עבור לתוכן

צריך המלצות לסט מקלדת + עכבר אלחוטיים בסביבות 300-400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני צריך המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 200-400 ש"ח לשימוש כללי במחשב (ולמשחקים אבל לא צריך משהו רציני)

הדברים שחשובים לי זה שגם המקלדת וגם העכבר יעבדו טוב בטווח של 2-3 מטרים, יהיו חסכוניים בסוללות עד כמה שאפשר

ושהעכבר יעבוד על כל משטח (שוב עד כמה שאפשר).

אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 23:44:06

אגב קצת יוצא מהמחיר שרציתי אבל מישהו ניסה את Logitech Cordless Desktop Wave ?
פורסם
  • מחבר

כרגע אני מתלבט בעיקר בין LX710 ל wave של לוג'יטק ואני ממש אשמח לשמוע לפחות יתרונות וחסרונות של כל אחד מהם,

בטוח יש כאן כמה אנשים שכבר התנסו עם שני הדגמים

פורסם

אתמול קניתי את ה- lx710

אני לא יודע איך ה- wave , אני אהבתי את העיצוב של ה- lx710 , המקשים נוחים, הכתב ברור.מקשי מולטימדיה לנגן מוסיקה ולאופיס

העכבר נוח, לייזר, מגיע ם כפתור כיבוי. בנתיים אין לי פד בשבילו, אז אני לא יכול להגיד לך איך הוא. הרסיבר ניתן לעדכון. והסתנכרן במהירות.

חסרונות לא מצאתי עדיין. סה"כ ממליץ.

פורסם

אתמול קניתי את ה- lx710

אני לא יודע איך ה- wave , אני אהבתי את העיצוב של ה- lx710 , המקשים נוחים, הכתב ברור.מקשי מולטימדיה לנגן מוסיקה ולאופיס

העכבר נוח, לייזר, מגיע ם כפתור כיבוי. בנתיים אין לי פד בשבילו, אז אני לא יכול להגיד לך איך הוא. הרסיבר ניתן לעדכון. והסתנכרן במהירות.

חסרונות לא מצאתי עדיין. סה"כ ממליץ.

אתה יכול בבקשה לבדוק את הטווח שלהם ? והמקלדת או העכבר מרעישים ? גם בהקלקה ארוכה יחסית ?

פורסם

טווח קליטה, 3 וחצי מטר לפחות, זה מה שבדקתי אצלי בחדר.

המקלדת יחסית שקטה למקלדת הקודמת שהיתה לי (גם לוג'יטק) , הכפתורים פחות מרעישים.. גם בהקלדה ארוכה.

הקליקים של העכבר רועשים בקטנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים