עבור לתוכן

שירות מזעזע של Dell, דגם Dell Inspiron 1525

Featured Replies

פורסם

אפשר להבין, אבל למרות האמור פה השירות של דל הוא טוב ואיכות המחשבים מעולה...

זה נשמע כאילו אני מגן עליהם, דבר שאני לא מנסה לעשות, אבל יש להם בעיה עם מוקדן ספציפי שאין להם איך להחליף כי זה ביוון (למה לעזעזל זה ביוון בכלל?!?), אם יש לך (או לי, גם לי יש מחשב של דל) בעיה ומתקשרים לשירות ובחור בשם רונן עונה, פשוט תבקש בחור אחר :)

המחשבים של acer הם מאיכות מאוד ירודה, כמו שאמרת בעצמך...

אני מקוה באמת שלא אתאכזב מ"דל", כי שירות 3 שנים בבית הלקוח... זה נשמע פנטסטי, ומן הסתם הם יחפשו להתחמק כמו שמופיע כאן.

פורסם
  • מחבר

למוקדן ש"טיפל" בי קוראים שלומי, לא רונן. אז תיזהרו גם ממנו... ואני לא יודע באמת למה הם באתונה ולא בארץ.

בכל מקרה היו הרבה התפתחויות שלא אלאה אתכם בהן - שלחתי מיילים, ענו לי לפנות ליעל תוכנה, ביעל תוכנה לא ידעו על מה אני מדבר, שלחתי עוד מיילים והיום התקשר אלי מישהו מיעל תוכנה שסוף סוף היה מבין עניין ועם נכונות אמיתית לטפל בי ולתת שירות כמו שצריך. הסברתי לו בדיוק מה קרה והוא מיד הבין, הסביר שלמרות השיחות שלי עם Dell הם לא פתחו קריאה על המחשב שלי ולכן ביעל תוכנה לא ידעו על מה אני מדבר. עשינו ועידה איתם ונפתחה קריאה על שמי. עכשיו אני צריך לנסוע למעבדה כדי שהם יעשו בדיקה ויתנו לי מטען חלופי.

הוא שיכנע אותי להגיע למעבדה כי הם אמרו שהתקלה עלולה לנבוע מבעיה ב-BIOS, ואפילו הזמינו לי לוח אם חלופי שיחכה במעבדה במידת הצורך. אני עדיין חושב שזה לא הגיוני שהבעיה ב-BIOS, כי אז המחשב לא היה תקין עם מטען אחר. אבל מילא... כבר התעייפתי.

אני באמת לא יודע על איזה שירות טוב אתם מדברים פה, אני מקווה שאתם מדברים מניסיון. הניסיון (היחיד) שהיה לי עם dell בינתיים היה ממש לא משהו. הסיפור הזה נסחב כבר כמה ימים, הייתי צריך להסביר את עצמי כמה וכמה פעמים במיילים ובטלפון, הם ניסו כמה פעמים להתנער מאחריות ובסוף אני צריך להגיע למעבדה - הדבר אותו רציתי לעשות כשהתקשרתי אליהם בפעם הראשונה לפני 4 ימים.

פורסם

הממ, אם זה לא אותו בחור אז זה כבר סיפור אחר...

שאלת אותי בפרטי למה אני עדיין אומר שיש להם שירות טוב?

שמע גם לחבר שלי ברגע שהוא עקף את הבחור ההוא הוא אמר שהם נתנו לו שירות מעולה עם טכנאי עד הבית שהגיע יום למחורת.

גם בלי קשר אליו שמעתי על עוד אנשים שקיבלו מהם שירות מעולה...

אני כבר לא יכול להגיד שהשירות שהם נותנים מעולה... העובדה שהם יושבים ביוון וזה גורם להם לבעיות עם מספר מוקדנים מורידה להם הרבה נקודות! זה באמת חבל כי הם מביאים מחשבים מעולים ועם אחריות מעולה (והם לרוב לא מנסים להתחמק מאחריות, שירות 3 שנים זה באמת שירות 3 שנים) - רק חבל שיש להם מוקדנים כאלה מפגרים...

גם אתה בסופו של דבר מקבל את האחריות, זה היה דיי מהיר גם מאז שעברת את אותו בחור בעייתי.

ויש מצב שיש לך בעיה בלוח אם שקיצרה את המטען... תן להם לבדוק מה איכפת לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים