פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים רכשתי לפני שבוע מחשב עם הקרור הזהSCYTHE BIG SHURIKEN - 3 HEAT PIPES CPU COOLERהתקשרו אליי מהחנות ואמרו שהזיכרונות מתנגשים עם הקרור ולא ניתן לשיםולבסוף שמו לי את זה:NOCTUA NH-U12P SE2 FOR S775/S1156/S1366/AMD מה דעתכם עליו בהשווה לקודם?ודבר נוסף, לאיזה OC ניתן להגיע עם המפרט שלי?והאם בכלל כדאי לעשות עכשיו OC?תודה
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים הNOCTUA עדיף בהחלט..הייתה מתייעץ לפני הרכישה..אבל לבסוף זה הסתדר.. ;Dועד לאזור ה4GHZ+- לא תהיה בעיה..
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים לקחת את השוריקן ורצית לעשות OC? בדיחה טובה בכל מקרה הנוקטה קירור טוב, תתחדש
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר לקחת את השוריקן ורצית לעשות OC? בדיחה טובה בכל מקרה הנוקטה קירור טוב, תתחדש תאמת בהתחלה לא רציתי לעשות OC זה עכשיו נדלקתי על זה חח תיזהר עם הP55M-UD2 מייצבי המתח נוטים להישרף ב1.4V מניסיון אני חלש עדיין בקטע של OC עם תוכל לתת הסבר אני ישמח, הכוונה לזכרונות? BORI4KA אתה משתמש בשני המאווררים? ועל איזה מהירות שמו לך אותם(יש שלוש)? יש לי מאוור אחד מאחורה, אחד למעלה ואחד מקדימה ויש את הקרור על המעבד (2 מאווררים). הנה תמונה עם המהירויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.