

עידו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים