עבור לתוכן

N86 או W995

Featured Replies

פורסם

כחלק ממבצע של עובדי אלביט יש לי אפשרות לקבל את כל הפלאפונים של אורנג' במחיר מאוד מוזל : (לאחר 3 שנים עם הW800 הנאמן)

29 ש"ח לN86 של נוקיה

27 ש"ח לW995 של סוני

כל זה כמובן כפול 36 , והתחיבות לדבר מעל 100 שקל בחודש.

אני מחפש בפלאפון שיהיה לו בעיקרון את הכל : מוזיקה , צילום , פנס , מסך גדול יחסית , WiFi ושיהיה גם יחסית קומפקטי.

עכשיו אני דיי בדילמה , כי מצד אחד הסוני לדעתי מעוצב יותר טוב , הרבה יותר קומפקטי ואני אישית מעדיף את המערכת הסגורה של סוני

ומצד שני הנוקיה הוא כמובן הרבה יותר משוכלל , מערכת הפעלה פתוחה , מצלם וידיאו יותר טוב וגם תמונות , אבל הוא יותר מסובך לפי ניסיוני הקצר עם סימביאן ונוקיה בכללי , והדבר הכי בעייתי שלי איתו זה שהוא ממש ממש כבד... 149גרם זה מאוד כבד לפלאפון , החזקתי את שתיהם והW995 הרבה יותר קליל..

עוד שנה אני אהיה בצבא ככה שאני צריך לקחת גם את בחשבון..

אם יש משהו עדיף אז תציאו בכיף כל עוד זה נמצא בקטלוג של אורנג'.

פורסם

בתור אחד שמאוד אהב SE בתקופת הטלפונים הטובים שלהם (t630, K800)... לך על N86.

מבחינת הפיצ'רים שתי הטלפונים נורא זהים אבל הסיבה העיקרית לבחור בנוקיה היא ההתעקשות של SE לא לעבור למערכת הפעלה נורמלית יותר כמו סימביאן.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שהסיבה הטובה ביותר לשדרג לN86 היא בגלל שיש לו סימביאן ? עד כמה בשימוש יום יומי זה משנה אם יש סימביאן או מערכת סגורה ? זה לא שאני הולך להשתמש בקוראי DOC /PDF וכו' , וחוץ מזה מה המבחר של התוכנות לסימביאן לעומת התוכנות שיש לSE שמבוססות על JAVA ?

פורסם

אז אתה אומר שהסיבה הטובה ביותר לשדרג לN86 היא בגלל שיש לו סימביאן ? עד כמה בשימוש יום יומי זה משנה אם יש סימביאן או מערכת סגורה ?JAVA ?

חד וחלק כן.

וחוץ מזה מה המבחר של התוכנות לסימביאן לעומת התוכנות שיש לSE שמבוססות על JAVA ?

אין בכלל מקום להשוות במבחר. למה אתה חושב שתוכנות כמו קורא pdf/doc לא קיימות בכלל בגרסאות java ?

לי זה חשוב, לך זה יכול להיות פחות חשוב. רק מביע את דעתי.

פורסם

מבחנת ממשק אני מעדיף את הסוני אריקסונים למיניהם על הסימביאן באלפי מונים, אבל השימושים שלך אחרים לחלוטין משלי. השאלה היא כמה תכופות אתה משתמש בכל הפ'יצרים הללו, והאם האם מהותיים יותר מנוחות המערכת. האם אין לך חברים בעלי טלפונים דומים כדי להתנסות?

פורסם

לטעמי הממשק של נוקיה הרבה יותר נח מ-SE.

פורסם

אין בכלל שאלה ברווווור שאת הנוקיה!!!!!

פורסם

אתם מדברים כמו fanboys של נוקיה ,אבל במיקרה הזה אין שאלה ,הנוקיה איכותי בהרבה .

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני רואה שהרוב פה הולך על נוקיה ,

מה זמן חיי סוללה של הנוקיה ביחס לSE ?

לגבי מוזיקה/תמונות וכיוצא באלה.. לאיזה מהם יש ממשק עדיף? (אני מתאר לעצמי שW995 לוקח פה)

המשדר FM של הנוקיה שווה משהו ? נניח אם אני משדר לאוטו יקלטו באיכות טובה ?

פנס הבנתי שאפשר להתקין באמצעות תוכנה, כמה הוא חזק ביחס לW995 ? יצא לי לנסות את הN85 והפלאש שלו רצחני משהו..

איכות שמע ורמקולים , מי עדיף ?

צילום ווידאיו הN86 לוקח למיטב הבנתי , אבל לW995 יש יותר פיצ'רים/גימיקים , זיהוי חיוך פנים וכו' (למרות שגם N86 יכול לזהות פנים באמצעות עידכון)

תכלס אם הנוקיה לא היה כזה בלטה ממזמן הייתי קונה אותו , אבל המשקל קצת מרתיע..

פורסם

הוא בסה"כ יותר כבד מטלפון ממוצע ב50 גרם, שקית צ'יפס נגיד, מקסימום תקנה חגורה ותמנע נפילות מכנסיים.

מכשירים כבדים הרבה יותר נוחים ביד לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים