עבור לתוכן

מה דעתכם על מורה שמסיט? על מאמר מסיט? בקיצור בואו תקראו מה המורה חילק לי

Featured Replies

פורסם

קודם כל , תדפיס את הסטיקר הזה כמה פעמים ותדביק בכל הכיתה ! ;D

:flipa:

sham.jpg

ואני מציע שתעשו למורה הזה טרנספר יחד עם כל הערבים ! :smiley5: בטוח הוא ירגיש שם "בבית" יותר מאשר עם היהודים

ואני לא יודע איך אתם מרשים למורה הזה להמשיך ללמד אותכם אחרי זה ? אצלנו כבר מזמן היו קמים עליו כמה ערסים (לפחות בזה הם טובים)

ותאמין לי שאם תכתוב בבגרות את מה שנאמר בסריקה תקבל X כזה גדול ! (הרבה יותר גדול...יש מגבלה של גודל )

נ.ב בקשר למה שנאמר על "הפליטים" לפי מה שאני ראיתי פעם בערוץ 8 העיתונות הערבית היתה אחראית לבריחה של כל הערבים מהארץ לאחר שהיתה מסיתה ומפרסמת חומר אנטישמי ולא עובדתי על פעולות של היהודים כנגד הערבים מה שגרם לערבים לחשוב שהיהודים פולשים לכפרים ערבים ומנפצים את הראשים של כל הילדים והתינוקות (מה שלא היה נכון) , כל הכתבות האלה גרמו לערבים לפחד ולברוח מהארץ (מסתבר שלא ברחו מספיק ערבים :P)

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זכרו ילדים, הסתה זה עם ת'.

פורסם

sham.jpg

ואני מציע שתעשו למורה הזה טרנספר יחד עם כל הערבים ! :smiley5: בטוח הוא ירגיש שם "בבית" יותר מאשר עם היהודים

ואני לא יודע איך אתם מרשים למורה הזה להמשיך ללמד אותכם אחרי זה ? אצלנו כבר מזמן היו קמים עליו כמה ערסים (לפחות בזה הם טובים)

ותאמין לי שאם תכתוב בבגרות את מה שנאמר בסריקה תקבל X כזה גדול ! (הרבה יותר גדול...יש מגבלה של גודל )

נ.ב בקשר למה שנאמר על "הפליטים" לפי מה שאני ראיתי פעם בערוץ 8 העיתונות הערבית היתה אחראית לבריחה של כל הערבים מהארץ לאחר שהיתה מסיתה ומפרסמת חומר אנטישמי ולא עובדתי על פעולות של היהודים כנגד הערבים מה שגרם לערבים לחשוב שהיהודים פולשים לכפרים ערבים ומנפצים את הראשים של כל הילדים והתינוקות (מה שלא היה נכון) , כל הכתבות האלה גרמו לערבים לפחד ולברוח מהארץ (מסתבר שלא ברחו מספיק ערבים :P)

נגיד שבאמת חייבים לעשות טרנספר, מה פשעו של המורה? אתה אפילו לא יודע מי זה ומה הוא אמר.

פורסם

נגיד שבאמת חייבים לעשות טרנספר, מה פשעו של המורה? אתה אפילו לא יודע מי זה ומה הוא אמר.

לעיניין הטרנספר אני לא יכנס כרגע למרות שאני חושב שהוא דבר הכרחי בהסתכלות לעתיד , בקשר למורה אם זה נכון מה שנאמר עליו אז הוא מסית כנגד המדינה ומי יודע מה הוא יעשה בהמשך... לכן אמרתי שאני מציע לפי מה שנאמר (וכמובן אם אלו הם דברים נכונים) שילך עם הערבים

פורסם

רק שלא תתחיל לספור לי 5 דורות אחורה... :-X

פורסם

sham.jpg

אוקיי עשינו את הקטע עם הסטיקרים הדפסנו אותם בגדול והרמנו בשיעור (ואפילו הדבקנו אותם על הקלסר של אותו מורה :)) אבל אז הוא אמר שמהחודש הבא יבואו סטודנטים ערבים לשבת איתנו בכיתה :o

פורסם

ועכשיו מי שלא יסכים שצריך לזרוק את היהודים לים , לא רק יכשל באזרחות אלא גם יחטוף דקירה.

;D ;D ;D

פורסם

אוקיי עשינו את הקטע עם הסטיקרים הדפסנו אותם בגדול והרמנו בשיעור (ואפילו הדבקנו אותם על הקלסר של אותו מורה :)) אבל אז הוא אמר שמהחודש הבא יבואו סטודנטים ערבים לשבת איתנו בכיתה :o

:eek2:

LOOOOL!!!!

יובל אני משלשל מרוב צחוק

:cwm29: :cwm29: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

LOL ענק! ;D ;D ;D ;D ;D

גם המורה הזה קורע אותי

הזמין ערבים לשבת איתכם בכיתה :o

פורסם

אין בעיה , פשוט אתם תזמינו כמה פעילי מולדת\מתנחלים\מג"בניקים\גולןצ'יקים ויהיה שעור פי3וץ ;D

פורסם

אתה לא רציני! הבחור מנסה לכפות עליכם את הדעות שלו!!

אני מציע לך מהר לפנות למנהל\ת ולהתחיל להרגיע את המורה! הוא חושב ככה זה בעיה שלו! אבל שלא ינסה לשנות אף אחד כמו שאף תלמיד לא ינסה לשנות את הדעות שלו.

ובקשר לזה שהוא רוצה להביא סטונדטים ערבים! יש לי רעיון יותר טוב!

תביאו אתם מישהו שמבין בכל מה שקרה שיתעמת איתם לא יזיק אם זה יהיה מישהו מהתנחליות!

איזה שמאל חולה!!!! חחחח

יאללה שישב בשקט קיבל את המנדט וחצי שלו! מספיק לעם נימאס מהשמאל הוא והדעות הפרו פלישתנאית שלו!

טרנספר לכל השמאל לצרפת בלגיה!!! שמה תרגישו כמו בבית!!!

פורסם

אני רק מקווה שהוא לא יגזים בדעות שלו ולא ישכח שהערבים צריכים לשבת בספסל האחרון...

איפה אייקון של ציניות?

פורסם

אתם והערבים אותו דבר...

אני רק מקווה שעד שתהרגו אחד את השני אני יוכל לצאת מפה.

פורסם

והנה עוד תראד מתקדם בדרך היפה!

ממאמר שלא מסיט כלל הגענו לתגובות שעברו ממזמן את גבול הטעם הטוב.

פורסם

אתם והערבים אותו דבר...

אני רק מקווה שעד שתהרגו אחד את השני אני יוכל לצאת מפה.

צריך לעשות טרנספר לא לערבים אלה לייפי נפש כמוך. למה אתה חושב שאתה חי ברגע הנתון הזה? בגלל שיש צבא ששומר עליך!

אתה יודע מה? אף אחד לא מחזיק אותך פה מצדי תטוס מפה לצ'צניה שיחטפו אותך מורדים אוזבקים באמת שלא איכפת לי הרי פה רע לך נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים