עבור לתוכן

המפרט שהזמנתי היום התכנאיב דיוק עכשיו עושה הזמנה

Featured Replies

פורסם

קיצר בסוף המפרט יצא ככה תראו

עם יש בעיה תגידו

כרטיס מסך - powercolorATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe

מעבד Intel Pentium Dual Core E5300 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo

לוח Gigabyte GA-G31M-ES2L

ספק Seasonic SS-400ES Active PFC 400W

זיכרון kingston DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz

אר דיסק Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1

מה אומרים ?הכול בסדר?

סתקלו על הזיכרון ספק חברה של הכרטיס מסך

יכלתי לקחת דברים אחרים אבל זה לפי מה שיש בחנות ובחרת תדברים הכי טובים לפי מה שניראה לי

מה אתם אומרים ?

פורסם

שימושים? העדפות? שקט? תקציב - עדכן בהתאם לחוקי הפורום לפני שינעל!

פורסם
  • מחבר

שימושים? העדפות? שקט? תקציב - עדכן בהתאם לחוקי הפורום לפני שינעל!

כן אבל העניין פה שיש לי מפרט כבר הזמנתי השאלה שלי פה עם הכול בסדר ?

יש בעיה עם החברה של הכרטיס מסך עם הזיכרון ספק משהו ?

כי פשוט התכנאי אין לו את כול הדברים וסרט להזמין מוצר אחר השאלה עם ההכול בסדר

תודה :]

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:

1. מה התקציב המקסימלי? 2000

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטי באיכות HD חלק 100%

אייסיקיו מקושרים אינטרנט משחקים מדיי פעם כזה........ ככה בסבבה פיפה ולחורף אבל אני לא גימר ... ואני רוצה להכניס במחשב תWINDWOS7

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. פיפה איסיקיו שירים כול מיני דברים בסגנון ...

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).

ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. הכול חוץ מי מסך עכבר מקלדת מארז וכונן DVD

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?

צורב יש לא צריך

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.

יש לי כרטיס קול יקר מארז חדש

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?

כמה שיותר שקטן יותר טוב

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?

לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.

ליד הבית שלי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA?

לא

פורסם

אני מבין שלא צריך מארז?

נראה בסדר גמור - אפשר לרדת בכרטיס מסך אם אתה משחק רק FIFA ודומיו על 22' לכל היותר (ואז גם ניתן לרדת בספק קצת - אבל אני בעד ספק איכותי ומעט חזק מהנדרש שיתמוך בשדרוגים במידת הצורך).

פורסם
  • מחבר

אני מבין שלא צריך מארז?

נראה בסדר גמור - אפשר לרדת בכרטיס מסך אם אתה משחק רק FIFA ודומיו על 22' לכל היותר (ואז גם ניתן לרדת בספק קצת - אבל אני בעד ספק איכותי ומעט חזק מהנדרש שיתמוך בשדרוגים במידת הצורך).

קודם תודה אחי :]

אני מעדיף להאישר עם הכרטיס מסך הזה למרות שאני לא משח משחקים בל אולי ככה בחורף ניראה כבר זה לא שזה כרטיס שעוהל איזה 1000-1500 לא נורא שטויות ...

איזה אחד עושה לי שכאי להחליף זיכרון בשביל לעשות OC למה יש צוואר בקבוק גדול של הכרטיס מסך וזה

מה אתה אומר אחי ?

ואני לא מתכוון לעשות OC או משהו איך שהמחשב בא בא...

פורסם

כמה הלך כל העסק הזה ? 2,000?

מישו יכול להוסיף מארז בשבילי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים