עבור לתוכן

MINI IPHONE

Featured Replies

פורסם

שלום..

יש לי מכשיר מיני אייפון.. כמובן שהוא זיוף אבל הוא נחמד.. בעיקרון קניתי אותו בתאילנד והוא בעברית.

רציתי לדעת קצת פרטים אם מישהו יודע איזה מערכת הפעלה יש עליו כי אין לי מושג איזה...

ולדעת אם נראה לכם שאפשר להתקין עליו מערכת הפעלה גם בעברית ושיהיה אפשר לשים עליו נגיד משחקים ותוכנות כמו GPS שזה הכי חשוב לי כרגע

אם יש לכם המלצות וכו' אני אשמח לשמוע... בעיקר על התקנה של GPS שלא מצריך שימוש באינטרנט

תודה מראש.

(ואל תטרחו להגיד שזה מכשיר מעפן או כל דבר גרוע עליו כי זה לא מעניין ולא מפריע לי.. זה אומנם זיוף אבל הוא קטן ונוח וממש קל לשימוש)

פורסם

אי אפשר להתקין על זה כלום, מערכת הפעלה גנרית סגורה.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר את זה מניסיון או סתם ממה שעולה לך בראש?

ודבר שני אם על זה אי אפשר להתקין.. אז אפשר להתקין על זה וינדוס אחר? שעליו יהיה אפשר כן להתקין?

פורסם

אי אפשר להתקין מערכת הפעלה וינדוס/סימביאן בגלל החומרה שבמכשיר.

פורסם

מתי כבר אנשים יבינו שלא להתקרב למכשירים כאלה? תחפש עולי תוכל להתקין android או windows mobile, בכל מקרה זה גם רק עניין של מזל כי החומרה חייבת להתאים לזה גם.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בתור מומחה בתחום טלפונים סיניים ... יש המון דגמים שהם ממש דפוקים אבל יש דגמים מוצלחים.

לי יש מכשיר סיני כמעט שניה, דאבל SIM , מסך טאצ,TV חינם וסוללה שמחזיקה 3-4 ימים בדיבור מלא.

הסוללה ענקית ולכן אני כמעט שוכח להטעין את המכשיר.

אני עובד בחברה טקפון במתמחה במכשירים סינים תאילנד וכל האייפון סיני מיני למיניהם.

מומלץ לפני קניה של מכשיר לבדוק את המכשיר טוב - שלא תפלו בפח.

מותר לפרסם את הכתובת של האתר חברת טקפון?

פורסם

לא, לא מותר.

בהקשר לשאלה, למכשיר אין GPS בכלל אז מן הסתם שתוכנה לא תעזור, אבל הרבה לפני כן מדובר במערכת הפעלה סגורה וג'נרית כמו שאמרו שלא ניתן להפעיל עליה יותר מדיי. עברית דווקא אני כן חושב שתצליח למצוא כי יש כמה אנשים שמתעסקים עם זה בארץ.

בשורה התחתונה אתה מבקש יותר מדיי ממכשיר שבטח עלה לך 150 שקל, וככזה לדעתי הוא דווקא בדרך כלל בהחלט מפתיע, היה לי ניסיון עם טלפון כזה שעלה כ-200 שקל עם שני סימים ואת עבודה הוצאת השיחות וקבלת כולל סמסים בעברית הוא עשה בצורה טובה מאד, אפילו עם בלוטות'.

פורסם

עברית ממה שהבנתי יש לו במכשיר אך הוא ביקש לדעת האם אפשר להתקין עליו מערכות הפעלה נוספות שתומכות עברית.(אי אפשר)

עד כמה שידוע לי יש זיופים שהם די מוצלחים וניתן להתקין תוכנות JAVA שחלקם הגדול עובדות.

יש תוכנות GPS ב-JAVA אבל מפות של הארץ זה לא פופלארי כל כך.

פורסם

זה לא משנה כי אני לא מכיר אף אייפון מיני עם שבב GPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים