פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים במנוחה 42 במאמץ 70קירןר סטוק.המחשב ניתקע לכמה שניות במסך שחור שלפעמים אני רואה את העכבר או הSTART של הWINDOWSבמשחקים הכל בסדר (אחרי שביטלתי את הטורבו בוסט כי הוא ציפצף לי)
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר צירפתי תמונה...הTMPIN2 מתחמם מאוד מהר תוך מקסימום 3 שניות הוא מגיע ל55 מעלות במאמץ.איזה רכיב זה?שאר הטמפ' תקינות למאמץ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר יש למטה GPU ?!?!?!?אני שאלתי מה זה הTMPIN2 /1/3?לדעתי זה לא הכרטיס מסך כי לפעמים גם המחשב מקוטע (למשל שאני כותב משהו נגיד את האות A בחיפוש אז זה עוצר לכמה שניות וממשיך....)כאילו ככה : AAAAAAAAAA AAA AAAAAAAAAAAA A AAAAAAולא ככה AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAדוגמא מפגרת :-[המחשב ניקנה השבוע!
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מה לא היה ברור בזה ?את הטמפ' של הכרטיס מסך תבדוק עם GPU-Z..ככה תדע שזה אכן הוא..כמו כן בדוק עם EVEREST מה הטמפ' האלו..
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר אוקי הבנתי (סוף סוף)1. איזה חום נחשב לתקין בNORTH BRIDGE?2. 90 מעלות לGPU (נבדק במשחק 1 CODWAW) תקין? מה הלימיט?3. הTMPIN2 מגיע ליותר מ60 תוך דקה כניראה שזה רכיב בלוח אם , מה זה יכול להיות והאם זה תקין?תודה מראש!
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים 1. מקסימום של 60-65+-...2. גבוה מדי..בדקת את הRPM ? ניסת לעלות אותו ?3. ואל תייחס חשיבות לחיישנים השונים..בדוק את מה שצריך NB/CPU/GPU וזהו..יכול להיות שזה סתם קריאה לא נכונה של חיישן מזוייף..
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים מחבר אני יכול לעלות את הRPM דרך הATI CTALYST נכון?קראתי באינטרנט ורוב הטענות היו שהTMPIN2 זה הNB...... אוףיש תוכנה נוספת לבדיקה של הטמפ לNB?חוץ מHWMONITOR EVERELST
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.