פורסם 2009 באוקטובר 2016 שנים שלום לכולם,אני מחפש לפטופ למטרות כמו פוטושופ (קבצים כבדים), פלאש, צפייה בסרטים ואולי פה ושם איזה משחק וחצי(לא מחפש לפטופ גימרים).ארצה כמה שיותר שטח אחסון (אם ניתן חצי טרה אשמח) ואם ניתן 4 ג'יגה זכרון מה טוב.אשמח להמלצה עד 5 אלף ואם אני לא זקוק לכלל התקציב אשמח גם.(ארצה בהזדמנות זו גם המלצה לעכבר אלחוטי ללפטופ)יש ברשותי מחשב מבוסס i7. אמורים לצאת בקרוב לפטופים מבוססי i7? שווה לחכות?
פורסם 2009 באוקטובר 2016 שנים התקציב שנתת נמוך מידילעבוד עם קבצים כבדים בפוטושופ צריך מעבד מהיר ומכוון שמעבדי הנידיים צריכים להיות חסכוניים בחשמל - זה לא ממש הולך ביחד בטווח המחיר הזהבנוסף לזה צריך כרטיס מסך של nvidia או ATi (עדיף nvidia בגלל התאימות)"יש ברשותי מחשב מבוסס i7. אמורים לצאת בקרוב לפטופים מבוססי i7? שווה לחכות?"תלוי בצרכים שלך ועד כמה אתה מוכן להשקיעה בטווח של 5K אין מה לחכות
פורסם 2009 באוקטובר 2016 שנים מחבר אוקיי, אז 2 דברים 1. האם אפשר לקבל את הדבר ההכי טוב שניתן ב 5K 2. כמה היית ממליץ להשקיע עבור מה שאני צריך ואיזה דגם היית מציע לי? (אשמח אגב למשהו כמה שיותר יפה)
פורסם 2009 באוקטובר 2016 שנים אני בדיוק מחפש גם משהו באותו האיזור...יש את זהhttp://www.espir.co.il/main_nav/products/YDBy4gMg2gZOJE17/qtKaAf5cFsMSVMP8/WhrGTWSA6XfttKYbשמקבל ביקורות דיי טובות, יש אותו גם בטיפה יותר זול בלי הכ. היעודי או עם מעבד קצת יותר חלש ( יש אותם בפנדה בכל הגרסאות ).
פורסם 2009 באוקטובר 2016 שנים מחבר מישומה לא ממש אוהב את המוצרים של דל (הוא גם ממש ממש עבה או שזה רק אני?)ש מקביל טוב ל HP?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.