עבור לתוכן

מה דעתכם על מורה שמסיט? על מאמר מסיט? בקיצור בואו תקראו מה המורה חילק לי

Featured Replies

פורסם

והנה עוד תראד מתקדם בדרך היפה!

ממאמר שלא מסיט כלל הגענו לתגובות שעברו ממזמן את גבול הטעם הטוב.

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם והערבים אותו דבר...

אני רק מקווה שעד שתהרגו אחד את השני אני יוכל לצאת מפה.

אין מקום ליפי נפש במדינה הזאת

לצערי אנו חיים במדינה שמי שלא עומד על שלו נשאר בלי כלום

לא יאה לך? יא מדינות אחרות...

פורסם

קשה לומר שמדובר במאמר שמאלני קיצוני. ובתור מי שקורא מאמרים בעיתונות הכתובה, אני מזהה די בקלות מאמר שכזה.

יתרה מכך גם בלתי אפשרי לומר שמדובר במאמר מסית.

(אני אשמח לקבל ציטוטים ספיציפיים המוכיחים את טענתך)

בנוגע לעניין ההוראה של אזרחות - למורה מותר (ואף מומלץ על ידי משרד החינוך) להציג מקורות של צדדים שונים באוכלוסיה (שהרי זוהי דמוקרטיה), אך עם זאת מוטלות עליו שתי הגבלות -

1) לספק את שם הכותב, ואת דעותיו, כך שהתלמיד יוכל לקחת את המאמר בהקשר ובפרופורציה. כך שלדוגמה לא יקרה שתלמידים יקבלו מאמר של גורם פוליטי כלשהוא ויחשבו שמדובר בגורם אובייקטיבי.

אגב.. למורים מותר להציג מאמרים לא אובייקטיביים ובתנאי ששוב הם יזכירו כי מדובר במאמר שלא מתיימר להיות כזה.

2) למורה אסור לציין או אף להזכיר את דעותיו האישיות בזמן השיעור.

כך שהזכרת מאמר כזה היא בהחלט חוקית ומקובלת, לעומת מעשים אחרים שהזכרת (אם ואכן קרו) הם אינם מקובלים.

אבל חשוב תמיד לקחת הכל בפרופורציות.

הבית ספר הינו דיקטטוריה מוסדית ואין על המורים להביא דעות פוליוטיות חיצוניות אל תוך הבית ספר תוך כדי השפעת או שיתוף עם התלמידים.

אם הבית ספר הינו היה כמוסד פוליטי וכן היה אפשר לעשות משאלים והצבעות לגבי התנהלות הבית ספר

על המורה ללמד את מה שאושר לו בכוח ע"י משרד החינוך ולא על פי דעתו

על כן תוכל לפנות לוועדת לבדיקת מורים אשר נמצאת באתר של משרד החינוך אשר תבדוק את נושא העניין.

פורסם

נגיד שבאמת חייבים לעשות טרנספר, מה פשעו של המורה? אתה אפילו לא יודע מי זה ומה הוא אמר.

בזה שהוא עושה את ההיפך מהיעוד שלו - ללמד ולחנך .

פורסם

אני חושב שאתה צריך לשקול מילים, כולכם. אולי הוא מנסה ללמד איתכם קריאה ביקורתית? לא צריך להסכים עם כל דבר שקוראים. זה שאתם קוראים משהו לא אמר שאתם מסכימים איתו. זה חבל שבתיכון מלמדים תלמידים שכל דבר חייב להיות אוביקטיבי - בעיקר באזחרות והיסטוריה איפה שזה המקום שלא קיים כזה דבר אוביקיטיבי, אלא רק מאוזן ושקול - וללמוד אותו בע"פ ולדעת להקיא אותו על שני דפים בבחינה, וזה חבל שכך. לא תמיד צריך להסכים עם הדיעות של המורה, וזה מה שהוא צריך או לפחות אמור ללמוד בזמן שהוא למד את לימודיו במוסד להשכלה גבוה שבו הוא למד. ואם לא, חבל שכך.

פורסם

מי שיגיד שהמורה עשה את זה מתמימות הוא שקרן. יש פה רצון להטות כמה נשמות טובות לידיו של הרשע הגזעני והבוגדני, מזל שהתלמיד גילה מר''ץ בהבאת סנוקרת ימנית לשמאל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים