עבור לתוכן

מפרט למחשב עד 4000 ש"ח מבוסס אינטל

Featured Replies

פורסם

שלום,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים, עריכת סרטים מדי פעם.

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך ? כן, גודל 20" יספיק(לא למחשב הנ"ל אך באותה קניה)

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צורב

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים - כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, מעדיף להרכיב לבד9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. - אזור הדרום

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? - לא, המחשב צריך להיות מבוסס INTEL

תודה!

משה

פורסם

חסרים פרטים - עדכן שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - בדגש על OC, תוכנות בשימוש, שקט ונתוני גיימינג אם יש.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם

עשית סמתוחה בכל הפלאגים. תחלק את ההודעה ל-2. אחד בפורום גרפיקה ואמצעי תצוגה ובו תבקש מסך ותפרט לאיזה מחשב, צרכים ותקציב. השני כאן, תערוך את ההודעה כך שנבין תקציב, שימושים וכו ע"פ חוקי הפורום ותדגיש מה יש לך ומה אין לך (לא ברור לי לאן הולך ה-9600, לאיזה מסך ואיזה משחקים).

פורסם
  • מחבר

עודכן

פורסם

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך ? כן, גודל 20" יספיק(לא למחשב הנ"ל אך באותה קניה)5.

אז לאיזה רזולוציה/גודל מסך אתה מייעד את המחשב?

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים - כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT

אתה מתכוון להישאר עם ה 9600 או שאתה צריך כרטיס מסך בכל זאת?

פורסם
  • מחבר

אז לאיזה רזולוציה/גודל מסך אתה מייעד את המחשב?

המסך מיועד למחשב שכרגע אני משתמש בו - לצרכי עבודה

אתה מתכוון להישאר עם ה 9600 או שאתה צריך כרטיס מסך בכל זאת? - אני צריך כרטיס מסך בכל זאת אך למחשב שבו כרגע אני משתמש(חיבור מסוג PCIE)

פורסם

- אתה חייב להבין שלהתבסס על 9600GT למטרות גיימינג זה די טיפשי כי מדובר בכרטיס חלש למדי בסטנדרטים של היום. זה קצת כמו לקחת פיאט מולטיפלה בתור מכונית מרוץ, היא יכולה לנסוע, אבל אל מול ה911ים היא תיתן ביצועים עלובים למדי.

- על מנת להתאים כרטיס מסך למסך החדש, יש צורך לדעת באיזה מסך אתה מתכוון להשתמש, כאשר אם מדובר באיזה 19" פשוט אז שוב, זה לא מצדיק להשאיר את הקיים ועדיף לך לקחת משהו חדש ואת הקיים להעביר אחורה.

- לגבי הדרישה לאינטל, זה מדהים שברוב המקרים שאנשים כותבים "חובה מעבד אינטל" מה שמתאים לתקציב ולדרישות שלהם הוא דווקא מעבד של AMD.

פורסם
  • מחבר

- אתה חייב להבין שלהתבסס על 9600GT למטרות גיימינג זה די טיפשי כי מדובר בכרטיס חלש למדי בסטנדרטים של היום. זה קצת כמו לקחת פיאט מולטיפלה בתור מכונית מרוץ, היא יכולה לנסוע, אבל אל מול ה911ים היא תיתן ביצועים עלובים למדי - אני לא אדם שיכול להרשות לעצמו להתפרע עם כסף. כרגע הכרטיס מספק אותי בצרכים שאני משתמש (אני אל גיימר - אני בן 26 אין לי ממש עודף זמן לזה). לכן כרגע, אני מעדיף להשאיר את הכרטיס מסך הזה עד אשר יהיה לי מספיק כסף ל HIGW LOW

- על מנת להתאים כרטיס מסך למסך החדש, יש צורך לדעת באיזה מסך אתה מתכוון להשתמש, כאשר אם מדובר באיזה 19" פשוט אז שוב, זה לא מצדיק להשאיר את הקיים ועדיף לך לקחת משהו חדש ואת הקיים להעביר אחורה. יש לי מסך חדש 24" של סמסונג(T240 - אני צריך כרטיס מסך למחשב שכרגע אני משתמש בו ומסך למחשב הזה שאני משתמש - הצרכים הם שוב - עבודה משרדית בלבד ומשחקי פלאש.

- לגבי הדרישה לאינטל, זה מדהים שברוב המקרים שאנשים כותבים "חובה מעבד אינטל" מה שמתאים לתקציב ולדרישות שלהם הוא דווקא מעבד של AMD. - מצטער

א. לא מחבב את החברה

ב. הצלחתי להרכיב מחשבים עם ברמה גבוהה מאד. אך לא מבין מספיק בספקים, קירור ומארזים - מה שחשוב לשקט בלילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים