עבור לתוכן

זקוק להמלצה למחשב נייד עד 4000 ש"ח לסטודנט הנדסת תוכנה מוכן לחרוג מהרף

Featured Replies

פורסם

התחלתי ללמוד הנדסת מערכות תקשורת (מבחינת הדרישות למחשב אני מאמין שזה כמו בהנדסת תוכנה) וזקוק למחשב נייד טוב, הבנתי שהוא אמור להיות חזק בשביל הקומפילציה ועוד אפשרויות תכנות אחרות.

שימוש: אז כמו שאמרתי, הוא ישמש אותי בעיקר ללימודים ותכנות, אך ישמש אותי גם המון לאינטרנט ואולי (לא מחייב בכלל) גם קצת לסרטים ושמיעת מוזיקה.

גודל מסך: לפי מה שקראתי במדריך, הוא לא אמור לעלות על 14.1", אני צריך מסך כזה שיאפשר לי לשבת עליו הרבה שעות מבלי שיצאו לי העיניים (14.1 יספיק? אני לא מכיר את הגדלים של המסכים).

משקל: לא קריטי לי כי רוב הזמן הוא יהיה על שולחן בכיתה/בחדר/ברכבת, אבל ברור שכמה שיותר קל ככה יותר טוב.

זמן סוללה: באיזור השלוש-ארבע שעות.

יציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות usb, ואולי (אם אפשר למצוא מבלי לחרוג מהתקציב) יציאה לesata בשביל דיסק קשיח חיצוני.

blue tooth: לא מחייב, אבל אראה זאת כאופציה נחמדה.

גודל כונן קשיח: לא משהו בומבסטי. אני רוצה להכיל עליו תוכנות לגיבוי של הwindows, תכנות, ונגד וירוסים בנוסף לעבודות לימודיות, אז אני מאמין שאצטרך באיזור 120-160gb.

צורב dvd: בכלל לא מחייב.

אחריות: לא צריך בינלאומית! אבל שתהיה אחריות לשנתיים לפחות! (ואם יש אפשרות להרחבת האחריות בתוספת תשלום - זה סבבה לגמרי!)

העדפת חברה: אני לא חושב שיש העדפה, אבל אני מוכרח שזו תהיה חברה שמכבדת את עצמה ונותנת שירות/אחריות כמו שצריך ובזמן! (ואם יש לה סניף בחדרה/ירושלים אז זה בכלל טוב!) שמעתי שיש היום דבר כזה שבאים מהחברה לקחת לך את המחשב מהבית ומחזירים אותו אליך הביתה, זה נכון?

תנסו להביא לי את המחירים הכי נמוכים שאפשר (להיות סטודנט גומר לי את הכיס) ואם אתם חושבים שארבעת אלפים ש"ח זה מחיר מגוחך מדי אז תתנו הצעות עם מחיר גבוה יותר (נא לציין את המחיר ואיפה אפשר לקנות, שם וכתובת זה הכי טוב) ואשקול בהתאם!

מודה לכם מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים