עבור לתוכן

לגבי תדרים של אורנג' + קניה מאיביי

Featured Replies

פורסם

על מנת שמכשיר יעבוד גם בGSM וגם בUMTS צריך שהמכשיר יתמוך ב900 וב2100?

או ששני אלו הם תדרים רק לדור 3?

ויצא למישהו לקנות טלפון דרך איביי? (להזמין למישהו בארה"ב)

פורסם

900/2100 הם התדרים לדור 3 (HSDPA) בארץ. התדרים בארצות הברית לדור 3 (UMTS) הם 850/1900, ולפעמים מצוין ליד הטלפון ראשי התיבות NAM (North American Model)

דור שני (GSM) עובדים בתדרים 850/900/1800/1900 ואם אני לא טועה גם אנחנו וגם ארה"ב עובדים על אותם תדרים.

אני כמעט קניתי באיביי טלפון למשלוח בארה"ב אבל בדיוק כשהייתי לקראת סוף ההזמנה נוספו לי עוד כ-50$ מיסים שונים למשלוח לארה"ב (מכס, מע"מ וכו..) כך שלא יצא ממש משתלם לעומת קניה מאחת החנויות האלקטרוניקה\האינטרנט בארה"ב עצמה. שים לב דרך מי אתה קונה באיביי, לרוב המחירים בלי מיסים כלל, ולרוב המוכרים מסין.

פורסם
  • מחבר

http://cgi.ebay.com/New-Nokia-E75-Unlocked-Phone-3-2-MP-Camera-3G-WiFi-GPS_W0QQitemZ260492020268QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3ca688ca2c#payId

לפי מה שכתוב שם השולח הוא מארה"ב והמכשיר יעבוד בארץ.

מה שאני לא מבין זה איך משתמש עם 175 פידבקים נחשב לtop rated כשיש משתמשים עם אלפי פידבקים והם רק power seller

פורסם

אני אתקן את ALON - התדרים בארץ הם 2100 (אורנג', סלקום ופלאפון) ו-850 (פלאפון) לדור 3, אף רשת סלולרית בארץ לא משתמשת בתדר 900 לדור 3 אלא רק לדור 2.

פורסם
  • מחבר

התבלבלתי, בעמוד מידע על המכשיר לא מוזכר 2100, אבל כן מסומן ש3G אירופאי יעבוד

cell-carrier-bands_chart-850_900_1800_1900_ATTandINTL-3G.gif

פורסם

אם אתה מתכוון למה שרשום בלינק שנתת ל-EBAY, אז הכל בסדר וניתן לראות שהמוכר רשם שהמכשיר תומך בתדרים 850/1900/2100 בדור השלישי.

פורסם

דורי, רק שים לב שמכשירים סלולריים בדרך כלל נתפסים במכס.

כלומר 34% תוסיף למחיר (כולל משלוח)

בכל מקרה ללינק שהבאת אין משלוח לארץ, אז אם תשתמש בשירותים ששולחים לארץ אוטומטית תחוייב על המיסים הנוספים...

פורסם
  • מחבר

ויצא למישהו לקנות טלפון דרך איביי? (להזמין למישהו בארה"ב)

השאלה אם לבקש מהבן אדם להוציא את המכשיר מהקופסא או לשים תקופסא במזוודה

פורסם

האופציה ההכי טובה היא לנסות לבקש ממנו לשים את המכשיר במעטפת פצפצים חומה.

אבל זה לא מבטיח כלום, ובמידה והמכס יתפסו את זה, הם יחייבו לפי מחיר מחירון.

פורסם

שישים את המכשיר בפצפצים בתיק גב ואת כל שאר "הזבל" במזוודה, הכי פשוט והכי קלאסי! :xyxthumbs: (זה בהנחה ואתה חושש שהמכשיר ישרט כאשר יהיה "ערום" בכיס הבחור, שזו גם אפשרות שעדיפה כי כך יחשבו שזה המכשיר שלו.)

פורסם
  • מחבר

זה בן אדם שגר שם ועושה ביקור בארץ, אני לא חושב שיבדקו לו את התיק.

נראה לי שאני אגיד לו שפשוט ישים את הקופסה במזוודה, אני רק מקווה שיש לו מקום

פורסם

אם הוא מביא את זה, אז אין שום בעיה.

במיוחד אם הוא אזרח זר.

מאיפה הוא בעולם? כי יכול להיות שעדיף שיקנה בחנות רגילה.

פורסם
  • מחבר

מנהטן, המחיר מחירון של המכשיר זה 400$, רק באיביי ראיתי ב300 (והיה מבצע בדל לפני כמה זמן, אבל לגירסא האמריקאית)

פורסם

למה שלא תקח מכשירים אחרים?

IPHONE 3G 16GB עולה כ350$

ויש מספיק מכשירים טובים גם של HTC...

פורסם
  • מחבר

דיברתי עכשיו עם אורנג' והם אמרו שהם עובדים ב1800 לדור שני, ו1900/2100 לדור 3

בטבלה כתוב אמנם שהוא עובד ב1900 אבל לא אירופאי (מז"א?) אבל כן כתוב 3G, שזה 2100?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים