עבור לתוכן

שמעתי על ביטול המיקוד בבגרויות, ו..

Featured Replies

פורסם

אצלנו מתחילים כל יום ברבע לשמונה (לא חוקי) אין תלבושת אחידה (כאילו שהייתי לובש) לא צריך לקום למורים (פחח, הגזמנו) ולגבי המיקוד, אין לי מושג

שתבין, ברבע לשמונה מתחילה השעה ראשונה...

בית הספר אומנם ביטל את שעות האפס לכאורה אבל הוא הקדים את כל המערכת בחצי שעה ככה שמה שהיה פעם שעת אפס נקרא שעה ראשונה וזה חוקי מאוד

פורסם

לא, זה לא.

אסור להתחיל ללמוד לפני 8.

זה כמו להעביר את השעה הראושנה לשש וחצי בבוקר ולהגיד שזה לא שעת אפס כי זה שעה ראשונה.

פורסם

אצלנו בבית ספר שנים אחרי שביטלו את המינוס עוד היה (בעצם היה עד שנה שעברה (מינוס - 07:05)) אז השנה אחרי ההחלטה על ביטול שעת האפס הם עוילו בטובם לבטל לנו רק את המינוס והאפס נשאר..

פורסם

לא, זה לא.

אסור להתחיל ללמוד לפני 8.

זה כמו להעביר את השעה הראושנה לשש וחצי בבוקר ולהגיד שזה לא שעת אפס כי זה שעה ראשונה.

איפה זה כתוב?? אל תחפש כי אני אומר לך את התשובה: בשום מקום!

כתוב רק על ביטול שעת 0

פורסם

לא בית הספר מחליט אם לקום בשביל המורה או לא, אלא זה נתון לשיקולו של המורה, כלומר אם המורה מבקש זאת.

וזה לא יכול להיות שלא ביטלו בכמה בתי ספר את המיקוד וכמה לא. הבגרות היא אותה בגרות לכולם. ולכן, אגב, הם נעשים באותה שעה בכלל בתי הספר כדי למנוע העתקה.

אני מציע לכם להתקשר למשרד החינוך ולסגור את העניין הזאת בשאלה אחת.

EranMor:

http://news.walla.co.il/?w=//395154

כדי למנוע התעלמות של בתי ספר מהתקנה החדשה של משרד החינוך, ו"לגנוב זמן" - נקבע כי שערי חטיבות הביניים והתיכונים ייפתחו החל מהשעה 08:00.

פורסם

OWNED

פורסם

בית הספר שלי עשה אותו תרגיל, כמו מרבית התיכונים בכפר סבא, ופשוט הקדים את שעה ראשונה ל-07:40. כמה ימים לאחר פתיחת הלימודים התפרסמה כתבה במעריב על בתי הספר בכפר סבא שלא מקבלים את הוראות משרד החינוך ומרמים, והפלא ופלא, החל מהיום מתחילים ללמוד בשעה 08:00. לא הבדל גדול, אבל הניצחון המוראלי... פשוט גדול. אני חושב שהיום היה הפעם הראשונה שמורה נכנסה לכיתה וראתה את כל התלמידים מחייכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים