עבור לתוכן

ASUS F82Q T6500 - חוות דעת לאחר קנייה

Featured Replies

פורסם

קודם כל, תודה רבה על העזרה בבחירת הנייד.

אחרי לבטים ארוכים ומייסרים קניתי ASUS F82Q והנה התרשמותי עד כה:

הזמנתי מ-YPC ןתןך 24 שעות הגיע המחשב עם טכנאי אדיב ונחמד.

יחד עם הנייד הגיע: עכבר, דרייברים לויטסה, דרייברים ל-XP, דיסק שחזור לויסטה ודיסק שנמוך ל-XP ודיסק בונוס עם תוכנות.

המחשב עצמו מעוצב בצורה מאוד מרשימה, המקלדת נוחה ולמרות שהמסך מבריק ואני מעדיפה מט זה נסבל ובמיוחד שאיכות הבנייה נראית באמת טובה.

המחשב הריץ ויסטה ביזנס 32MB בלי בעיות ובצורה מהירה אך בכל זאת הימרתי ל-XP. חוברת ההוראות עזרה מאוד, לא הייתי צריכה סיריאל וכל הסיפור כולל התקנת הדרייברים לקח לי שעה ומשהו.

למתענייני וינדוס 7: השדרוג מתבצע דרך האתר של אסוס בעלות של כ-36 יורו :silly:

המחשב עצמו באמת לא כבד והמטען קומפקטי ולא מסורבל. בהשוואה למטענים אחרים שראיתי הוא קטן יותר וקל יותר.

הבונוס הכי גדול מבחינתי שלא ידעתי שיש זו תוכנת ה-EXPRESS GATE.

ליד כפתור ההפעלה יש כפתור נפרד לתוכנה הזו והיא בעצם מעלה אינטרנט, סקייפ, קבצים וכו' בלי להעלות את הווינדוס. בעיניי זה מעולה ומאוד שימושי!

הסוללה מספיקה ל-3.5 שעות עבודה עד כה, מצד שני הטענתי את המחשב רק פעם אחת ועכשיו פעם שנייה, אז לא יודעת. סה"כ לא בניתי על סוללה שתסחוב הרבה זמן.

עבדתי עליו 8 שעות ברצף והוא לא התחמם, נקווה שיימשך כך.

מבחינת המחיר - יצאתי מרוצה ואני מרגישה שכן יש תמורה. אחריות לשנתיים, מעבד סביר ופיצ'רים נחמדים כמו HDMI ובלוטות'.

חיבור מודם 56K יצא שימושי בסוף כי בינתיים אני על האינטרנט של הבית :)

סה"כ מדובר באחלה של מחשב לצרכים ביתיים (לא למשחקים כבדים כמובן) ולכל הסטודנטים כרגע שמחפשים מחשב נייד עד 4K - זו יכולה להיות אופצייה לא רעה בכלל.

תמונות אעלה בהמשך.

פורסם

תודה רבה על חוות הדעת!

המחשב שוקל 2.4 שזה הרבה לקטגוריה- אתה באמת לא חושב שהוא כבד?

פורסם
  • מחבר

צריך לזכור באיזה מחיר קונים את המחשב ומאיזה חומר הוא עשוי...

ברור שאם הייתי מוכנה להוציא 6 אלף על נייד הייתי הולכת על לנובו T500 ששוקל כלום יחסית לגודל שלו, אבל ממחשב 14.1 שנקנה ב-3700 אי אפשר כל-כך לצפות לשקול 2.1 נניח.

בעיניי זה משקל סביר לניידות לא יומ-יומית. אם הייתי לוקחת אותו איתי על בסיס יומ-יומי כנראה שהייתי הולכת על הלנובו או קונה נייד קטן של 13.3 ואפילו פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים