עבור לתוכן

מפרט בתקציב 2000-2800 שקל חדש

Featured Replies

פורסם

שלום רב אני מעוניין במחשב ל עבודה משרדית סרטים אימול עבודה בפוטושופ באופן חובבני , מעט משחקים אבל שיעבדו בצורה חלקה.

כנראה יהיה אובר קלוק אבל לא בשנה הראשונה

לאור הגסיסה של המחשב הישן אני צריך מחשב חדש

אז ככה יש לי מסך 17 אינטש כ.מסך ( g.force 8600) צורב ורמקולים אני זקוק לשאר וירקות

אם זה יהיה הסכום המלא (2800 -/+) חשבתי על מארז cm 690

ספק Sea Sonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail

מחשב שלא ידרוש שידרוג רציני ב 3 שנים הבאות

ובכל שאר בירקות צריך עזרה האם שווה להשיקע במחשב חזק עכשיו לאור העובדה שהשידרוג ל מעבדים חדשים תומחים בתושבות חדשות לכן .........

לקחת משהו זול ומאוחר יותר ולהשקיע בשילוש הקדוש ???

ממש בהיתלבטות מקווה שתעזרו לי לבנות 2 מפרטים אחד ב סכום המקסימלי והשני ב 2000 +/- אם חריגה קלה אם זה שווה את זה

1. מה התקציב המקסימלי? 2800 ש"ח

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: פוטושופ, אינטרנט ,עבודה משרדית ,קצת משחקים ,אימול סרטים הולך לעבוד 24/7

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. word , photoshop light room תוכנות לעיצוב תמונות

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?)

ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1280x1024

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? מסך, כ.מסך, צורב, מקלדת, עכבר , רמקולים

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש ברשותי g.force 860 יעשה שידרוג בעתיד

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?5-7

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? אובר קלוק קל יכול להיות בינוני בעתיד

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. איזור חיפה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? לא

תודה רבה על העזרה

פורסם

תוריד בבקשה את כל סימני הקריאה מהכותרת, ותוסיף לשם את השימושים (פתור "עריכה" צד שמאל למעלה).

כדי שנוכל להרכיב לך מפרט מתאים רשום את הדברים הבאים:

-איזה כרטיס מסך יש לך ובאיזה חיבור הוא- PCI-E/AGP?

-ענה על השאלות הבאות:

1. מה התקציב המקסימלי?

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).

ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA?

*למפרט בתקציב של סביב ה2000 שקלים, זה מיותר לרכוש מארז כה יקר וספק אוברקיל שכזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים