פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים שלום אשמח לקבל המלצה לקירור מעבד E7500 לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L מארז CoolerMaster Sileo 500 המליצו לי על SCYTHE KAMA ANGLE ב 135 ש"ח אבל לא שמעתי עליו כ"כ ... התקציב הוא עד 150 ש"ח תודה
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים עוד 35 שקלים ואתה קונה את הקירור הטוב ביותר שיש (רעש:טמפ ratio-wise).. שזה Mugen 2 ב-KSP.אם מתוכנן אוברקלוק אז קח אותו. אם לא אז תשאר עם הקירור של אינטל או שתקנה קירור זול מקביל.
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים אני נראה לך סתם זורק שמות של קירורים?אני אומר לך Mugen 2 אחרי שעות של בהיה בגרפים והשוואות ברשת של המון המון המון קירורים. זה הקירור בעל היחס הכי טוב של רעש:קירור.זה פשוט הקירור הטוב ביותר, מה לא ברור?
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים עד 150+- שקלים או הVENDETTA או הFREEZER 7 אין לך משהו אחר..מתוספת מחיר קטנה יש את הMUGEN 2..שהכי מומלץ באזור ה180+- שקלים..כמ OC אתה מתכנן בדיוק ? שכן הFREEZER צריך להספיק לOC בינוני..
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר אני לא מתכנן בעתיד הקרוב OC, אני צריך את הקירור בגלל שהמארז שלי הוא לא מאוורר בגלל הספוגים שיש לו בצדדים (CoolerMaster Sileo 500)ככה שאין לו חלונות בצדדים... אני מפחד שבגלל שהמארז יחסית אטום, המעבד יתחמם ולכן יהיה צורך בקירור טוב יותר משל אינטל.לפי התקציב, אני מתלבט בין Scythe KAMA ANGLE, OZC VANDETA, Freezer 7 LP.ההתלבטות הגדולה היא בין ה VANDETA ל ANGLE.NIKE לא זכור לי שאמרתי שאתה זורק שמות של קירורים באוויר. רק שאלתי מה דעתך על ה ANGLE בגלל שזה עומד במסגרת התקציב שלי וה MUGEN לא.תודה...
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרהההתלבטות שלי היא בין רעש לבין טמפ' נמוכות.לפי כל מיני review שראיתי, הטמפ' של OZC נמוכות וטובות מאשר הSCYTHE אבל מרעיש.לעומת זאת ה SCYTHE ANGLE מראה טמפ' גבוהות מה OZC אבל יותר שקט.קשה לי לבחור...
פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים הOCZ יהיה שקט גם בMAX RPM..אין לך מה לדאוג..מה גם שקשה להשוואות בין ביקורות שכן רמת הרעש נמדדת אחרת..
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר אוקיי... כנראה שאקח את הונדטהאגב, דרך איפה אני שולט על מהירות המאוורר?
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים חבר אותו לחיבור הCPU_FAN בלוח האם..ולוח האם ישלוט עליו אוטומטית..אם אתה רוצה ידני...יש לך מדריך בסטיקי איך לבצע את זה בעזרת SPEEDFAN..
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים מחבר האם זה נכון שהVENDETTA חוסם לי מקום לכרטיס זיכרון בלוח אם?אם כן, יש מה לעשות?
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים אם הזיכרון שלך אינו בעל פרופיל גבוה..אין סיבה לחשוש..מה גם שיש לך מספיק מרווח בין הסלוטים.ככה שמקסימום תעביר אותם סלוטים..
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים מחבר הזיכרון הוא G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION נראה לך שתהיה בעיה כלשהי עם הונדטה ?
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים בגדול כמו שציינתי כבר..הוא יפריע..אז תזיז את הסטיקים לשני הסלוטים הקיצונים ביותר..או שתתקין אותו לכיוון הגג (שהמאוורר נמצא בחלקו התחתון של הקירור)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.