עבור לתוכן

מחשב סופי ב6.5k--- , כמה ימים לפני הקנייה [=

Featured Replies

פורסם

לפי אילו מאפיינים אתה קובע שיש לו כרטיס קול יותר טוב (INTEL WARRENSBURG )? (כרטיס קול זה חשוב +++)

המאפיינים שאני משתמש בהם פשוטים מאוד - לכל לוח אם מפורסם דף עם Specifications באתר היצרן, בדף הנ"ל מצוין שבב ה-Audio שבו נעשה שימוש בלוח האם.

בלוח האם שהצעתי לך מובנה השבב 889a של Realtek, שטוב משמעותית מהשבב 888 של Realtek (למרות המספרים הקרובים) שמובנה ברוב לוחות האם בקטגוריה הזו (P55 ברמות המחיר של 600-700).

בIVORY אמרו לי ש core i7 לא תומך בכל הזכרונות לעומת i5 שכן (ב90% הוא הוסיף שi7 לא תומך ב 1333 ולא הרבה אנשים יודעים את זה) , על מה הוא מדבר?

אם כבר אז ההיפך הוא הנכון. ה-i5 צריך זכרונות עם מתח עבודה נמוך, ובגלל זה יש מספר דגמים של זכרונות שבאים עם מתחים גבוהים יותר שלא מתאימים לו אבל כן יתאימו לפלטפורמת i7.

בכל מה שנוגע ל-i7 שלא תומך ב-1333, אני כנראה אחד מאותם הרבה אנשים שלא יודעים על מה הוא מדבר. אתה מוזמן לשאול בפורום לוחות-אם זכרונות ומעבדים, אם יש משהו כזה (ואני בספק) הם יכירו אותו.

פורסם
  • מחבר

אני סומך עליך , ובטח שלא על ivory .

ושוב אני חוזר , הצעת לי לוח אם שלא קיים ב KSP , זה לא עוזר.

מה שהציעו לי ב ivory :

1. הציעו לי לוח אם p55 GD65 של MSI , זה עדיף?

2. כרטיס ATI HD4890 - של MSI cyclone או משהו כזה , בטענה שזה הרבה יותר מהיר ובאותו מחיר כמו הגרסא הרגילה של הכרטיס.

בקשר להצעה של KSP :

לפי טענת המוכר , ספק 525 של enermax לא יחזיק את המחשב - צריך ספק הכי פשוט וזול של 600w .

תודה

פורסם

1. הציעו לי לוח אם p55 GD65 של MSI , זה עדיף?

ע"פ לוח האינטל שהצעתי לך? כן, אבל לא בהרבה. הוא גם עולה 200 ש"ח יותר...

החיסרון המשמעותי היחיד בו לדברי הביקורות זה שהוא בא בלי אפשרות נוחה לעשות restore ל-BIOS, אז אם אתה דופק שם משהו צריך לשלוח את הלוח חזרה למפעל ולקוות שיחליפו לך באחד אחר. חוץ מזה הוא נראה כמו לוח טוב.

2. כרטיס ATI HD4890 - של MSI cyclone או משהו כזה , בטענה שזה הרבה יותר מהיר ובאותו מחיר כמו הגרסא הרגילה של הכרטיס.

אני אצטט:

"the card as tested functions absolutely brilliant and if you can spot it in the stores we certainly can recommend it wholeheartedly. The only slight remark I heave really is that it's not the most noise friendly card, but it certainly is at the same level or better (noise wise) than the reference cooler."

http://www.guru3d.com/article/msi-radeon-4890-cyclone-soc-review-1ghz/20

בקשר להצעה של KSP :

לפי טענת המוכר , ספק 525 של enermax לא יחזיק את המחשב - צריך ספק הכי פשוט וזול של 600w .

מוכר טיפש. ספק לא נמדד רק בהספק שרשום עליו, וספקים זולים לא יעילים כמו ספקים יקרים יותר ולכן צורכים לך יותר חשמל, מספקים מתחים לא יציבים שעלולים לפגוע ברכיבים ועלולים למות בשלל דרכים, הרסניות יותר ופחות. וזה בקטנה על קצה המזלג, בפורום ספקים יש סטיקי שמכיל את כל האזהרות.

בקשר ל-"ספק 525 של enermax לא יחזיק את המחשב" - אני מפנה אותך למקור אובייקטיבי -

http://www.antec.outervision.com/

ואני כבר אומר לך - אם יוצא לך יותר מ-350W סימן שהכנסת משהו לא נכון.

בלי קשר עדיף לך ללכת על סידרת ה-SI2II של Seasonic, זו סידרה מצוינת, בד"כ גם זולה יותר ועם יותר אחריות מאשר enermax

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים