עבור לתוכן

מקבל הודעה cpu fan error

Featured Replies

פורסם

כשאני מדליק את המחשב (לא תמיד, אבל קרה כבר כמה פעמים לאחרונה). מה זה אומר? אני צריך להחליף את המאוורר של המחשב...?!

פורסם

לפתוח את מארז המחשב ולבדוק אם המאוורר לא סתום עם אבק ולכלוך - ואולי יש צורך להחליף לחדש אם אינו תקין.

לא תזיק בדיקת טמפרטורות: http://www.cpuid.com/hwmonitor.php

פורסם

מה דגם לוח האם?

בדוק בפעם הבאה שאתה מקבל את ההודעה אם המאוורר מסתובב. אם לא, פעל לפי הבחור מההודעה למעלה.

אם כן, אפס את הביוס.

פורסם

מדובר בסה"כ או מאורר שלא מסתובב בקירור של המעבד או מסתובב בסל"ד נמוך מדי (לפעמים הם צוברים תאוצה עם הזמן).

פורסם

גם לי הוא עשה את זה במחשב החדש שלי,אבל תשים לב שבמסך הזה כתוב F5 TO RESUME תעשה F5 והוא יותר לא יעשה לך תמסך הזה,וזה לא אומר כלום לפי דעתי ביגלל שהמחשב עולה מהר אז המאוורר של המעבד לא מספיק להגיע למהירות שהביוס קבע לו,ואחר כך ניכנסתי לאוורסט וראיתי שכתוב שהמאוור מיסתובב המעבד על 40 מעלות וראיתי שהמאוורר תקין תעשה כמו שאמרתי לך

פורסם

פותח התרד ההתראה הנ"ל מופיעה שלוח האם מזהה RPM נמוך של המאוורר מעבד..לתופעה הזה יכולה לגרום מכמה סיבות..

1. הגדרה לא נכונה של SMART FAN בביוס..

2. אתה לא עם קירור סטוק..והRPM של הקירור שלך נמוך..

באיזה קירור אתה משתמש ?

פורסם
  • מחבר

זה הדגם והמארז:

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case

ASUS P5LD2-SE LGA775 Intel 945 DDR2 + 1000 LAN

אני מקבל הודעה שכדי להמשיך, עלי ללחוץ F1, אבל אני חושש שיום אחד המחשב פשוט "ייקח חופש"...

המחשב כמעט בן 5 שנים.

פורסם

כמה RPM יש לקירור של המעבד אם אתה נכנס לבדוק בביוס בהתחלה? האם המספרים עולים בהדרגה?

פורסם

זה עדיין לא אומר איזה קירור למעבד יש לך..

על לכ מקרה בדוק את הRPM בביוס...כמו כן נסה לבטל את אופציית הSMART FAN בביוס

פורסם
  • מחבר

כמה RPM יש לקירור של המעבד אם אתה נכנס לבדוק בביוס בהתחלה? האם המספרים עולים בהדרגה?

תסלחו לי על הבורות אבל איפה בביוס אני בודק את זה? כי לא לא מצאתי...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בדקתי וזה יוצא בין 815-811 RPM. נורמלי?

פורסם

ממש לא לקירור של מעבד.

המספרים גדלים אחרי כמה דקות?

פורסם

לא תקין..זה הRPM שאתה בביוס ? בדוק את ההגדרה של הSMART FAN או שתבטל אותה..

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי על המספרים כמה דקות, זה נע פחות או יותר בין שניהם עם ירידה פה ושם ל-807 אבל חוזר חזרה.

ההגדרה של SMART FAN זה גם בבביוס? וזה בטוח לבטל אותה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים