עבור לתוכן

מחשב בעד 3K למשחקים וסרטים או מחשב בעד 1.5K לגלישה וסרטים. שדרוג.

Featured Replies

פורסם

קודם כל, כמובן שיש בי הערכה רבה על העבודה שאתם עושים כאן ומודה מראש לכל התומכים והעוזרים.

אני יודע שהבקשה שלי מעט מאתגרת, אך אני מאוד רציני ומבטיח לעדכן בכל החלטה.

מדובר ב 2 אופציות.

יש לנו 2 מחשבים בבית כרגע.

יש לי כרגע מחשב שנרכש בתחילת 2008:

מעבד - Core 2 Duo E6750 - Intel

לוח אם - GAEP35CDS3R

זיכרון - CORSAIR 2GB (2X 1GB) KIT DDR2 800MHZ 6400 C4 DHX XMS2

כרטיס מסך של GB, לא זוכר כרגע את הדגם במדויק ואני לא בבית. 8600GT 512MB DDR3.

מסך 19 אינצ' בו אני עובד על 1024*1280. בסרטים צופה ב LCD 32 אינצ' ברזולוציה של 1366*768

זה בחדר שלי.

בסלון יש לי מערכת שמבוססת על Pentium D 925 שנוהג להתחמם לאחי לא מעט בזמן משחקים ברשת, ולצפצף כאילו אין מחר. כיום הוא יושב במארז פתוח עם מאוורר ביתי מכוון עליו בזמן משחק. לוח GA-945P-S3 של GB ו 512 MB זיכרון במהירות 667

יש לנו 2 אופציות, כשהמטרה הסופית היא להרכיב מחשב לחדר של אמא שלי.

1: אני קונה לי מחשב, מעביר את שלי לאחי, מעביר את של אחי לאמא שלי. פותר את בעיות החימום של אחי בכך וזוכה לשדרוג.

2: אני קונה מחשב לאחי ומוסר את הנוכחי שלו לאמא שלי או שאני קונה מחשב זול לאמא.

את התשובות לכל שאלה אצבע באדום לאופציה הראשונה או כחול לאופציה השניה.

1. מה התקציב המקסימלי?

3,000 עם אפשרות לחריגה.

עד 1,500.

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:

אינטרנט (30%), סרטים (720p) ומוסיקה (30%), משחקי מחשב ורשת (40%). למשל משחקים כמו FML, CIV4, COD4 וחדשים שייצאו

אינטרנט (80%), סרטים (720p) ומוסיקה (20%). בעיקר משחקי פוקר אונליין וגלישה לאתרי מתכונים :lol: אולי סטרימינג של מוסיקה מארץ הילדות. במקרה זה המסך של המחשב יהיה הטלוויזיה גודלה 26" ברזולוציה של 1366*768

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?

כרגע רועש, אני מכבה בלילה ואם אני מסטול מספיק לא צריך לכבות :cool2: אבל יהיה ממש נחמד מחשב שקט אם זה לא מקפיץ לי במחיר יותר מידי.

לא חשוב

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?

לא מתוכנן. מעולם לא ביצעתי ולא הרגשתי צורך לכך.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

אין צורך בהרכבה ולא במערכת הפעלה.

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.

אין העדפה. אני תל אביבי.

חשוב שכל החלקים יגיעו מהיבואן הרשמי. ישנה העדפה חזקה לאינטל (chipset ומעבד) ונאמנות ארוכת שנים ל GIGABYTE (כ. מסך ולוח אם).

במקביל ורק אם בא לכם, אשמח להמלצה על עכבר ומקלדת אלחוטיים עבורי. עדיפות לעכבר שיוכל לשמש אותי במשחקים. תקציב לשניהם: עד 300 ש"ח. תמיד יש אפשרות לחגור אם זה מפתה מספיק.

מדובר בהמלצות על לוח, מעבד, זכרון וכ. מסך בלבד. את יתר הציוד ההיקפי ארכוש לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים