פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מה יהיה יותר טובמיוגן 2 או נינג'ה 2 או נינג'ה 2 גרסא B שמציעה תמיכה בסוקט 1366?אני יודע שהמיוגן 2 מציע ביצועי קירור עדיפיםאבל השאלה היא האם זה באמת הבדל משמעותי?מבחינת הפרמטרים האחרים הם דיי שוויםכמעט אותו מחירעיצוב די דומה (בלוק עם היט פייפים)משקל פחות או יותר אותו דבראז מה שנשאר זה ההבדל (אם יש) בביצועים ותאימות הסוקטיםהמחשב שיש לי הוא דיי חדשקניתי אותו לפני שנה בערךולהיום הוא מספיק ויותראז השידרוג הבא לא ממש יהיה קרובאז יכול להיות שהתאימות לא הכי אמורה להשפיעמה דעתכם?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר למה ללא ספק?את האמת גם אני יותר נמשך למיוגן 2 כי שמעתי עליו הרבה יותר דברים מהנינג'ה 2אבל הייתי רוצה לשמוע סיבה, אם יש....אולי גם אתה שמעת עליו דברים טובים או שזה מנסיון אישי?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אני משתמש בנינגה 2 אצלי, וקניתי אותו בגלל שהייתי צריך קירור פסיביהמוגן 2 הוא פשוט טוב יותר, למרות שלדעתך שניהם זהים... אם תחפש ביקורות ברשת תראה את המספרים
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר לא לא אמרתי שהם זהים אבל הם די דומים ברוב הפרמטרים מחיר, משקל, מראה..... טוב סבבה נראה חי שקיבלתי חיזוק לתחושה שהיתה לי אלא אם כן יש למישהו עוד משהו להציע לי.... אני ישמח לשמוע
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אין לאף אחד מה להציע כי הוא פרס את העובדות. הוא לא אמר מה נראה לו, אין פה דעות.. זו עובדה, זה הקירור הכי טוב במחיר שלו.
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים פותח התרד..את התשובה לשאלות שלך יכולת למצוא כבר מחיפוש בפורום...להבא.. ;D
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר I commented on the other topic and u guys told me not to break into someone else's topic and that I should open my owen topic....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.