עבור לתוכן

המלצה למסך ASUS 24 תקציב 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

השימוש שלי יהיה בו בעיקר לסרטי FULL HD וכמובן משחקים.

יש לי מחשב מעולה וחדש,

הכרטיס מסך שלי הוא 4870 512MB (אבל בעתיד אני משדרג אותו ל סידרת ה ATI 5XXX

ככה ש 24 יהיה מנוצל.

מצאתי משהו שנראה לי ורציתי את תגובתכם בהקדם האפשרי , רציתי לדעת גם מה ההבדל שהמחיר כל כך מזערי בן השניים.

המסך הראשון:

ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD₪ 1463

המסך השני:

ASUS LCD 24" VW246H 2ms DVI FULL HD HDMI WIDE₪ 1435

תודה רבה מראש.

פורסם

ASUS לא מייצרת מסכים ( הייצור ע"י חברות מתמחות, הטבעת המותג לא בעייה - לא אומר שהצג לא יהיה טוב)

מסך שאני יכול להמליץ גם מנסיון אישי, וגם של אחרים: SAMSUNG T240 בתג המחיר שהקצבת .

פורסם
  • מחבר

תודה.

העניין הוא שאני צריך את המסך עד מחר בערב,

מהחנות שאני קונה יש להם במלאי כרגע רק של ASUS

(אני קונה רק מהחנות הספציפית הזאת שבשמה לא אנקוב)

לכן רק רציתי לדעת האם זה מסך סביר לדרישות שלי?

תודה שוב.

פורסם

יכול להיות שהוא "סביר" לדרישות שלך, הבעיה עם מסכים די אינדיבידואלית - אני לא הייתי קונה מסך 24" שמציג 2MS במפרט.

(טריק מסחרי שאין לו משמעות במציאות - לא תבדיל אם יהיה גם 8MS)

אני גם קונה ציודים במקומות מסויימים - מסכים אני קונה במקום שאפשר להתרשם בעיניים - סה"כ, הצג הוא הקשר הישיר והחשוב

עם המחשב.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

בעיקרון אתה צודק וזה נשמע דיי הגיוני,

אבל, ההבדל במחיר היקר יחסית ב 250 ש"ח במסכים לעיל שנתתי כאן, לבין אותם מסכים ב 250 ש"ח פחות הוא לא ההבדל "רק" ב MS

לדוגמא: ההבדל יהיה מודגש גם בגודל הרזולוצייה, עומק הצבעים, סוג המשטח, סוג הציפית (שכבת מסך) ובעוד כמה דברים,

האומנם אני יכול לחסוך 250 ש"ח בערך, אבל אני לא קונה מסך כל יום ולכן חשוב לי ההבדלים הקטנים האלה ואנחנו יודעים שבמשחקי מחשב \לפחות לי באופן אישי

כ GAMER מושבע, אני מקפיד על רוב הפרטים. כרגע התקציב שלי לא מאפשר לי להשקיע בפאנל איכותי לעומת הפאנל הזול המוצג במסכים שנתתי לעיל.

בעתיד אני מתכוון לקנות מסך עם פאנל איכותי אולי בתקציב של 3000 K ומעלה, אבל עד אז מי יודע כמה זמן זה יקח לי עד שאקנה שוב פעם מסך, ולכן החלטתי ללכת על משהו יחסי ותקציבי במחיר שפוי, אני מאמין שהאיכות תיהיה דיי קרובה לתמורה עליה אני משלם\ לפחות אני מקווה כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים