פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים כן ברור שיהיה צריך כרטיס של חברה סלולארית.יש לי במחשב למטה פלטנ כזו ואני מרום אותה ויש לי שם חריץ להכניס סים ושם רשום WWAN ו SIM ובהוראות המחשב רשום כאילו שזה נועד לגלישה סלולארית, אבל כבר התבלבלתי מהאשכול הזה יש ככה ואין ככה בגלל זה אני שואל?במפרט של המחשב זה לא רשום רק שקיבלתי אותו ראיתי את זה ובמדריך של המחשב יש לזה התייחסות ונאמר איך להכניס סים וכל זה.אז יש מודם לא?ואם כן מה זה אומר שאני אוכל לקנות רק חבילת גלישה להכניס את הסים ופשוט לגלוש עם המחשב?תודה רן
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים בטח מדובר בLG או משהו בסגנון.כל עוד אתה רואה רק את הסוקט ולא כרטיס שנמצא בו, אין לך מודם.אם היה לך מודם, אז כפי שאמרתי, רק חבילת גלישה בסים, להכניס ולגלוש בכל מקום.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים לא לא קניתי מודם אמרתי שיש לי במחשב חריץ שבו אפשר לשים SIM וזה מחשב של HP מדגם DV3-2150 ואיפה שאפשר לשים SIM רשום SIM ו WWAN ויש ציור כזה של שני כרטיסים.אז ה החריץ הזה סתם?!?!
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים http://www.retrevo.com/support/HP-DV3-2150-Laptops-manual/id/23459dj488/t/2/תסתכל בעמוד 61, שם הכרטיסים צריכים להיות.לפי זה גם תוכל להבין אם יש לך כרטיס שם או לא.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים יש לי את המדריך הזה ואפילו בעברית, אני חושב שיש לי מודם פנימי..תודה על העזרה
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אז זהו שפתחתי את המכסה וראיתי שאין לי שם סלוט של SIM ומה שמצחיק זה שרשום כל המכסה SIM ויש חץ כאילו איפה שהוא נמצא פתחתי וראיתי שם משהוא ומודבקת עליו מדבקה, אני מעדיף לא לגעת אני ייתקשר אל HP ויברר יותר לעומק את העניין.אם זה מעניין אותכם יותר לעומק תגידו לי ואני אעדכן פה.תודה על העזרה עד פה
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים מה כתוב על המדבקה?ואתה יכול גם לצלם את זה, בכל מקרה זה לא פוגע באחריות.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים לא בא לי לפתוח שם שוב כי אני יתפתה לפרק דברים והמחשב חדש...אני אבדוק את זה מחר מול התמיכה ואעדכן!
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים הסיכוי שהתמיכה של HP יעזרו לך, שואפת לאפס.כל עוד המודם לא מותקן במחשב, והוא לא מזוהה במנהל התקנים, הם לא יוכלו לעזור לך בכלל.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים EVEREST לא בהכרח יזהה חומרה שלא מותקנת במנהל התקניםוהשירות של HP לא יכול לומר לך אם יש או אין כשמדובר ברכיב אופציונלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.