עבור לתוכן

שאלה שמציקה לי בקשר למכשיר שרכשתי היום

Featured Replies

פורסם

רכשתי היום פלאפון נוקיה N85 חדש בחנות שנקראת טופ סולולארי בהוד השרון.

על האריזה של הפלאפון וגם על הפלאפון עצמו יש מדבקות של חברת פלאפון.

האם חברות הסולולר רשאים למכור פלאפונים בעלות נמוכה לחנויות פרטיות?

או שמע יש איזה שהוא סיכוי שרומתי?

פורסם

אתה לא אמור לקבל מכשיר שיובא דרך חברת תקושרת כמו סלקום/פלאפון וכו'

אין דבר כזה זה לא צריך להיות ככה תחזור לחנות ותרכוש מכשיר ללא סימני סחר של חברות תקשורת שונות.

זה לא משנה אם זה מותר או אסור כמובן מישהו מתוך החברה [פלאפון] עושה עסק מהצד .

גש לחנות ודרוש מכשיר נקי מכל סימן היכר של חברה כלשהי.

פורסם

אני יותר הייתי מסתכל בכיוון של האם יכול להיות שהמוצר הזה היה משומש. יכול להיות שמישהו מכר אותו לחנות.

פורסם

די בטוח שזה מכשיר משומש\משוחזר ש"נמכר" לחברה, אין לפלאפון שום איטרסט למכור לחנויות פרטיות שתי חתיכות וחצי.

פורסם
  • מחבר

המכשיר נראה חדש וגם ביקשתי מכשיר חדש לגמרי. אני מווה שלא רימו אותי.

פורסם

החנויות האלה אמורות ליבא את המכישרים מהספק מחו"ל ככה שאין שום מצב שיהיה עליו סימן של חברת סלולאר כלשהי.

כמו שאמרו כבר לפני משהו עושה כסף מהצד שמוכר מחברת הסלולר לחנויות או שזה פשוט מכשיר יד 2 אצלך.

פורסם
  • מחבר

התעלומה נפתרה,

בשיחה שערכתי עם שרות הלקוחות של פלאפון הנציגה אמרה לי שהם אכן מוכרים פלאפונים שלהם לחנויות פרטיות, וגם כשמסרתי לה את תעודת הזהות שלי היא אמרה לי שהפלאפון אכן רשום על שמי והוא חדש לגמרי.

ניתן לנעול את הדיון

פורסם

חידשת לי.

השאלה היא מה האינטרנס למכור לחנויות פרטיות? המכשירים שם יוצאים יותר זולים מהחברות סלולר עצמם. מה הרווח שלהם?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה הרווח שלהם

פורסם

יכול להיות שמדובר במשווק מורשה של פלאפון ולכן המכשירים נושאים את הלוגו של פלאפון. בנוסף לכך, חלק מהחנויות הפרטיות קונות מכשירים חדשים לחלוטין (וגם מכשירים מחודשים אך הן מצהירות על כך במעמד המכירה) מלקוחות פלאפון/סלקום/אורנג' ומחתימות על חוזה שמדובר במכשיר חדש שלא נפתח ושהם לא ידווחו עליו כמכשיר גנוב (אם זה יקרה, המכשיר ייחסם לשימוש עם סים ישראלי).

פורסם
  • מחבר

אכן יכול להיות שהמקום בוא רכשתי את הפלאפון הוא משווק מורשה שלהם.

דרך אגב היה לי מזל כי כמעט קניתי מהם פלאפון מחודש מבלי שידעתי שהוא מחודש, תוך כדי שאלות שלי המוכרת פתאום אמרה לי שזה מחודש, ואז למעשה הזמנתי אחד שהוא באמת חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים