עבור לתוכן

כמה שאלות על רכישת N85 מחנות פרטית

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש את מכשיר ה-n85 דרך חברה פרטית, לשימוש בחברת פלאפון, אך יש לי כמה שאלות:

1. אני מאיזור המרכז, איזו חנות מומלצת מבחינת אמינות? שאני לא אתקע עם האחריות במידה ויקרה משהו למכשיר.

2. הבנתי שיש גרסא סינית וגרסא פינית למכשיר. מה ההבדל ביניהן, והאם הגרסא הפינית אכן שווה הוספה של 250 ש"ח למחיר המכשיר?

3. אם אני קונה את המכשיר לדוגמא מהחנות Eline יש צורך לבצע פעולה מסויימת לפני שאפשר להכניס את הסים ולהשתמש חופשי במכשיר?

4. האם ישנן תוכנות חינמיות לשימוש ב-gps במכשיר?

תודה מראש,

אור.

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש את מכשיר ה-n85 דרך חברה פרטית, לשימוש בחברת פלאפון, אך יש לי כמה שאלות:

1. אני מאיזור המרכז, איזו חנות מומלצת מבחינת אמינות? שאני לא אתקע עם האחריות במידה ויקרה משהו למכשיר.

2. הבנתי שיש גרסא סינית וגרסא פינית למכשיר. מה ההבדל ביניהן, והאם הגרסא הפינית אכן שווה הוספה של 250 ש"ח למחיר המכשיר?

3. אם אני קונה את המכשיר לדוגמא מהחנות Eline יש צורך לבצע פעולה מסויימת לפני שאפשר להכניס את הסים ולהשתמש חופשי במכשיר?

4. האם ישנן תוכנות חינמיות לשימוש ב-gps במכשיר?

תודה מראש,

אור.

1 eline חנות מצויינת.

2 תוסיף את ה250 ש"ח, אמין יותר, איכותי יותר, איןן סיכוי שיהיה זיוף כמו שהסינים יודעים לעשות.

3. פתוחים סים פרי [סלקום ואורנג' בדוק, לגבי פלאפון עדיף תשאל את המוכר או אנשים שקנו]

4. לא ידוע לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים