פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים שלום קניתי מחשב חדש עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המאוורר לא עובד אני מנתק את הכבל מהספק מחזיר הוא עובד לאט ואחרי כמה זמן מתייצבעכשיו זה מחשב חדש ואין שום סיבה של אבק וכמובן שאני מקבל הודעת cpu fan errorמפרט:לוח אם P5QCמעבד Q9550מאוורר שבא עם המעבד של אינטל
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים המאוורר מחובר לחיבור הנכון בלוח האם (CPU_FAN) ?כנס לביוס ובדוק את גדרות הQ FAN..תגדיר על PWM..
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מחבר מחובר במקום הנכון ובביוס אין לי pwm יש לי רק פעיל או סביל ואז אם זה פעיל יש standart ; silnet ; turboכרגע זה לא פעילאבל גם ששמתי על כל אחד מהם שם זה לא עבד לי טוב
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים גם שהוא מבוטל אתה לא רואה שינוי ? אתה בטוח ? שכן ברגע שהפעלת את הQ FAN על אחד המצבים..המאוורר צריך להישלט על ידי הלוח אם..על כל מקרה בדוק את זה שוב..כמו כן נסה לחבר אותו לחיבור 3 פינים אחר..ולראות אם הRPM קבוע..
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים מחבר זאת לא הבעיההבעיה היא שכשהמחשב לא "חם" לוקח למאוורר הרבה זמן להתחיל להסתובב וכשהוא מתחיל להתסובב הוא מסתובב לאט ורק אחרי קצת זמן הוא מתחיל להסתובב מהרה-RPM אחרי שהוא מסתובב מהר הוא יציב
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים אז בדוק את הגדרות הQ FAN..שכן המאוורר נשלט על ידי הלוח אם..ולפי הטמפ'..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.