עבור לתוכן

קחי אותי שרון - גדי או יואב?

במי היא תבחר...? 503 הצבעות

1. 1. במי היא תבחר...?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שאלה אחרת :

של איזו חברה האוזניות ?ומה הדגם?

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שאלה אחרת :

של איזו חברה האוזניות ?ומה הדגם?

אל תספאם את הפורום אחרת תקבל באן..

כזה פשוט

פורסם

דווקא לא דומה בגרוש. אולי טיפ טיפה דמיון.

צא מהסרטון, זה נאמר בהומור... למרות שצחי טוען שאני דומה לו, וההורים טוענים שאני דומה לו ואחותי טוענת שאני דומה לו וחברות של אחותי טוענות שאני דומה לו ואני לא יודע מה פאקינג רוצים ממני!

פורסם

צא מהסרטון, זה נאמר בהומור... למרות שצחי טוען שאני דומה לו, וההורים טוענים שאני דומה לו ואחותי טוענת שאני דומה לו וחברות של אחותי טוענות שאני דומה לו ואני לא יודע מה פאקינג רוצים ממני!

אחי צא מהאשליה אתה לא דומה לו...

וטשטש את התמונה יא אפס

פורסם

הטשטוש יעשה אותך יותר יפה... אני מעדיף להשאיר את זה ככה.

פורסם

אתה לא דומה לו.

לו יש שיער, אתה מקריח :lol:

(מי זה לו בכלל...... על מי אנחנו מדברים?)

פורסם

על מה אתם מדברים בכלל ....

שגיא , אתה לא דומה לו .

אף אחד לא דומה לו .

(אני צריך להשיג איזה פוסטר שלו .... הממממ .... לא לחשוב ולהקליד את מה שחושבים , אנשים לא יראו את זה בעין יפה ... )

אז איפה הייתי ?

:-X

פורסם

התוכנית הזאת במקור ניסתה לחקות את גו' מליונר.

והצליחה בקנה מידה ישראלי!! כל האנשים שהתקשרו ושלחו SMS! והפירסומות ממינו את התוכנית הזאת ואני בטוח שהחברה בעלת הרעיון עשתה רווח יפה!!!

אז כל עוד שהם עשו רווח יפה! אתם תראו עוד זבל כזה! אני שונא תוכניות כאלו! אבל כמו שריאתם ישראל ממש התמכרה לתוכנית הזאת! אפילו בYnet ובWalla ועוד כמה אתרים עשו כתבה בין מי שרון תבחר!

אז כל הכבוד למי שהמציא את זה! כי הוא צוחק כל הדרך על הבנק!

פורסם

התוכנית הזאת במקור ניסתה לחקות את גו' מליונר.

והצליחה בקנה מידה ישראלי!! כל האנשים שהתקשרו ושלחו SMS! והפירסומות ממינו את התוכנית הזאת ואני בטוח שהחברה בעלת הרעיון עשתה רווח יפה!!!

אז כל עוד שהם עשו רווח יפה! אתם תראו עוד זבל כזה! אני שונא תוכניות כאלו! אבל כמו שריאתם ישראל ממש התמכרה לתוכנית הזאת! אפילו בYnet ובWalla ועוד כמה אתרים עשו כתבה בין מי שרון תבחר!

אז כל הכבוד למי שהמציא את זה! כי הוא צוחק כל הדרך על הבנק!

רק מה, שכחו שג'ו מיליונר היה אמיתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים