עבור לתוכן

נטבוק למטרות עבודות משרדיות בלבד, תקציב 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש המלצה לנטבוק שילווה אותי ב-4 השנים האקדמיות שלפניי. מטרתיו יהיו אך ורק כתיבה בוורד (ומסמכים קלים באקסל ו-power point) וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי לצפות בו בסרטים או לשחק בו משחקים.

גודל המסך: מעל 10 אינץ' (אני לא יודע מה גודל המסך המירבי לנטבוק...)

משקל רצוי: לא רלוונטי (2 ק"ג ומטה, לכן כתבתי לא רלוונטי - משקלו של כל נטבוק הוא מתחת למשקל זה...)

זמן סוללה: 6 שעות ומעלה. לצורך העניין, ייתכן ואני אאלץ להעביר יום לימודים שלם (8-10 שעות) מבלי שסוללת הנטבוק תטען והחסכון בסוללה יתבטא בכיבויו של הנטבוק במעבר בין שיעורים והעברה למצב sleep לכמה דקות מדי פעם. זמן סוללה הוא הקריטריון החשוב ביותר עבורי - כמה שיותר !

האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות USB. אין צורך ב-HDMI, אין צורך בבלוטות' ואין צורך במצלמה.

גודל מינימלי של כונן קשיח: 120 ג'יגה לפחות.

זכרון פנימי: 2 ג'יגה לפחות. יש לציין שאני מתכוון להפעיל עליו windows 7.

צורב DVD: אין צורך בכונן DVD או CD-ROM, קל וחומר בצורב DVD.

אחריות בינלאומית: אין צורך.

העדפה לחברה מסויימת: לנובו - אך ורק מפני שאני מעדיף שהעכבר יהיה נקודה אדומה במקלדת, כמו שקיים בחלק מדגמי הלנובו.

תקציב: עד 2000 ש"ח אם כי במידת הצורך התקציב יכול לעלות בכמה מאות שקלים. כמובן שההעדפה היא כמה שיותר זול.

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ על זה, מחשב מעולה עם מסך נוח: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116WIN7

ואם בכל זאת אתה מעדיף מסך קטן כמו 10": http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119win7

תודה רבה על התגובה המהירה.

האופציה ראשונה אכן לרוחי, אם כי השנייה לא עונה לציפיותיי: זכרון פנימי של 1GB ורזולוצית מסך נמוכה מדי לטעמי. אנצל את תגובתך המהירה לחידוד ושאלה: בחיפוש שערכתי בפורום קראתי שיש ציפייה לסדרה חדש של גודל מסך 12.1' , אשמח למעט הרחבה בעניין/הפניה לדגמים רלוונטיים.

חידוד נקודה שציינתי: אני מעדיף נטבוק שיגיע ללא מערכת הפעלה. אני כבר אשים עליו 7.

ברשותי נייד נוסף שישמש לי כמחשב ראשי, לכן הדרישות שלי מהנטבוק הן מינימיליות.

פורסם

באופן אישי לא שמעתי על סדרה חדשה שבדרך, יכול להיות שיש כזו.

לגבי מערכת ההפעלה: אין כמעט לפטופים ובייחוד לא נטבוקים שמגיעים ללא מערכת הפעלה, וחבל שכך.

פורסם
  • מחבר

עוד הצעות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים