עבור לתוכן

תיקון בקשה לחוות דעת למפרט מחשב 6000-7000K

Featured Replies

פורסם

למנהל הפורום וחברים שלום רב :)

ראשית תודה על התגובה וההכוונה :)

המפרט אשר בחרתי אינו סופי ומוחלט לכן אני זקוק לייעוץ והכוונה . תקציב המחשב הוא 6000-7000 ש"ח למחשב HTPCללא ציוד נלווה ללא OC עכשווי. אשר ישמש לגלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD על גבי מסך טלוויזיה 32 איינץ אשר תומך בשידור FULL HD 1080P ומסך מחשב רגיל 22 איינץ לא תומך שידורי HD זאת אומרת שימוש דואלי ב 2מסכים במקביל. כמו כן למשחקים (לא שחקן "כבד") יחד עם זאת חשובה לי היכולת לצפייה איכותית הן בשימושי טלוויזיה וכן במשחקים ברזולוציה כבווה ככל שניתן ללא אוברלוק , חשוב לציין שהמחשב אמור לשמש אותי למספר שנים (4-6) עם יכולת שדרוג עתידי. מערכת הפעלה חלונות 7, רכישה צפויה KSP . ההתלבטות העיקרית מארז אשר יוכל להכיל כרטיס מסך בגודל גדול, אוורור מספק THERMALTAKE DH101 VF7001BNS

או Antec Fusion Remote Max HTPC.

לוח אם ASUS MAXIMUS III FORMULA (LGA1156) INTEL P55 DDR3 FSB 1600MHZ או Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7

ספק Corsair HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular או Corsair HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular

להלן המפרט :

Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX

ASUS Maximus III Formula Intel P55 LGA1156

Radeon HD5770 1GB GDDR5

THERMALTAKE DH 101 LCD REMOTE CASE - NO PSU

Corsair HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular

Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS

DDR III 2000Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel

תודה מראש.

פורסם

חסרים פרטים - עדכן שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - בדגש על OC, תוכנות בשימוש, שקט ונתוני גיימינג אם יש.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על התגובה וההכוונה :)

המפרט אשר בחרתי אינו סופי ומוחלט לכן אני זקוק לייעוץ והכוונה . תקציב המחשב הוא 6000-7000 ש"ח למחשב HTPCללא ציוד נלווה ללא OC עכשווי. אשר ישמש לגלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD על גבי מסך טלוויזיה 32 איינץ אשר תומך בשידור FULL HD 1080P ומסך מחשב רגיל 22 איינץ לא תומך שידורי HD זאת אומרת שימוש דואלי ב 2מסכים במקביל. כמו כן למשחקים (לא שחקן "כבד") יחד עם זאת חשובה לי היכולת לצפייה איכותית הן בשימושי טלוויזיה וכן במשחקים ברזולוציה כבווה ככל שניתן ללא אוברלוק , חשוב לציין שהמחשב אמור לשמש אותי למספר שנים (4-6) עם יכולת שדרוג עתידי. מערכת הפעלה חלונות 7, רכישה צפויה KSP . ההתלבטות העיקרית מארז אשר יוכל להכיל כרטיס מסך בגודל גדול, אוורור מספק THERMALTAKE DH101 VF7001BNS

או Antec Fusion Remote Max HTPC.

לוח אם ASUS MAXIMUS III FORMULA (LGA1156) INTEL P55 DDR3 FSB 1600MHZ או Maximus III Gene LGA1156 Core i5/i7

ספק Corsair HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular או Corsair HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular

פורסם

אין לך צורך במפרט כל כך כבד...

תבין שגיימינג כבד על FULL HD דורש המון כסף ואלא אם אתה גיימר כבד אני מציע לך לא לבזבז כל כך הרבה כסף על זה...

מדובר על הוצאה נוספת של אלפי שקלים - לא מוצדק כלל לגיימר מזדמן.

פורסם

אני לא יודע מה עלות המפרט שהרכבת, אבל הוא נראה מבוזבז להחריד.

לצרכים שאתה מתאר כדאי לקחת מחשב בחצי התקציב וכאשר הוא לא יענה על הדרישות קנה אחד אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים