פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים LMAO!!!!!!!!!!!!!אדיר!!!!!מזכיר לי את ימי הראשונים ב"ענק הירוק"... בהם הייתי מחפש מוצרים שעליהם אין את ה"צ".
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מישה יא נכה מה לא דומה?! כתוב צ בבירור.... בקשר לרכוש צה"ל לא נראה לי : אבל אני יודע שיש לצה"ל מחשבים חדשים כל הזמן.... כל הזמן מעדכנים אותם
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים זה לא 'צ' זה 'K', אתם פשוט קוראים את זה הפוך.K אגב, זה קיצור של Kicks intel's ass.לזה אני קורא מסרים נסתרים
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים זה לא 'צ' זה 'K', אתם פשוט קוראים את זה הפוך.K אגב, זה קיצור של Kicks intel's ass.לזה אני קורא מסרים נסתרים קודם תלמד לכתוב אז תתקן אנשיםאם זה K בדיוק למה יש רגל קטנה כזאת בין ה V ל | אז זהו שלא צריך להיות וב-צ כן יש את הרגל הזאת אין שום דימיון לK....ובצה"ל יש רק אינטל..יש אפילו איזה יחידה אחת עם Shuttle XPC.. ברור כי קונים את זה מכספי סיוע ולממשלת ארה"ב יש הסכם עם אינטל....
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים קודם תלמד לכתוב אז תתקן אנשיםאם זה K בדיוק למה יש רגל קטנה כזאת בין ה V ל | אז זהו שלא צריך להיות וב-צ כן יש את הרגל הזאת אין שום דימיון לKכי ככה כותבים K.
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים אני דווקא אהבתי את הרעיון הזה וזה כן נראה כמו צ (אלו שאין להם חשיבה תלת מימדית לא מבינים :)
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים אני דווקא אהבתי את הרעיון הזה וזה כן נראה כמו צ (אלו שאין להם חשיבה תלת מימדית לא מבינים :) זה לא חשיבה תלת מימדית, זה פשוט להסתכל מהצד (לסובב את הראש ככה שהקודקוד פונה ימינה והצוואר שמאלה). במקור זה K, אבל מהצד זה באמת נראה כמו צ. אהבתי..
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מחבר תפסיקו לריב,זה היה ברור שזה לא צ' אבל תודו שלא הייתם רוצים שיתפסו אותכם עם מעבד כזה באיזו פשיטה לילית של משטרה צבאית... :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.