עבור לתוכן

שאלה לגבי המפרט הבא 3.8K גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום המפרט הבא כבר אצלי בבית ורק רציתי לדעת אם הוא בסדר, אבא שלי הצליח להשיג הנחה מאיזה חבר, לגבי הכרטיס המסך קניתי בכוונה כדי לשדרג עוד איזה 4 חודשים.

מעבד: Core I5

זכרון: 6GB\1333MHZ\9CL\kingstone

כרטיס מסף: 250GTS

מסך: LG24'\1920X1080

לוח אם: intel DP55WB

מארז: NZXT template

ספק: huntkey550W

לגבי הספק אני חושב שנאי הולך להחליף אותו ככי בזמן האחרון התחילו להיות לי הפסקות חשמל ריגעיות בחדר פתאום באמצע משחק מפסיק לעבוד הרסאונד ונעצר המשחק באמצע, קיצר נראלי אני מחליף ספק..

המפרט הזה יחסית טוב, תגידו לי גם אם כדאי להחליף את הספק או להישאר איתו עד שהוא יהרס לגמרי למרות שהוא דיי חדש, לגבי הכרטיס מסך אני אקנה אחד יותר טוב עוד איזה 3-4 חודשים שהמחירים יהיו סבירים.

פורסם

ספק-הכוח בהחלט טעון החלפה, ויפה שעה אחת קודם !

השקע, למשל, כ-240ש"ח ב-SeaSonic 400W, ותהנה ממערכת יציבה בהרבה. ואם תכניותיך לשדרוג כרטיס-התצוגה מרחיקות-לכת, אולי זה המקום לפרטן - כדי שנוכל להמליץ על ספק-כוח שלא תצטרך להחליף בעוד כ-4 חודשים.

ואגב, המקום היחיד שמוכרים בו ספקי-כוח כאלו בארץ, אם אינני טועה, זה Ivory.

ואגב II, הזיכרון-הראשי במחשבך, בשל התצורה הא-סימטרית, מופעל במצב חד-ערוצי בלבד (אשר עדיף פחות לביצועי המשחקים).

פורסם
  • מחבר

זה משהו שאני יודע שהI5 תומך בדואל צ'אנל אבל כשארמו לי שה6GB יעלה דבר כמו שזה עלה אז לא היה לי אכפת, אגב ראיתי שעוד 2GB זכרון עולה רק 260 בדיוק מאותו הסוג השקעה שלא כל כך אכפת לי להשקיע, ואגב אני יודע ששאני לא אראה שום הבדל אבל עדיין עדיף לי שיהיה 8 מאשר 6 שלא תומך בדוואל צ'אנל.

דבר שני כרטיס מסך שאני הולך לרכוש בעתיד 4-5 חודשים כנראה יהיה 5870 או של אנוידיה תלוי בערכים וכמובן לא להסחף עם המחיר לפי דעתי אפילו 5850 יספק לי את הצרכים שלי, כך שנראלי שצריך ספק של לפחות 550W?

פורסם

אם תבחר ב-RHD5850, אז אפשר, אך לא הכרחי, לשדרג את ספק-הכוח לדגם ה-500W.

וכפי שתוכל לראות באותו עמוד שם, ה-RHD5870, מאידך, הנו תובעני יותר, ולפיכך ההמלצה לגבי השדרוג תשתנה מ-"אפשר" ל-"צריך".

פורסם

תחליף כבר עכשיו את הספק כח!

ואם אתה מתכונן לקחת כרטיס מסך עוד כמה חודשים אז שים SS-550W או את היותר טוב Corsair VX 550W .

פורסם

למה אתה מטעה אותו אבל??

כרטיסי המסך החדשים צורכים פחות חשמל מהסדרות הקודמות לכן 500W יהיה מצויין כמו שאמר המנהל

פורסם
  • מחבר

אבל דגם 500W של איזה חברה?

ראיתי שיש 650W של SS ב500 שקל וגם ראיתי שיש 500W של crosair ב-500 שקל אני לא יודע מה יותר משתלם או בכלל עדיף משהו שאתם תציעו?

פורסם

בעיקרון למפרט שלך ספיציפית עדיף ספק SS 500W שהחברה הזאת מעולה ואיכותית..

שלא תחשוב לא נכון קורסאייר מצויינים אך יקרים ובמחיר של הספקים שלהם אפשר לקנות ספקים אחרים יותר משתלמים וחזקים..

רק במידה ואתה תרצה שידורגים עתידיים קח את ה650 SS זה גם יותר מדיי אבל עדיין אם זה ניכנס לך בתקציב אז בכיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים