פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים מחבר שאלה אחרת : של איזו חברה האוזניות ?ומה הדגם?אל תספאם את הפורום אחרת תקבל באן..כזה פשוט
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים דווקא לא דומה בגרוש. אולי טיפ טיפה דמיון.צא מהסרטון, זה נאמר בהומור... למרות שצחי טוען שאני דומה לו, וההורים טוענים שאני דומה לו ואחותי טוענת שאני דומה לו וחברות של אחותי טוענות שאני דומה לו ואני לא יודע מה פאקינג רוצים ממני!
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים צא מהסרטון, זה נאמר בהומור... למרות שצחי טוען שאני דומה לו, וההורים טוענים שאני דומה לו ואחותי טוענת שאני דומה לו וחברות של אחותי טוענות שאני דומה לו ואני לא יודע מה פאקינג רוצים ממני!אחי צא מהאשליה אתה לא דומה לו...וטשטש את התמונה יא אפס
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים אתה לא דומה לו. לו יש שיער, אתה מקריח (מי זה לו בכלל...... על מי אנחנו מדברים?)
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים על מה אתם מדברים בכלל ....שגיא , אתה לא דומה לו .אף אחד לא דומה לו . (אני צריך להשיג איזה פוסטר שלו .... הממממ .... לא לחשוב ולהקליד את מה שחושבים , אנשים לא יראו את זה בעין יפה ... )אז איפה הייתי ? :-X
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים התוכנית הזאת במקור ניסתה לחקות את גו' מליונר.והצליחה בקנה מידה ישראלי!! כל האנשים שהתקשרו ושלחו SMS! והפירסומות ממינו את התוכנית הזאת ואני בטוח שהחברה בעלת הרעיון עשתה רווח יפה!!!אז כל עוד שהם עשו רווח יפה! אתם תראו עוד זבל כזה! אני שונא תוכניות כאלו! אבל כמו שריאתם ישראל ממש התמכרה לתוכנית הזאת! אפילו בYnet ובWalla ועוד כמה אתרים עשו כתבה בין מי שרון תבחר!אז כל הכבוד למי שהמציא את זה! כי הוא צוחק כל הדרך על הבנק!
פורסם 2003 בספטמבר 1422 שנים התוכנית הזאת במקור ניסתה לחקות את גו' מליונר.והצליחה בקנה מידה ישראלי!! כל האנשים שהתקשרו ושלחו SMS! והפירסומות ממינו את התוכנית הזאת ואני בטוח שהחברה בעלת הרעיון עשתה רווח יפה!!!אז כל עוד שהם עשו רווח יפה! אתם תראו עוד זבל כזה! אני שונא תוכניות כאלו! אבל כמו שריאתם ישראל ממש התמכרה לתוכנית הזאת! אפילו בYnet ובWalla ועוד כמה אתרים עשו כתבה בין מי שרון תבחר!אז כל הכבוד למי שהמציא את זה! כי הוא צוחק כל הדרך על הבנק!רק מה, שכחו שג'ו מיליונר היה אמיתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.