עבור לתוכן

מה דעתכם על מורה שמסיט? על מאמר מסיט? בקיצור בואו תקראו מה המורה חילק לי

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי..

שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..).

לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..).

זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..)

במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י..

אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסיט (לדעתי) הזה?

ועוד משהו שמעניין אותי זה מה אתם חושבים על מורה ישראלי לאזרחות, שהוא בעצם עובד מדינה ואמור לחנך דורות שלמים של ילדים, שמציג עמדות כאלה! (אני חייב לציין גם שמכל השכבה שלי אנחנו הכיתה היחידה שחילקו לנו את המאמר, זתומרת לשאר הכיתות בשכבה , שיש להם מורים אחרים, אז לא חילקו להם את המאמר המסיט הזה..)

אז כמו שאמרתי מה אתם חושבים על מורה של משרד החינוך הישראלי שאשכרה מסיט בשיעורים שלו, ועושה תהליך שלדעתי נקרא" שמאלניזציה"

הקיצור תקראו את המאמר ותבינו

עריכה: הנה המאמר

http://forums.ort.org.il/files/30/1835684/8736127.JPG

(מצטער) :)

נ.ב

אני חייב לציין שה"שמאלנות" של המורה שלי מתבטאת בכל מיני מקרים, לדוגמא: לפעמים הוא נותן לנו הגדרות שהם לבגרות

אז הוא אומר לנו שהוא נותן לנו את ההגדרות האלה רק בגלל שיהיה אותן בבגרות, אבל הוא אומר שאלו הגדרות גזעניות ולא נכונות!!! כאילו ככה הוא אומר על ההגדרות שמשרד החינוך כותב! ומחנך את ילדי מדינת ישראל!

או למשל הוא אומר שהספר שאנחנו לומדים דרכו, הוא ספר גזעני שבשיטתיות גורם לנו, לתלמידים, להיות גזענים ללאומים אחרים אנערף.. בקיצור אני ממש מבולבל!! ווזה מעצבן אותי הדיעות שלו!

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אורי? אולי גם אשכרה תשים תמאמר? זה יכול לעזור

פורסם

מה זה "מסיט"?

לפי ידיעתי, אסור לו להכניס תעמולה למוסד לימודי, אבל אני לא בטוח בנושא.

אם הוא מלמד אתכם לבגרות חומר שונה ממה שמשרד החינוך מורה לו, עליכם לפנות אל מנהל בית הספר ומשם למפקח.

ואם הוא מסית נגד מדינת ישראל (שזה מה שמובן מהודעתך) אז אפילו לא צריך את משרד החינוך, להקליט שיעור אחד שלו שהוא מתבטא בכזאת צורה ולשלוח מיד לתחנת המשטרה הקרובה.

ומה זה משנה אם הוא שמלאני או לא? אם הוא היה ימני זה לא היה מפריע לך?

אם מורה לאזרחות היה אומר לך שמדינת ישראל לא צריכה לקום עד שהמשיח יגיע ,לא היה מפריע לך?

פורסם

תעשה הרבה רעש, כל מיני תכוניות טלויזיה, תכנס איתו לעימותים, וכו.

תדאג שהוא לא ילמד אןותכם

פורסם

*שיעול*איפה המאמר*סוףשיעול* ::)

פורסם

בהחלט נאסר על המורים להביא את דעותיהם על מפלגות או דעות שלהם, הם חייבים להביא את שני הצדדים כמו שהם ולהביא לתמידים לבחור לבד באיזו דרך ללכת. זה שהוא אומר לכם ככה טוב וככה לא הוא עובר על החוק. המורה חייב להיות נטרלי כשהוא מלמד בכדי להשאר אובייקטיבי ובעצם להביא את הזכות לבחור לבד, כזה מורה זאת באמת בעיה כי אם תגיד משהו שנוגד את דעותיו בכיתה הוא יכול להתנקם בך דרך הציון או משהו דומה.

פורסם
  • מחבר

חחחחח מצטער אנשים אני רשמתי את ההודעה וזה עשה יל הודעת שגיאה כמה פעמים אז התייאשתי :/

אז צחי הזכיר לי באייסי שלא הכנסתי תמאמר

הקיצר הנה המאמר:

*מומלץ לשמור קודם במחשב!

http://forums.ort.org.il/files/30/1835684/8736127.JPG

פורסם

כאילו המורה הזה שכב עם תלמידה:)

אבל לעניין

הוא באמת מורה מעצבן שחושב את עצמו הוא גם מלמד אותי תקשורת והוא סתם מתלהב...

אבל שטויות סך הכל מורה למי באמת איכפת מה הם חושבים

פורסם

אין לי בעיה עם דעות אחרות, יש לי בעיה עם דעות של אידיוטים שכנראה נמס להם חצי שכל, כמו המורה שלך וה"היסטוריון" איך שלא קוראים לו הזה.

במקומך הייתי מתחיל ישר לשלוח מכתבים למשרד החינוך, ללכת למנהל/ת, להגיד לו בפנים הכל מה שאתה חושב. אידיוטים כאלה אין מקומם במערכת החינוך שגוססת גם ככה.

פורסם

פנה למשרד החינוך במכתב תסביר הכל והם יתפלו בו!

פורסם

אני היחיד שלא הבין?

פורסם

אילן פפה, הוא ממש אבל ממש שונא ישראל

הוא יטפל בערבים אם הם יפגעו בפיגוע בישראל ולא ביהודים

חות מזה, תקראו בסופשבוע במעריב את מה שרובינשטיין אמר על האנשים האלה (רובינשטיין - שמאלני ציוני, פפה וחבריו - פוסט ציוני, אנטי ציוני)

עריכה: הערבים ברחו מהארץ, בלי שימוש בכח, להוציא כפר קסם, כי הם הושלו, הערבים מהסביבה (הירדנים, המצרים, והסורים) אמרו להם שתוך שבועות הם יגרשו את היהודים מהארץ והם יוכלו לחזור לבתיהם, דבר שלא קרה.

פורסם

תראה את זה למנהלת

פורסם

קשה לומר שמדובר במאמר שמאלני קיצוני. ובתור מי שקורא מאמרים בעיתונות הכתובה, אני מזהה די בקלות מאמר שכזה.

יתרה מכך גם בלתי אפשרי לומר שמדובר במאמר מסית.

(אני אשמח לקבל ציטוטים ספיציפיים המוכיחים את טענתך)

בנוגע לעניין ההוראה של אזרחות - למורה מותר (ואף מומלץ על ידי משרד החינוך) להציג מקורות של צדדים שונים באוכלוסיה (שהרי זוהי דמוקרטיה), אך עם זאת מוטלות עליו שתי הגבלות -

1) לספק את שם הכותב, ואת דעותיו, כך שהתלמיד יוכל לקחת את המאמר בהקשר ובפרופורציה. כך שלדוגמה לא יקרה שתלמידים יקבלו מאמר של גורם פוליטי כלשהוא ויחשבו שמדובר בגורם אובייקטיבי.

אגב.. למורים מותר להציג מאמרים לא אובייקטיביים ובתנאי ששוב הם יזכירו כי מדובר במאמר שלא מתיימר להיות כזה.

2) למורה אסור לציין או אף להזכיר את דעותיו האישיות בזמן השיעור.

כך שהזכרת מאמר כזה היא בהחלט חוקית ומקובלת, לעומת מעשים אחרים שהזכרת (אם ואכן קרו) הם אינם מקובלים.

אבל חשוב תמיד לקחת הכל בפרופורציות.

פורסם

אממ... לא נראה שיש כאן דעות מנוגדות(באופן קיצוני) להיסטוריה שנלמדה אצלינו בהסטוריה.

אינני מכיר את אילן פפה, אבל אם יש איסור מסויים במשרד החינוך על הצגת סופרים/מחנכים במסגרת שיעורי הסטוריה, אני מאמין שיקשיבו לך ולתלונתך בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים