עבור לתוכן

כמה שאלות לפני רכישת IPOD TOUCH

Featured Replies

פורסם

בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש אחד ולהלן כמה שאלות לפני הקניה:

* מה ההבדל בין דור ראשון לדור השני?

* האם ניתן לחבר לו GPS?

* האם אמור לצאת בקרוב דור שלישי(ומשופר) וכדאי לי לחכות קצת?

תודה לעונים.

פורסם
  • מחבר

OK, תודה על התשובה אבל יש לי עוד שאלה(מצטער אם אני נשמע קצת נודניק אבל אני מעדיף לברר דברים לפני הקנייה).

קראתי שם קצת באתר (ROQY) וברשימת החומרה הנתמכת ראיתי את המקלט GPS של GLOBALSAT מדגם BT-359,

מצאתי חנות שמוכרת את הBT-359S, האם זה יתאים, אם לא אולי תוכללהפנות אותי לחומרה מתאימה?

תודה וסליחה על הטרחנות

פורסם

כמה טוב שיש מדיניות החזרה של 14 יום בישראל היום

קח ובדוק... הכי פשוט ומהיר

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה קטנה ששחכתי לרשום בהודעה הקודמת:

אילו תוכנות ניווט יש שמתאימות ל(דגש חזק על מפות ישראל)TOUCH?

פורסם

אם GPS כל כך חשוב לך, למה שלא תקנה כבר מכשיר שכולל GPS?

לקנות IPOD TOUCH חדש + GPS שעולה 400 שקל, גם סתם מייקר את העסק, וגם גורם לכך שתצטרך להסתובב עם שני אביזרים שזה יוצא לא נוח.

פורסם

יש כרגע את הWAZE ובימים הקרובים יוצאת התוכנת ניווט של איתוארן שאמורה להיות ממש טובה

אם אתה קונה את הטאץ' מהארץ אז רק שתדע שבאיי דיגיטל כל האיי פוד שאתה מביא לא משנה באיזה מצב כל עוד אין שבר חיצוני כלשהו

אתה זכאי ל25 אחוז הנחה על איי פוד חדש...

פורסם

^^^

איפה ראית מידע על זה?

פורסם

של איי דיגיטל? אני עובד שם

על התוכנות ג'י פי אס? ברשת...

פורסם

מבצע נחמד ביותר.

הוא תקף לכל הIPOD TOUCH?

גם 3G 32GB וגם 3G 64GB?

מחירים לפני ההנחה אתה יודע?

ומה נסגר עם הIPHONE? יש לך שמץ? :)

פורסם

על איי פון אני לא יכול להרחיב יותר ממה שידוע לכם

והמבצע תקף לגבי כל האיי פודים מכל הסוגים והמינים

תביא כל איי פוד גם איי פוד מיני עתיק שבכלל לא פועל,('החוקים' הם כל עוד יש לו מסך משמע לא איי פוד שאפל) כל עוד הוא לא שבור פיזית

תקבל הנחה של 25 אחוז בכל קניית איי פוד חדש שמה שבעצם הופך את האיי פוד החדש במקרה הכי רע למחיר זהה לזה של ארה'ב +אחריות בארץ

ובמקרה הטוב לקצת זול יותר, אחלה מבצע...

ורק לדקדק בשביל עומרי האיי פוד טאץ' דור 2 מגיע ב8 ג'יגה, הבאים אחריו זה 32 ו64 שהם מצויידים במעבד טוב יוצר (כמו של איי פון 3GS)

ההיתרון המשמעותי של הדור השני ומהראשון זה המראה, הגודל וזה שיש לו יכולת לקבל מיקרופן מה שבעצם מאפשר לך להשתמש בסקייפ

בכל מקום שיש WI FI שזה בערך כל מקום בעלת קורת גג או קרוב לקורת גג

פורסם
  • מחבר

אם GPS כל כך חשוב לך, למה שלא תקנה כבר מכשיר שכולל GPS?

לקנות IPOD TOUCH חדש + GPS שעולה 400 שקל, גם סתם מייקר את העסק, וגם גורם לכך שתצטרך להסתובב עם שני אביזרים שזה יוצא לא נוח.

כבר יש לי אחד(יותר נכון לאבא שלי), אני החלטתי לקנות TOUCH (עוד לא קניתי) ויהיה נחמד לדעת שאפשר לחבר לו GPS ושיעבוד ללא תקלות(אם קראת את ההודעה השלישית(שנייה שלי)אז בטח ראית שאני מעדיף לדעת כמה שעותר פרטים לפני הקנייה(שלא יהיו הפתעות))[br]פורסם בתאריך: 24.10.2009 בשעה 15:13:56

ורק לדקדק בשביל עומרי האיי פוד טאץ' דור 2 מגיע ב8 ג'יגה, הבאים אחריו זה 32 ו64 שהם מצויידים במעבד טוב יוצר (כמו של איי פון 3GS)

ההיתרון המשמעותי של הדור השני ומהראשון זה המראה, הגודל וזה שיש לו יכולת לקבל מיקרופן מה שבעצם מאפשר לך להשתמש בסקייפ

חבל רק שאין לי IPOD ישן ומספיק כסף ליותר מ8GB....

פורסם

תביא עם חבר מארה"ב או שתקנה בארץ בחנות הכי זולה שתמצא כי יש אחריות גלובלית על מוצרי אפל.

או בשיטה "המפגרת", תקנה אייפוד יד"ש הכי פשוט וזול שתקנה (לא שאפל) ותקבל עליו הנחה של 25%.

תמיד אתה יכול "לשרוד" עם אייפוד 2G 8 ג'יגה שבלאוו וכי כמו 3G בנפח הנ"ל.

אגב, על פי מה שזכור לי בארה"ב ההנחה של 25% הזו גם קיימת כך שהמחיר שם ממש לא רע ואף אפשר לקנות אייפוד/ מוצר של אפל כמחודש.. (יש לזה שם מפגיז באנגלית).

אני מצטרף לבקשה על ה-GPS, אם מישהו ניסה איזה דגם טוב וזול, אשמח להמלצה!

פורסם

על איי פון אני לא יכול להרחיב יותר ממה שידוע לכם

והמבצע תקף לגבי כל האיי פודים מכל הסוגים והמינים

תביא כל איי פוד גם איי פוד מיני עתיק שבכלל לא פועל,('החוקים' הם כל עוד יש לו מסך משמע לא איי פוד שאפל) כל עוד הוא לא שבור פיזית

תקבל הנחה של 25 אחוז בכל קניית איי פוד חדש שמה שבעצם הופך את האיי פוד החדש במקרה הכי רע למחיר זהה לזה של ארה'ב +אחריות בארץ

ובמקרה הטוב לקצת זול יותר, אחלה מבצע...

האם איידיגיטל מכבדים אחריות של אייפודים שנקנו בחו"ל?

פורסם

IPOD TOUCH - כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים