עבור לתוכן

צריך בקשה מדריך OC למעבד E7400 ...

Featured Replies

פורסם

שלום, אני דיי חדש בכל העסק של הOC ולא ממש יודע כיצד לעשות זאת.. אני רק יודע שעושים זאת דרך BIOS... המעבד שלי הוא Intel Core Duo 2.8, ידוע לי גם שצריך לפניזה קירור טוב יחסית ואני לא חושב שיש לי ממש בעיה עם זה:

-ספק 600W, אומנם ג'נרי (אני חושב?) אבל דיי טוב של חברת TrendSonic.

-זיכרון 4GB.

-קניתי מארז Gigabyte Sumo עם מאוורר קדמי ואחורי, בנוסף קניתי מאוורר למעבד Gigabyte Volar...

בכל אופן, אני צריך בבקשה מדריך מפורט צעד אחר צעד כיצד ואיך לשנות דברים בBIOS, באילו תוכנות להשתמש וכיצד להיזהר...

הלוח אם שלי הוא Gigabyte G31M-ES2L.

אחת הסיבות היותר עיקריות שאני רוצה לעשות את הOC היא בגלל שאני קונה כרטיס מסך חזק מאוד Asus HD5850 1GB ואני רוצה שהכרטיס מסך ינצל יותר כי הוא יכול, במשחקים... וגם כי פשוט אני רוצה שהמעבד יהיה יותר מהיר בכללי. ^^...

תודה לעוזרים .... !

פורסם

קראת את מדריך הOC באתר?

פורסם
  • מחבר

קראת את מדריך הOC באתר?

קראתי אבל לא ממש הבנתי את ההסבר.. אני מפחד להרוס את המחשב -_-.

פורסם

אין לך מה לפחד!

קרא מדריכים והרבה דיונים עד שתרגיש מספיק בטוח לנסות בעצמך.

אני הייתי בדיוק כמוך בהתחלה, עם מעבד מאוד דומה לשלך, E7300.

תוכל להסתכל בנושא שפתחתי על השיא האישי שעשיתי איתו והתחלתי עם ה-OC לפני פחות מחודש.

יש לך מעבד טוב עם פוטנציאל ל-OC לדעתי, אם אתה מחפש תדר יציב וטוב אני מניח שתוכל להתייצב בקלות על 3.8GHZ

פורסם

פותח התרד כמו שהבנת כבר..אין משהו ספציפי למערכת שלך..תהליך הOC הוא בסיסי ודי כולל..ככה שאפשר ליישם אותו על כל מערכת..

רק שלכל מערכת יש את ה"שגעונות" שלה..

תעיין במדיריכים ותריץ חיפוש בסטיקי ובפורום על שאלות..אתה תמצא המון מידע שיחסוך לך שאלות מיותרות..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
פורסם

מר נחש ממתכת,

כמו שכבר נאמר יש כאן מדריך מפורט שיתאים לכל מערכת - גם לשלך, לפחות אם קצת אנגלית בסיסית כדי להבין כמה אופציות בביוס שנקראות אצלך אולי טיפה שונה מאלו שבדוגמאות. המדריך הזה ממצה, ברור, ובאמת שלא צריך יותר מזה.

מה שאתה מבקש זה שמישהו יכתוב מדריך במיוחד למערכת שלך, כי אין לך כוח לנסות ולהבין את המדריך הכללי. קצת חוצפה, לא?

פורסם
  • מחבר

מר נחש ממתכת,

כמו שכבר נאמר יש כאן מדריך מפורט שיתאים לכל מערכת - גם לשלך, לפחות אם קצת אנגלית בסיסית כדי להבין כמה אופציות בביוס שנקראות אצלך אולי טיפה שונה מאלו שבדוגמאות. המדריך הזה ממצה, ברור, ובאמת שלא צריך יותר מזה.

מה שאתה מבקש זה שמישהו יכתוב מדריך במיוחד למערכת שלך, כי אין לך כוח לנסות ולהבין את המדריך הכללי. קצת חוצפה, לא?

הממ ומה הקטע אם מישהו יגיד לי מה לשנות איפה.. ? :P כי באמת לא הבנתי חלק מהדברים במדריך..

פורסם

אנ יאשלח לך לפרטי.

פורסם
  • מחבר

אנ יאשלח לך לפרטי.

תודה רבה :)

פורסם

אנ יאשלח לך לפרטי.

יש מצב אתה שולח לי גם בפרטי למרות שהבעיה שלי זה לא oc אלא לעבור את המחסום של ה355 fsb =< (אני שואף ליותר :>)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים