עבור לתוכן

נגן איפוד 160 גיגה של חברת אפל.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני שוקל רכישה של נגן אפל ואני רוצה לעשות בו מוד קטן בתוכנה.

ידוע לי שיש לאיפוד מערכת הפעלה אלטרנטיבית שפותחת בו אופציות נוספות בתוכנה ומשפרת את הממשק עבודה איתו.

אשמח לדעת מה השם שלה ומאיפה מורידים אותה.התוכנה היא קוד פתוח על בסיס לינוקס ומתעדכנת מעת לעת.

פורסם

תשכח מזה, זה עבד רק על האיפודים הישנים.

פורסם
  • מחבר

כן....

בדקתי...זה ניקרא רוקבוקס.

וזה היה תואם עד לדור ה 5.5 הדור החדש אינו תואם בגלל תאימות חומרתית.אולי בעוד שנה תצא גרסה עם תמיכה.

יעקב

תודה על הלינוקס.אבל ברוקבוקס היה קישור.

וגם הלינוקס לא תומך באיפוד דור 6.משום מה ניראה לי אפל עשתה שינוי מהותי במכשיר שהוא יהיה קשה לפיצוח מבחינת הקוד הפתוח.

שאלה נוספת שיותר קריטית.

האם אפשר להגדיר את האיפוד כהתקן איחסון

mass storage

ידוע לי לפחות לגבי הישנים שהיה אפשר להגדיר לו שיתפקד פעם כנגן ופעם כהתקן איחסון.

פורסם

אם זה צטוט לפחות תסמן את זה בתור צטוט, כי קשה לבין מה אתה רוצה.

כן, האיפוד כל הזמן עובר בתור mass storage בברירת מחדל, גם במידה והוא מסונכרן לiTunes בו זמנית.

פורסם
  • מחבר

אם זה צטוט לפחות תסמן את זה בתור צטוט, כי קשה לבין מה אתה רוצה.

כן, האיפוד כל הזמן עובר בתור mass storage בברירת מחדל, גם במידה והוא מסונכרן לiTunes בו זמנית.

לא צוטטי פעם קודמת אבל הפעם אני מסמן למען הסדר הטוב.

שאלה נוספת באותו נושא.האם אפשר לעבוד עם האיפוד ללא האיטיונס?.כלומר להעביר אליו וממנו קבצים כמו כונן חיצוני לכל דבר.

כי אני זוכר את ה iriver שהתחרה בדורות הקודמים שפשוט היה כונן חיצוני לכל דבר וגם נגן טוב.

כלומר שהוא יתפקד כמו כרטיס זיכרון או התקן איחסון נשלף ב"מחשב שלי" ואני אוכל להעביר ממנו או אליו מידע ללא האיטיונס (אני לא ממש אוהב אותה).

לכן רציתי אל המערכת הפעלה האלטרנטיבית - היא היתה מבטלת את הצורך בתוכנה הזו.

פורסם

כן, כשאתה מכניס את האיפוד למחשב אתה יכול לפתוח אותו במחשב שלי ולהשתמש בו בתור כונן חיצוני.

אבל כדי שתוכל לפתוח שירים/תמונות/סירטונים באיפוד תצטרך להשתמש באיטונס (או באחת מהתוכנות האלטרנטיביות).

פורסם

ישנן תוכנות אלטרנטיביות, רובן לא מזהירות ולא מנצלות את מיטב יכולות המכשיר מבחינת סנכרון והמכשיר נראה ויוצא בסוף עילג עם השירים.

בסופו של דבר עובדים לאט לאט ואני מאמין שבדיוק כמוני שאינני חסיד אייטיונס אתה תתחיל להיסדר עם זה.

תריץ חיפוש בגוגל לתוכנות כאלה, חלקם בסדר וחלקם על הפנים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים