פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מזל טוב ליונתן McChicken Luther מהפורום !! הוא בן 16 היום!! מזל טוב עד 120 אחי, עושר, אושר, כל מה שתרצה ;D כמסורת הפורום, שפנפנים.. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: אהה רק רציתי לציין שאני ושגיא (רוקפורד) רצינו להקדיש ליונתן את השיר "יומולדת" של קובי פרץ.
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מזל איכותי!!!!!!! עד 120 שנות איכות!!!!! :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn:
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מזל טוב..... משום מה החלון של הסמיילים החליט לא לעלות לי יותר אז תסתפק בזה בינתיים
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מזל טוב דרך אגב יש לך אחלה שם נ.ב. מי שאמר שהסמיילים לא עובדים אצלו אתה פשוט צריך לשים : funn : וזה הקוד לשמנמן (כולל נקודותיים בלי רווחים שמתי את הרווחים בשביל שזה יופיע ככה ולא בתור הסמיילי)
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים מזל טוב ליונתן McChicken Luther מהפורום !! הוא בן 16 היום!! מזל טוב עד 120 אחי, עושר, אושר, כל מה שתרצה ;D כמסורת הפורום, שפנפנים.. אהה רק רציתי לציין שאני ושגיא (רוקפורד) רצינו להקדיש ליונתן את השיר "יומולדת" של קובי פרץ. לכלכת... אלו שמנמנים ולא שפנפנים מזל טוב! :funn: :funn: :funn:
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים מזל טוב brown poo ;D :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואני בניגוד לשגיא ומירן הערסים ( :-*) רוצה להקדיש לך את "יומולדת של" אינפקטד וברי... PaRTy oN!
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים לכל הספאמרים שכותבים מזל טוב בשביל ההודעה תתכוננו להגיד גם לי מזל טוב יש לי יום הולדת בעוד 3 חודשים וגם לי קוראים יונתן(נשבע לכם) בקיצור חאלס עם ההודעות ספאם האלהמזל טוב לעצמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.