עבור לתוכן

מפגש רכבים בקניון הזהב Vs. משטרת ישראל - 11.9.03

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להגיד לך שכותב המאמר צודק במאה אחוז !!!

אני במקרה גר 10 דקות ליד קניון הזהב והולך לשם הרבה ל"תחרויות" וכל פעם שאני בא

אני רואה אייך השוטרים סתם נטפלים לאנשים שם למשל שהייתי פעם אחת הם אמרו לנער עם מאזדה 626

לעצור בצד והוא לא עשה כלום ! הוא עצר בצד והניידת נסעה לכיוון מכונית אחרת בזמן הזה האנשים פינו לה מקום

היא עברה בינהם ואז שהמשטרה חזרה היא לא יכלה לעבור ולהגיע למכונית בשביל להיטפל אלייה.

גם בקטע שהוא אמר עם ה z-3 באותה מידה פעם היתה פורש טורבו של איזה חנון אחד אז השוטרת יכלה

גם להגיד שמי שיש לו אוטו כזה מתחרה איתו והבחור כולה בא שם את המכונית שאנשים יסתכלו ויהנו

ואחרי כמה זמן נכנס התניע ונסע לאט ביציאה בלי שום האצה פתאומית.

ובכלל השוטרים זו*ות בכל מקום גם במגרשי הכדורגל שהם מפוצצים תאוהדים !

אז אני אומר מי שלא קופץ שוטר

עריכה: תצפו ממני לעדויות של סרטונים מהשטח ממצלמה.

פורסם

אני היתי שם... הקטע עם שני הזדים היה הכי דפוק , אחת כסופה ואחת כחולה חונות אחת ליד השניה

זה היה מחזה יפה P:

המשטרה סתם מנסה להפחיד , למנוע מאנשים להגיע...

הקטע הכי דפוק שהיו פול אנשים משני צידי הכביש

אבל שום פתיחות

:|

פורסם
  • מחבר

תצפו ממני לעדויות של סרטונים מהשטח ממצלמה.

מצפה לכך בכיליון עיניים.

פורסם

אני תומך ברעיון של לצייד את כל מי שמגיע למפגשים ב-Mac11 וברגע שרואים לובשי כחול מחורבנים ללחוץ טיפה על ההדק לכיוונם וזהו.

פורסם

אין לכם כנראה מושג מה קורה שם,

כל העסק הזה מתרחש ליד הבית שלי, והמשטרה מגיעה לשם בצדק מוחלט - כולם תמימים כי חצי מהאנשים שם זה ילדים וילדים מבחינתם תמיד צודקים.

דבר ראשון העסק הזה מפריע בטירוף - רעש נוראי בשעות שכבר ישנים (אפילו שעות שאני ישן) וזה באמת באמת מפריע, רעש מנועים נון סטופ גם בשעות מאוחרות של הלילה וכמובן כל הדאווין זה לשים אגזוז שעושה הרבה רעש וזה בכלל נוראי. וכל הזמן מתחרים מה שעושה הכי הרבה רעש , ואם לא מתחרים אז כל הזמן מגיעים עם אותם מכוניות בעלות אגזוזים של ארסים , עוזבים וסתם עושים סיבובים. ואחריי כל זה אם כבר יש מצב להרדם אז מגיעה המשטרה עם הרעש שלה, ואני מכל הארוע הזה לא מסוגל לישון. בקיצור ארוע כזה זה הפרעה לא נורמאלית למי שגר באיזור אז שאף אחד לא ינסה להצתדק , אני יתקע מקדחה בבית של כל אחד מהאנשים האלו בשעות הלילה ויגיד שאני חובב מקדחים מושבע ואני רוצה לראות איך הם ישתקו.

דבר שני שזה הקטע היותר רציני שלשמו בעיקר מגיעה המשטרה, יום אחד מישהו יהרוג את עצמו , פשוט יהרוג את עצמו ואת זה בין היתר המשטרה רוצה למנוע מראש. אני מכיר טוב טוב את הכביש הזה שנראה דיי תמים , אבל חברים שלי כבר כמעט קיפחו שם את החיים שלהם שם עקב תנאי הכביש וזוויות הראיה בו. אז להתחרות שם זה בכלל דורש שיקרה משהו, שלא לדבר על סיכון אפשרי של מכוניות אחרות או עובריי אורח.

הקיצר אל תהיו כאלו אנטי על ההתחלה ותחשבו תמיד על התמונה המלאה , קשה מאוד להיות שוטר בימינו ויש עומס אדיר על המשטרה, להטפל זה בטח לא משהו שיש להם כרגע משאבים בשבילו.

פורסם

מצד אחד ice2k צודק , יש שם מלא אנשים לא רציניים שבאים אם האוטו של ההורים וחושבים שיש להם משהו!

וגם מלא ערסים אם ג'סטי אם חורים בדוד שחושב שיש לו אימפרזה.

אבל יש שם הרבה אנשים רציניים , ואין מה לעשות , עד שהממשלה והמשטרה לא יבינו שצריכים לעשות משהו בנדון הספורט המוטורי בארץ זה

ימשך. שיבנו מקום שמיועד לזה , מסלולים ומה לא , ואז לא יעשו את זה ברחובות.

פורסם

מסכים איתך..

אפשר "לבנות" חניה

וכביש של קילומטר שניים.

ומי שיכנס.. על אחריותו.

אבל בטח שלא יעשו את זה

:\

פורסם

עם נשים לא נוהגים, בשביל זה יש חברים.

ידני או אוטמט, אני לא עולה עם בת.

גם אם היא כוסית רצינית, עדיף לעלות על מונית.

לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה.

גם אם היא נראת מעולה, אני עם נהגת לא עולה.

גברים! אל תהיו גיבורים, כשנשים נוהגות אתם לא עולים.

יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל.

גבר תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק

;D

פורסם

דבר ראשון העסק הזה מפריע בטירוף

said enough...

כל עוד הסיפור הזה לא חוקי (ומה לעשות זה לא חוקי לעשות "פתיחות" ורעש סילוני כזה באמצע החיים) - כל ה***.

;D

לא להאמין כמה ילדים פורעי חוק יש פה (וכן, כולכם פה ילדים).

כל אחד חושב שהוא מינימום צ'יף, אם לא ראש ממשלה.

עם כל השנאה שלכם לשוטרים (שגם אני לפעמים מקלל בלב, בכביש בעיקר) - מה לעשות אבל זו העבודה שלהם.

קצת כבוד.

אני סולד מהמעשים והמחשבות הנלוזות שלכם.

כל אחד מכם 2 כאפות לפנים. שתרגעו קצת.

למה מי אתם? עוכרי מדינת חוק.

ועד שהעניין הזה יעבור בחקיקה (או למעשה עדיף שלא) - תשלימו עם החוק.

פורסם

זה דיון חסר תכלית.

פורסם

יש את הדרך הלא חוקית!

שאני בטוח שהמשטרה נימצאת שמה מסיבה שאתם עושים מרוצים! אז אני לא יכול שלא להצדיק אותה! להשתמש באלימות זה מוגזם נכון! אבל תמיד אפשר להביא מצלמה! אתה תראה את השוטרים מתנהגים אחרת שיש להם מצלמה מול הפנים!

או את הדרך החוקית!!1

להתחיל לקדם את הספורט המוטורי בארץ!

תעשו עצומות תעשו דברים! אין לי מושג מה! אבל אם אתה רוצים לעשות את זה לא כמו גנבים שעושים דברים בשקט בשקט! תתחילו לבדוק איך אפשר להכניס לארץ את הספורט המוטורי!

וגם יתרון גדול לספורט המוטורי שהוא מכניס כסף רציני למדינה!

אז זה יתרון גדול שיתן דחיפה רצינית לספורט הזה להתקיים בארצנו!

אז הקהילה שהבאת את הלינק להם תתחיל לעשות משהו בעניין! כי אם אתם מתנהגים כפורעי חוק! אל תצפו שהמשטרה לא תתנהג אליכם בהתאם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים