עבור לתוכן

עצירים מנהלים

Featured Replies

פורסם

מסוכן לציבור ?

• תגובות 41
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אף פעם לא לשחרר אף אסיר?

פורסם

זאת אפשרות...

לפחות לא אסירים שביצעו פשעים שפגעו בציבור בצורה ישירה ומכוונת

פורסם

זה הבעיה בדמוקרטיה, שאתה לא

בדיוק יכול לעשות דבר כזה, אם היה שלטון

קומוניסטי אז היה אפשר להחזיק כמה עצירים שאתה רוצה

ואף אחד לא היה עושה כלום, אבל במדינה שלנו זה לא

בדיוק עובד.

פורסם

צחי, רק בשבילך.

כשצהל נכנס למבצע חומת מגן הראשון, בערך מכל מחנה פליטים עצרו 1000-2000 עצירים מנהליים. זה לא שכשעצרו אותם ידעו למה הם

עוצרים אותם אחרת הם לא היו משתחררים, בדיוק כמו שיש עד היום עצירים מנהליים.

עוד דוגמא, נגיד מישהו שדד בנק, נכנס לכלא, יצא מהכלא והרג מישהו.

נכון, אם הוא היה נשאר בכלא הוא לא היה הורג מישהו, אבל אין שום צידוק ללהשאיר אותו בכלא.

כתבת שלא יודעים למה עוצרים אותם, תתפלא, יודעים טוב מאוד, לא עושים שום דבר בלי סיבה, לצהל לא חסר כאב ראש

נכון שיש חלק (שהוא הרוב) שעוצרים אותם בלי סיבה, מתחקרים אותם משאירים אותם שבוע ומשחחררים אותם, אם לא היו עושים את זה, אז לא היה את רוב המודיעין שמביא לסיכול פיגועים, אם לא היו משחררים אף אחד, לא היה מקום בבתי הכלא המנהליים לזבוב...

העצירים המנהליים שלא משחררים אותם הם אלה שנחשבים לגרעין היותר קשה של הפעילים.

לדעתי זה אחד הכלים היותר חשובים במלחמה בטרור הפלסטיני (ובכלל, גם ארה"ב עושה את זה)

דוגמא ששחרור עציר מנהלי הוא לא בריא לאזרחי מדינת ישראל: שחררו לפי ההודנא מאוד עצירים, וחלק מהעצירים האלה השתתפו בפיגוע באוטובוס בי-ם.

אני מוכן לסבול פגם מוסרי מזערי כדי להציל נפשות במדינת ישראל, או כפי שנאמר, "עניי עירך קודמים".

פורסם

התכוונתי שהם עצמם לא יודעים מה פשעם (שלפעמים לא קיים).

אתה מוכן לקבל פגם מוסרי "מזערי", אבל אם המצב היה הפוך היית לוחם בזה בכל דרך אפשרית.

פורסם
  • מחבר

אז אף פעם לא לשחרר אף אסיר?

שודד בנק, לשחרר.

משהו שבא והמטרה שלו זה להרוג יהודים, לא לשחרר, כי זה האידואולגיה שלהם.

הם שיכים לחמאס כי הם רוצים להרוג אותנו ויש להם את הכוונה הכי ברורה להרוג אותנו

פורסם
  • מחבר

דרור, אין לי מושג אם אתה משחק אותה תמים, או קצת אדיש (אני לא רוצה חס וחלילה להתמשמש בביטוי טיפש.. אולי אתה משחק,

אבל אתה בטוח לא טיפש)

בחייךהתגובות שלך מתחילות להצחיק

פורסם

התכוונתי שהם עצמם לא יודעים מה פשעם (שלפעמים לא קיים).

אתה מוכן לקבל פגם מוסרי "מזערי", אבל אם המצב היה הפוך היית לוחם בזה בכל דרך אפשרית.

הם יודעים טוב מאוד מה פשעם

הם פשוט קוראים לזה אחרת

ואל תשווה בין מלחמת העצמאות והמחתרות שלפניה (רמזת משהו כזה), כי המצב היה שונה.

פורסם

יש הבדל עצום בין אחד שזורק אבן,שגם זה פעילות טרור,כן אבן יכולה להרוג. לבין אזרח מדינה שעושה עבירה,ויודע שהוא יקבל עונש ויקבל את העונש שמגיע לו.

אנחנו עוסקים בביטחון לא בעסקי שיטור יום יומיים. ובביטחון לא מתפשרים ואם אתה שואל אותי ? כן להשאיר כל אחד שיכול לסכן את המדינה בכלא,עד גיל 60 מצידי. גם אם הוא זרק אבן או אירגן הפגנה אלימה,כי כל אחד יודע שזה אסור וכל אחד שיוצא לרחוב וזורק אבן יודע שהוא יענש על זה וזה הבחירה שלו,ודרור אתה מתלונן יותר מהעצירים המנהלים משומה.

פורסם

הבעיה היא, כמה כבר ניתן להכיל ולהאכיל אותם בבתי הכלא?

זה גם הופך לסחבת על המדינה, יכול להיות שהם אפילו נהנים מזה, כי ככה אין להם ממש אוכל וכסף ובבתי סוהר מספקים להם הכל.. :P

פורסם

"אנחנו לא עוסקים בפעולות טרור, אבל יש לנו חילוקי דעות מהו טרור."

את המשפט הזה אמר אחד הפעילים של אחד ארגוני הטרור (לא זוכר איזה ומי..)

זה היה בחדשות של ערץ 22. אולי גם אתם ראיתם.

זה אומר שאת פעולות הרצח שהם עושים, הם עושים במצפון נקי כמו רוצחים פסיכופטים שאינם מודעים למעשיהם ולהשלכות שלהם.

אם אנשים כאלה לא צריך לכלוא (לתמיד), אז את מי כן?? >:(

פורסם

צחי, מה לא הגיוני בכל מה שאמרתי?

לעצור אנשים בלי משפט ובלי הגבלת זמן בגלל 2 עצירים שכנראה בכלל לא היו צריכים להכנס למעצר עשו פיגוע?

המעשה של מעצר מנהלי לא בסדר, במיוחד לא בצורה שישראל משתמשת בו. מה הקשר בין זה לבין 2 שיצאו משם ועשו פיגוע?

בדיוק כמו שאם היה בי"ס שהיו יוצאים ממנו 2 מחבלים, לא הייתי מכתים את כל הבי"ס.

RK, אתה לא מבין. הם לא עוצרים אנשים במעצר מנהלי כשתופסים אותם עם חגורת נפץ, עוצרים במעצר מנהלי באופן גורף בדר"כ, רוב הזמן בלי צידוק.

גיל, כל אחד שמרים אבן על שוטר, חייל, איש ציבור, אזרח צריך לשבת במעצר בלי משפט לנצח?

איציק, הא?!

ערן, אתה מוזמן לשפוט את אותו אחד בבית משפט. לא בטלויזיה ובגלל זה לשים אותו במעצר לתמיד.

פורסם

דרור מה שאתה עושה זה הקצנה,ואם אתה רוצה להקצין אני יענה לך בהקצנה,כן הוא ישב בכלא לנצח ובלי משפט.

אבל אם אתה רוצה להיות ראלי,אז הוא ישב במעצר עד שיחליטו שהוא צריך לצאת ממעצר,וישנם הרבה עצירים מנהלים שמשוחררים אחרי יום

פורסם

Nice-1:

אני מבין טוב מאוד

אני לא אומר שזה טוב ובריא למדינה דמוקרטית, בכלל לא, להפך, אבל זה כורח המציאות ולכן זה בריא לני, אם אנחנו חפצי חיים.

נכון שעוצרים אותם במהלך גורף, אבל אחרי תשאול ותחקור (בד"כ יום יומיים) מחליטים אם לשחרר או להשאיר במעצר, ואת רובם אחרי שמלקטים מהם מודיעין חיוני משחררים אותם (או הופכים אותם לסוכנים)

את השאר, שמתברר שהם פעילים ואדריכילי טרור - משאירים במעצר מנהלי!

ותעשה טובה, אל תתמם פה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים