עבור לתוכן

קניית אייפון 3gs ותירגומו לעברית /nokia n97

Featured Replies

פורסם

תלוי איך מחשבים את זה...

בהתחייבות לספקית אתה תשלם בסביבות ה-1000 ש"ח על המכשיר, אבל תתחייב לחבילות שיחה\הודעות\גלישה קבועות - אם אתה מחשב גם את החבילות האלה, יכול להיות שבאמת תגיע ל-6000 ש"ח, אבל זאת תיהיה ספירה מטופשת כי אתה בכל מקרה משלם על שיחות/הודעות/גלישה גם אם אתה קונה מכשיר מחו"ל.

אם המכשיר ימכר SIMFREE ללא התחייבות לספקית ("מכשיר ברזל"), הוא בטח לא יהיה זול (כי גם במדינות אחרות אייפון במתכונת הזאת לא זול), אני לא בטוח שזה יכול להגיע ל-6000 ש"ח כי אפל קובעת את המחיר המקסימלי (באיטליה לדוגמא המחיר 3300 לדגם 16 גיגה, 3900 ל-32 גיגה).

בכ"א אף אחד לא יכול להיות בטוח שבאמת ימכר פה גם SIMFREE, למרות שעד כמה שאני זוכר שר התקשורת הקודם הוציא חוק לגבי זה (אבל מי אוכף חוקים במדינה הזאת).

פורסם

לפי כל הפירסומים עד עכשיו , הוא לא יהיה סים-פרי , אפילו כשתרצה (בעתיד , כשהוא יהיה בארץ) לקנות אותו באיידיגיטל הם פותחים אותו לספק סלולר אחד.

כרגע , לא מתוכנן להגיע אייפון לארץ שהוא סים-פרי (בייבוא רשמי)

מן הסתם אני לא מכניס לחישוב את השיחות כי כמו שרשמת , זה משהו שאתה תעשה בכל מקרה , סביר להניח שבלי חבילה והתחייבות לספק סלולר , גם השיחות יעלו לך יותר מאלה שתוכל לקבל כחלק מחבילה.

אני חושב שדיברו על עניין הסים-פרי לא מזמן , משהו עם הממונה על הגבלים או משהו שקרי כזה שנאמר שלאפל יהיה אישור מיוחד או משהו כזה (אל תתפסו אותי על זה במילה) כי היא למעשה עושה הסכם עם 3 ספקיות הסלולר ככה שלמעשה , לא יהיה סים פרי....

פורסם

מן הסתם אני לא מכניס לחישוב את השיחות

דיברתי על החישוב של TOMUSH, זאת הדרך היחידה שאני רואה להגיע ל-6000.

פורסם

אני יודע שעל זה דיברת , התייחסתי לזה כי אני רשמתי שאין מצב שזה מגיע ל6000 והבהרתי שגם אני לא הכנסתי בחישובים שלי את השיחות..

פורסם

רגע... אתה מתיחס לזה שאני התיחסתי לזה שאני התיחסתי אליו?

פורסם

בהחלט! :lol:

פורסם

לפי כל הפירסומים עד עכשיו , הוא לא יהיה סים-פרי , אפילו כשתרצה (בעתיד , כשהוא יהיה בארץ) לקנות אותו באיידיגיטל הם פותחים אותו לספק סלולר אחד.

כרגע , לא מתוכנן להגיע אייפון לארץ שהוא סים-פרי (בייבוא רשמי)

אם שילמת את כל המחיר של המכשיר חברות הסלולר מחוייבות לפתוח לך (בתשלום) אותו לרשתות אחרות

פורסם

אתה בטוח?

זה לא קורה רק כשאתה עובר ממפעיל אחד לשני הם פותחים לך אותו אצלהם רק לסים שלהם?

פורסם

כן, אני בטוח

פורסם
  • מחבר

למען השם! ויכוח שולי לחלוטין...

מאיפה לקנות את החתיכת מתכת וסיליקון המחורבנת הזאת?

איטליה?

פורסם

גם יוון טוב

פורסם

גם תאילנד טוב :cool2:

פורסם
  • מחבר

אפשר דוגמה למה שאני צריך מאי ביי? סתם דוגמה? (אני לא בטוח אם זה נוגד את חוקי הפורום או לא.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים