פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים שלום רב,הרכבתי מאוורר לראוטר שלי ורציתי לדעת עם המאוורר יכול להישרף בשלבים מאוחרים יותר?המאוורר עובד 24 שעות no stop.האם אפשר לפרסם את תהליך ההרכבה של המאוורר לראוטר ב"יומני פרויקטים"?תודה רבה.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים כי זה מה שקורה לכל מכשיר חשמלי, הוא יכול למות... חלק מהחייםלמה? כשל מכני, בלאי וכו' וכו'.... אין סיבה אחת
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים הדבר היחדי שהוא יכול זה להתקע [ אחרי פרק זמן]ואז צריך לפתוח אותו לנקות, לשמן והוא חוזר לעבוד.
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים וואי איזה קרציה אתה :-\אם חיברת את המאוורר למקור מתח לא יציב יתכן והוא ישרף (יזרום יותר חשמל ממה שצריך בד"כ, או שתהיה נפילת מתח או נחשול חשמל)בד"כ אין סיבה שמאוורר ישרף לך
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים אהה תודה.אבל מה הסיבות לשריפת המאוורר?אסור להצית אותו. אם תצית אותו- הוא ישרף.
פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים מחבר מה זאת אומרת להצית?אני מתכוון כאילו שאם עד עכשיו הוא עובד לי ברוך הם כמו שצריך הוא יכול להישרף איך שהוא?תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים מחבר אז לפחות כמה זמן אפשר לתת למאוורר לחיות עם הוא עובד 24 שעות ביום?תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים אי אפשר לתת לך פרק זמן מדויק שייקח למאוורר להישרף, אף אחד מאיתנו לא יודע מתי תהיה לך קפיצת מתח או שתחליט להצית אותו (תחפש במילון)אם אתה רוצה לדעת כמה זמן הוא יפעל לך בלי שתדאג.. כנראה שדי הרבה זמן אבל תעיף מבט מדי פעם (לא כל 5 דקות) לראות שהוא מסתובב ותמשיך הלאה, כולה מאוורר.
פורסם 2009 באוקטובר 2116 שנים אז לפחות כמה זמן אפשר לתת למאוורר לחיות עם הוא עובד 24 שעות ביום?תודה.לפי החישוב שלי, ובהנחה שביום יש 24 שעות (ושבשבוע יש 7 ימים) אז 13.265 שנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.