עבור לתוכן

האם ניתן להשתמש ברשת 2G GSM במקום ב3G כדי לחסוך בס&#

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר נוקיה 5800.

מה שמרתיע אותי [חוץ מבעית האזניה- שאומרים שנפתרה במכשירים אחרי ינואר, נכון?] זה עניין הסוללה.

לפי נוקיה- הסוללה אמורה להספיק ל 8.8 שעות בשימוש GSM [2G] ועד 5 שעות ל 3G

אורנג' מפרסמת זמן של 129 דקות !!!!! (זמן שיחה)

כן, זה לשימוש ברשת ה3.5G [או 3G] , השאלה שלי:

האם ניתן פשוט [דרך התפריט המובנה] לבחור בשימוש ברשת 2G GSM במכשיר, לעבוד איתו כך קבוע- וזה בעצם יספק לי את ה8.8 שעות שנוקיה מפרסמת?

האם זה אפשרי ופשוט וגם י ע ב ו ד ?

כי בתור מכשיר מולטימדיה- חבל לקנות אותו, ולהיות מאולץ להטעין אותו פעמיים ביום :|

כמו כן, האם כשארצה להשתמש בגלישת אינטרנט של אורנג' או אלחוטית- האם צריך לעבור ל3G בשביל זה, או לא?

תודה רבה רבה מראש

אשמח לתגובה מהירה, כי הייתי רוצה להזמין אולי כבר מחר

ואשמח לחוות דעת ממישהו שאולי יש לו את המכשיר גם כן!

נ.ב.

האם היתה לכם בעיה עם אזניה- לאחר שמתקרבים לענות לשיחה- מכשיר נהיה חשוך+ צד שני לא שומע אתכם?

והאם הספיקר עובד כמו שצריך, גם אחרי מס חודשים? והבלוטות'?

מה הסיכויים שנוקיה ישראל -יורוקום - יתנו אחריות למכשיר שנקנה בחו"ל מחנות רגילה?

שוב תודה!!!!

פורסם

אין שום בעיה לעבור ל2G, אני עם הנוקיה 6120 שלי קבוע על ה2G

כתרצה לגלוש דרך הרשת הסלולרית אז יהיה לך איטי יותר כי מדובר ברשת 2G ולא 3G אבל הWIFI לא ישתנה כי הוא לא קשור

פורסם

אין שום בעיה לעבור ל2G צרך ההגדרות אבל גם יש יישום שמופיע על שולחן העבודה ומאפשר מעבר בינהם

פורסם

כפי שנאמר, אין שום בעיה.

אבל כל עוד לא מדובר על רשת פלאפון.

פורסם

בתור לקוח חדש באורנג' אשמח להבהרה קלה.

GSM - דור שני - חוסך לי בסוללה.

UMTS - דור שלישי - אוכל לי סוללה.

אני צודק?

פורסם

בתור לקוח של כל רשת שיש לה GSM וUMTS זה המצב...

פורסם
  • מחבר

אין שום בעיה לעבור ל2G, אני עם הנוקיה 6120 שלי קבוע על ה2G

כתרצה לגלוש דרך הרשת הסלולרית אז יהיה לך איטי יותר כי מדובר ברשת 2G ולא 3G אבל הWIFI לא ישתנה כי הוא לא קשור

אוקי- אז התשובה חיובית!?

אעבור לGSM דרך תפריט במכשיר- וזה יחסוך לי סוללה בצורה משמעותית...?

עד כמה הגלישה איטית יותר? כי גם ככה תהיה לי חבילת גלישה דבילית וקטנה.. שכדאי לממש...

ו.... תודה!! :xyxthumbs:

פורסם

חיובית

יחסוך, כל מכשיר וההבדל שלו. נסה שימוש של שבוע ב3G ותבדוק כל כמה זמן אתה מטעין ושימוש של שבוע ב2G

כמה איטי? לי זה מספיק אישית, כל אחד והצרכים שלו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

כיץ לקבל תשובות ממישהו "אמיתי" ולא רק לחפש הודעות וכתבות בגוגל...

זה מרגיע אותי לשמוע, כי חבל לדעת שמכשיר מולטימדיה יפסיק לעבוד תוך כמה שעות כי הרשת [3G] "גומרת" אותו...

:xyxthumbs:

שבת שלום

פורסם

בתור לקוח של כל רשת שיש לה GSM וUMTS זה המצב...

הגעתי מרשת פלאפון, עולם חדש גיליתי עם המעבר לאורנג' :smile1:

פורסם

^^^

עצוב עצוב...

מהירות הGPRS - שזה הגלישה של GSM מגיעה לכ100Kbps שזה כמעט רבע ממה שהולך בדור 3 הרגיל, ו1/30 ממה שיכול ללכת בדור 3.5...

אז הכל תלוי מה אתה מנסה לטעון.

וכפי שנאמר זה לא משפיע על הWIFI.

כבעל 6120C לשעבר הייתי עובד תמיד על GSM, וכשהייתי צריך אינטרנט הייתי מעביר לUMTS.

פורסם

לא רק שזה חוסך סוללה אלא זה גם פחות קרינה כי פריסת רשתות GSM היא הרבה יותר טובה מפריסת 3G ואז בשביל לחפש תקשורת טובה הטלפון משדר יותר חזק וזה בעצם מה שגומר לו את הסוללה.

אני לא יודע בדיוק לגבי הרשת הספציפית שלך, אבל בעיקרון בGSM אפשר לעבוד בEDGE "דור 2 ושלושת רבעי" שזה בערך 280KBPS - לא רע ועוד יותר לא רע כשעובדים בWAP (אני מדבר על גלישה באתרים).

אצלי אני עובד קבוע בGSM - EDGE, מאריך משמעותית את הסוללה (במכשיר שלי) והקליטה הרבה יותר טובה - בHSDPA 3G היתי מקבל בד"כ שני ברים, בEDGE אני מקבל כמעט תמיד את כל הברים. אני אפילו מתעצל להעביר לדור 3 אם אני צריך אינטרנט פעם ב... העיקר שאני משלם עוד 25 ש"ח בחודש על משהו שאני לא צריך :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים