עבור לתוכן

מחשב משודרג למדייה סנטר

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לקחתי כמה חלקים מכמה מחשבים ישנים שהיו לי והרכבתי מחשב למדייה סנטר שישמש בעיקר לאינטרנט + צפייה בסרטים המחובר לפלזמה (חיבור HDMI שהומר מ DVI אבל זה לא עקרוני כרגע).

המפרט שיש כרגע דיי צולע ומתקשה להריץ סירטי HD ולא נדבר כבר על בלו ריי, המפרט הוא:

P4 2.8GHZ

Gigabyte P945

3GB RAM DDR2 667MHZ

Geforce 5200 FX 128MB (בעל חיבור DVI ו S-VIDEO)

השאלה היא מה מגביל אותי הכרטיס מסך או המעבד? או שניהם יחד? אשמח גם להמלצות תחליפים יחסית זולים שמשרתים את המטרה (אין צורך בדברים מפוצצים, מדובר סה"כ במדייה סנטר).

נ.ב האם יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI? האם זה משנה אם מחברים מ DVI עם צ'נזר ל HDMI ואז לחיבור HDMI בפלזמה?

אוסיף ואציין שאין לי תקציב מוגדר, אשמח להמלצות לדברים איכותיים, אין צורך במקלט/כניסת ממיר או משהו בסיגנון.

תודה.

עריכה: לאחר הרצה של חיפוש הבנתי שהכרטיס הזה מומלץ והוא גם דיי זול (אני קונה מ NEWEGG, מתגורר בארה"ב) יש REBATE עליו גם

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121328

אני רואה שיש כאן יציאת HDMI, יש לי גם רסיבר שאליו מחוברים הרמקולים (סראונד, 5.1) איך מבחינת הסאונד אני מחבר את כל העסק? אני יודע ש HDMI זה סאונד + VIDEO ואני מעוניין לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים לרסיבר...

ברסיבר אין HDMI יש רק חיבור בננה לאדום ולבן ובלוח אין חיבור אופטי (זה משנה?), דרך אגב יש לי ספק 300W הכרטיס מסך יסחוב?

ראיתי גם שממליצים על המארז הבא:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129046

איך עובד הקטע הם השלט?

פורסם
  • מחבר

:s05:

פורסם

תן דגם מדויק של לוח האם כדי לראות מה הולך איתו ומה לא.

ותן תקצב.

פורסם

ראשית - אנא ציין בבירור מה תקציב הגג שלך לשדרוג ומה אתה מעוניין לשדרג בכלל!

1. כרטיס המסך שלך לא תומך בהאצת חומרה ולכן אינו רלוונטי לביצועים.

2. המעבד שלך גבולי מאוד להרצת FHD - לדעתי הלוח שלך תומך במעבדי C2D אז קח E5300 או E630 וזה יספיק.

3. ה-HD4670 הוא הרבה מעבר לדרוש - 9400GT או HD4350 יספיקו בהחלט אבל זכור שמלבד תכני BR מקוריים, לא כל תוכן נתמך ע"י הכרטיס ועדיין כדאי יהיה לשדרג מעבד (ואז כרטיס המסך די זניח).

4. לא צפוי הבדל בין HDMI ל-DVI

5. מבחינת אודיו "נדפקת"... תאלץ לחבר דרך חיבור PL (אוזניות) רגיל או אם יש יציאת אודיו מה-LCD-TV שלך למגבר.

אתה יכול לקחת לוח 73PVM זול שכולל יציאה אופטית. יחד עם E5300 זה 700 ש"ח בארץ.

6. ה-FUSION מארז מצויין אבל יקר מאוד - יש 1000 פתרונות זולים יותר אם אתה רוצה שלט.

7. ספק 300W לא זבל מספיק בהחלט למפרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים